καυτος δισκος??????? ¶
Από: strani στις 04/05/2010 4:58 μμ.

Από: strani στις 04/05/2010 4:58 μμ.
Από: Polymhxanos στις 04/05/2010 6:28 μμ.
Από: strani στις 04/05/2010 8:29 μμ.
Polymhxanos"Αν το κύκλωμα πάρει αέρα, η μανέτα ΑΥΞΑΝΕΙ διαδρομή, δεν μειώνει... Από ένα όριο αέρα και μετά, η δαδρομή τερματίζει χωρίς αντίσταση και φρένο δεν έχεις.ναι ρε μαν αυτο ακριβως που λες εννοω απλα το ειπα λαθος.Αλλα παλι αν ηταν κολλημενο κατι μεσα ο δισκος θα εκαιγε μονιμα.Αυτος εχει υπερθερμανθει καποια στιγμη [εξου και το κοκκινο χρωμα] αλλα δεν ξυνει κατι εντονα ουτε και καιει περισσοτερο απο τον αλλο
Εσένα κάτι έχει μπλοκάρει, κάποιο πιστόνι μάλλον, και μένει μόνιμα κολλημένη κάποια δαγκάνα. Θέλει ψάξιμο, όπως ακριβώς στο είπανε."
Από: strani στις 04/05/2010 8:31 μμ.
Aris."Παραξενο , δεν εχεις εντονο "ξυσιμο" οταν προχωρας την μηχανη σβηστη και δεν ειναι δυσκολο να την προχωρησεις ? Τοσο καιρο δεν προσεξες κατι τετοιο ?"
Από: rAnger στις 07/05/2010 9:29 μμ.
Από: strani στις 12/05/2010 4:25 μμ.
Από: bekris στις 17/05/2010 10:26 πμ.
strani"ΕΧΩ ΝΕΑ O βαγγελης στην ιλιοφιλ αφου εφιαξε το προβλημα με την μανετα μου ειπε οτι ο δισκος αναψε απο κακη πρωτη τοποθετηση ελαστικου ??και ετσι λιγο λιγο ο δισκος στραβοπαταγε και εγινε η ζημια.τωρα μου ειπε οτι παραγγειλε νεο δισκο και θα τον περασει στην εγγυηση..ολα καλα"
Από: strani στις 17/05/2010 4:24 μμ.
bekris"???και εμενα μου εκανε εντυπωσηαυτο.ολα θα τα ρωτησω οταν κανω την αλλαγη.τωρα οσο αφορα τον καινουριο και τον παλιο ...δεν νομιζω να εχω προβλημα το μηχανακι εχει 5000χιλιομ.ποσο να εχει φαγωθει ο παλιοςstrani"ΕΧΩ ΝΕΑ O βαγγελης στην ιλιοφιλ αφου εφιαξε το προβλημα με την μανετα μου ειπε οτι ο δισκος αναψε απο κακη πρωτη τοποθετηση ελαστικου ??και ετσι λιγο λιγο ο δισκος στραβοπαταγε και εγινε η ζημια.τωρα μου ειπε οτι παραγγειλε νεο δισκο και θα τον περασει στην εγγυηση..ολα καλα"
!!! τι σχέση έχει και πως μπορεί να επηρεάσει η τοποθέτηση ελαστικού τα φρένα δεν μπορώ να καταλάβω... ό τροχός να μπεί λάθος αποκλείεται, οι δαγκάνες... πάλι δύσκολο μου φαίνεται ...άρα πόσο λάθος μπορεί να βάλει κανείς τα τακάκια και να καταστρέψει το δίσκο ?? !!!![]()
![]()
.... τώρα θα έχεις εναν καινούριο και έναν "παλιό" δίσκο ??"