Κερι σε matt χρωμα ? ¶
Από: tharis στις 05/06/2010 12:09 πμ.
Το εχει κανει κανεις τελος παντων... ???
Από: tharis στις 05/06/2010 12:09 πμ.
Από: Greem στις 05/06/2010 12:41 πμ.
Από: Γιωργος στις 05/06/2010 10:01 πμ.
Από: bekris στις 05/06/2010 11:31 πμ.
admin"υπάρχει ειδικόι σπρέυ για μάτ χρώματα φροντίδας. στα είδη αυτοκινήτου μπορείς να το βρείς για προφυλακτηρες ματ. κάνει και για άβαφα ματ κομμάτια. το ρίχνεις το αφήνεις 10 λεπτά και μετα το σκουπίζεις με καθαρό μαλακό πανι. Κάνει την επιφάνεια σατινέ και είναι αντιστατικό. αν δεν μπορέσεις να βρείς πέσ μου να σου στείλω. είναι φθηνά πάντως "
Από: tharis στις 05/06/2010 4:20 μμ.
admin"υπάρχει ειδικόι σπρέυ για μάτ χρώματα φροντίδας. στα είδη αυτοκινήτου μπορείς να το βρείς για προφυλακτηρες ματ. κάνει και για άβαφα ματ κομμάτια. το ρίχνεις το αφήνεις 10 λεπτά και μετα το σκουπίζεις με καθαρό μαλακό πανι. Κάνει την επιφάνεια σατινέ και είναι αντιστατικό. αν δεν μπορέσεις να βρείς πέσ μου να σου στείλω. είναι φθηνά πάντως "
Από: bekris στις 07/06/2010 9:43 πμ.
haris"admin"υπάρχει ειδικόι σπρέυ για μάτ χρώματα φροντίδας. στα είδη αυτοκινήτου μπορείς να το βρείς για προφυλακτηρες ματ. κάνει και για άβαφα ματ κομμάτια. το ρίχνεις το αφήνεις 10 λεπτά και μετα το σκουπίζεις με καθαρό μαλακό πανι. Κάνει την επιφάνεια σατινέ και είναι αντιστατικό. αν δεν μπορέσεις να βρείς πέσ μου να σου στείλω. είναι φθηνά πάντως "
Δηλαδη πως λεγονται? τι ακριβως ειναι ? Δεν εννοεις σπρει συλικονης για τα πλαστικα, ταμπλο αυτοκινητων κλπ ετσι ..?"
Από: Γιωργος στις 07/06/2010 9:52 πμ.
bekris"admin"υπάρχει ειδικόι σπρέυ για μάτ χρώματα φροντίδας. στα είδη αυτοκινήτου μπορείς να το βρείς για προφυλακτηρες ματ. κάνει και για άβαφα ματ κομμάτια. το ρίχνεις το αφήνεις 10 λεπτά και μετα το σκουπίζεις με καθαρό μαλακό πανι. Κάνει την επιφάνεια σατινέ και είναι αντιστατικό. αν δεν μπορέσεις να βρείς πέσ μου να σου στείλω. είναι φθηνά πάντως "
Για πε καμία μάρκα... κάτι της να ψάξουμε."
Από: jimdom στις 07/06/2010 5:17 μμ.
haris"admin"υπάρχει ειδικόι σπρέυ για μάτ χρώματα φροντίδας. στα είδη αυτοκινήτου μπορείς να το βρείς για προφυλακτηρες ματ. κάνει και για άβαφα ματ κομμάτια. το ρίχνεις το αφήνεις 10 λεπτά και μετα το σκουπίζεις με καθαρό μαλακό πανι. Κάνει την επιφάνεια σατινέ και είναι αντιστατικό. αν δεν μπορέσεις να βρείς πέσ μου να σου στείλω. είναι φθηνά πάντως "
Δηλαδη πως λεγονται? τι ακριβως ειναι ? Δεν εννοεις σπρει συλικονης για τα πλαστικα, ταμπλο αυτοκινητων κλπ ετσι ..?"
Από: bekris στις 08/06/2010 9:43 πμ.
haris"Σπρευ συλικονης και στο χρωμα ?? Μπορει να δειχνει ωραιο αλλα δε νομιζω και να προστατευει .."
ATN PANOS"bekris @
παρτα απο τον κ γιωργο
αν θες, και να παρεις και κανενα μπλουζακι!
το ενα χερι νυβει το αλλο το εχεις ακουστα? "
Από: tharis στις 11/06/2010 1:31 μμ.
Από: bekris στις 11/06/2010 2:15 μμ.