Re: ΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΟΝΙΩΝ ¶
Από: strani στις 06/09/2011 5:03 μμ.
Από: chris34 στις 06/09/2011 5:32 μμ.
green-675"chris34"Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση;
Ποσοι απο εσας ειχαν προβλημα με τα πιστονια και δεν τα εφτιαξε η αντιπροσωπεια;Εντος και εκτος εγγυησης.
Διοτι αν ολα φτιαχτηκαν με τον α' η β' τροπο δεν μπορω να καταλαβω τι πατε να κερδισετε με αυτην την κινηση.
Ηθικη αποζημιωση;Πληγμα στην φημη της Triumph;Τι ακριβως;
Καποιοι σιγουρα ταλαιπωρηθηκαν παρα πολυ περιμενοντας να φτιαχτει η μηχανη τους (και ποσο μαλλον η ολοκαινουργια η μηχανη τους) αλλα περα απο αυτο τι;
Ουτε οι πρωτοι ειστε και σιγουρα ουτε και οι τελευταιοι.
Οποτε πιο ειναι το τελικο αποτελεσμα απο αυτο που πατε να κυνηγησετε;"
φιλε μου αν σου σπασουν τα πιστονια με 200 χλμ στισ στροφεσ τησ αλεξανδρουπολης (οπως και μου εσπασαν) ξερεις τι μπορει να επακολουθησει? εχεις γνωση? τα παιδια μου θα τα μεγαλωσεις? αν αυριο γυρισει η Τ και σου πει δεν αλλαζω τα πιστονια θα με πληρωσεις να βαλω αλλα? κατι για ηθικη ικανοποιηση σου λεει κατι? κατι για καλυτερη συμπεριφορα ως προς τους παθοντες σου λεει κατι?
το τι θα καταφερουμε αφορα αποκλειστικα εμας που θα το κυνηγησουμε.. οσοι θελουν να βοηθησουν ειναι ευπροσδεκτοι, οι υπολοιποι καλο θα ηταν να μην γραφουν φανφαρες........παρε μια μηχανη 13000ευρω και αν μεχρι τα 20000χλμ εχεις σπασμενα 2 φορες πιστονια τοτε ξαναμιλαμε..........δεν θα σου πω τι συζητηθηκε με εμενα και την Τ , το κραταω για μενα........αυτα............ "
Από: orange στις 06/09/2011 5:49 μμ.
Από: chris34 στις 06/09/2011 6:10 μμ.
range"να κρατάμε λίγο τους τύπους και να είμαστε αξιοπρεπείς σε αυτά που λέμε και να μην ξεχνάμε ότι είμαστε συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές.
Καταθέτει ο συνάδελφος την προσωπική δραματική του εμπειρία ότι πήγαινε με 200 και παίρνει στα χέρια τα πιστόνια και πέρα από αυτό, έπειτα από το βούκινο που έχει γίνει με τα πιστόνια των Tiger (κυρίως) τον ρωτάς γιατί είναι τόσο "επιθετικός"? Και λίγα λέει ο άνθρωπος!
Και μάλιστα έχεις το θράσος να τον ειρωνευτείς για το πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά του;
Μεταξύ μας να βγάζουμε τα μάτια μας; Ώρα είναι να γυρίσεις να μας πεις "ας μην οδηγούσες μηχανάκι".
Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε... και όσο διαβάζω... αναρωτιέμαι αν κάποιοι είναι "εναντίον" κάποιων άλλων!"
Από: Cpt. Haddock στις 06/09/2011 11:39 μμ.
Από: tharis στις 06/09/2011 11:49 μμ.
Από: mixalakis στις 07/09/2011 12:49 πμ.
Cpt. Haddock"Θα ξαναθεσω κι εγω το ερώτημα που ετέθη πριν: Όσοι δεν είχατε/έχετε θέμα με τα πιστονια, σε ποια βάση θα συμμετάσχετε;"
Από: Cpt. Haddock στις 07/09/2011 7:52 πμ.
Από: mixalakis στις 07/09/2011 9:58 πμ.
Από: Cpt. Haddock στις 07/09/2011 10:01 πμ.
mixalakis"Σε κάθε περίπτωση, όμως, μπορεί να είναι χρήσιμες οι μαρτυρίες μας στους ισχυρισμούς των παθόντων για τη συμπεριφορά της εταιρίας αυτά τα χρόνια."
Από: Sprinter στις 07/09/2011 10:02 πμ.
Από: green-675 στις 07/09/2011 10:18 πμ.
guraki"Συγνώμη...?του φίλου με το σπριντ έχουν σπάσει δυο φορές? "
Από: green-675 στις 07/09/2011 10:28 πμ.
Cpt. Haddock"mixalakis"Σε κάθε περίπτωση, όμως, μπορεί να είναι χρήσιμες οι μαρτυρίες μας στους ισχυρισμούς των παθόντων για τη συμπεριφορά της εταιρίας αυτά τα χρόνια."
Ρε συ Μιχάλη, όταν η εταιρία έχει αλλάξει μεχρι στιγμής όλα τα πιστόνια και μάλιστα απο όσο γνωριζουμε εδω, ανεξοδα, τι θα ισχυριστείτε ως "συμπεριφορα" ;
Ειδικα οσοι δεν ειστε παθόντες;"