Tigrisss"το μηχανακι δουλευει κανονικα, ουτε καπνους βγαζει ουτε αναθυμιασεις. ο Σακης διεγνωσε οτι η καταναλωση λαδιου μάλλον οφειλεται στο γνωστο προβλημα πιστονια χιτωνια. για τον ιδιο λόγο οταν ζοριζεται πεταει τα νερα απο το ψυγειο και γεμιζει το μπουκαλακι απο πανω...για τον ιδιο λογο τα παιξε η μπαταρία....μαλλον...παντως απο απόδοση ακόμα δεν έχει καποιο προβλημα.πολλα τεχνικα εγω δε γνωριζω, οτι μου ειπε ο γιατρος μεταφέρω..."
Δεν μπορω να καταλαβω.
Πως σχετιζεται η υπερκαταναλωση λαδιου με την μπαταρια ή με τα νερα στο ψυγειο ?
Εμενα 350 mg λαδιου ανα 1κ χλμ μου ακουγεται τεραστια καταναλωση παντως και οντως αφου δεν εχεις διαρροη, που αλλου να παει, απο το να καει απο φθαρμενα πιστονια-χιτωνια...
Μπορει να υπαρχει και προβλημα συμπιεσης ?
Μπορει να γινει καποια μετρηση ?
Επισεις , εχεις 27000 , εκανες μετρησεις καταναλωσης λαδιου εξαρχης και ανα τακτα χρονικα διαστηματα? Γνωριζεις δηλαδη αν εκαιγε απο την αρχη και σταδιακα ανεβαζε καταναλωση ή ξαφνικα αρχισε να καιει τοσο πολυ ? Σε ρωταω γιατι αν εξαρχης εκαιγε καμποσο λαδι και σιγα-σιγα υπηρχε αυξηση , πολυ πιθανο να σου κρατησει και αλλα τοσα απροβληματιστα χλμ. Αν ομως ξαφνικα αρχισε να καιει τοσο , ισως να ειναι σοβαρο προβλημα το οποιο θα εμφανιστει οσονουπο...
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.