Τον Σακη τον γνωρισα απο τοτε που αποκτησα τον νεο τιγρη. Μεχρι εκεινη την στιγμη γνωριζα και εφτιαχνε την μηχανη μου (955) ο Φιλιπας ο οποιος ειναι εξαιρετος.
Η αληθεια ειναι οτι εγω ηξερα τον Φιλιπα οποτε αναγκαστικα ειχα την τυχη να γνωρισω και τον Σακη.
Ευτυχως γιατι εκτος τον Φιλιπα γνωρισα ακομη εναν μηχανικο της οικογενοιας των Triumph ο οποιος ξεχωριζει.
Εχω αγορασει την νεα μηχανη απο τελη Μαιου και εχω αντιμετωπισει ορισμενα προβληματα, σοβαρα για μενα, τα οποια επιλυθηκαν μεσω της εγγυησης αρκετα γρηγορα και ειναι κατι που οφειλεται σε μεγαλο ποσοστο στον Σακη και τον Φιλιπα.
Το ποιο σημαντικο για μενα αλλα πιστευω και για τους περισσοτερους ειναι οτι εκτος απο πολυ καλοι μηχανικοι, ειναι πολυ καλα παιδια και επικοινωνιακοι γεγονος που μπορει απο μονο του να λυσει πολλα προβληματα που μπορουν να δημιουργηθουν με την ''μαμα'' εταιρια.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Αν συνεχίσεις να κάνεις αυτό που έκανες πάντα, θα συνεχίσεις να παίρνεις αυτό που έπαιρνες πάντα"