Re: Τι προβληματα έχετε αντιμετωπίσει με την TRIUMPH?? ¶
Από: Boulvai στις 23/03/2009 9:42 πμ.
Πρόβλημα αναξιοπιστίας δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής,αλλά κάποια μειονεκτήματα από κατασκευής θα έλεγα:
1.Κάλυψη από νερά,λάδια αλυσίδας κτλ.λόγω των φτερών τα οποία έχουν αναφερθεί.
2.Μικροδυσκολίες στην εκκίνηση σε πολύ κρύο,επίσης έχουν αναφερθεί.
3.Δείκτης βενζίνης που κάνει τα δικά του,κυρίως στο άναμα κλείσιμο της μηχανής.Πχ.ενώ έχει 3/10 σκάλες υπόλοιπο και δείχνει το trip 100χλμ αυτονομία,αν σταματήσω και σβήσω τη μηχανή και μετά την ανάψω(αμέσως ή μετά από πολύ ώρα,δεν παίζει ρόλο) μπορεί να δείξει 7/10 σκάλες και 240χλμ. αυτονομία!Ρωτώντας σχετικά το μηχανικό μου είπε ότι το πρόβλημα δεν διορθώνεται και είναι από λάθος κατασκευαστικό της εταιρίας!Επίσης μου είπε ότι τα του 04/07 και μετά έχουν απλά διορθωμένο λαμπάκι ρεζέρβας και ότι μόνο αυτό μπορούν να μου φτιάξουν .
4.Φώτα απαράδεκτα κατ εμέ,απουσία αλάρμ(έχει αναφερθεί κι αυτό,το είχε ο προηγούμενος Τίγρης...),απουσία imobilizer
5.Πριν το σέρβις των ''10.000'' το σασμάν ήταν αρκετά σκλήρό και στο τέλος έχανε και καμιά αλλαγή...
Εδώ και 350χλμ. μετά το σέρβις, δε μου ξαναέτυχε.
6.Τέλος να αναφερθώ στο σέρβις των 10.000 (που έκανα από τα 9600 επειδή παρήλθε ο χρόνος)ότι μου κόστισε 314 ευρώ(167 εργασία,147 ανταλακτικά) πολλά δεν είναι?(σορρυ ακούγεται εκτός topic αλλά το θέτω ως οικονομικό πρόβλημα!)
Αυτά τα ολίγα!