καλησπέρα και από εμένα,
Σήμερα πήγα για το πρώτο service στο τιγράκι μου και ένιιωσα να μου πιάνουν τον πωπώ !!!
20€ το λίτρο λάδια Χ 4lt και 15€ το φίλτρο ... το φίλτρο εντάξει, φυσιολογική τιμή, αλλά τα λάδια ???
όταν παραπονέθηκα για το σύνολο των 95€ ο τύπος μου είπε ότι βάζουν "ειδικό λάδι" μου έδειξε το μπουκάλι και μου είπε ότι και έξω τόσο έχουν 20€/λτ.
1) το manual αναφέρει "όπως CASTROL power1 racing 10w40". Και ρωτάω γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά. Τι διαφορά έχει από αυτό?
http://www.oilsmotoauto.gr/index.php?mo ... ts&pid=303 .
2) Μου είπε ότι αν θέλω να του πηγαίνω τα δικά μου λάδια αλλά αν δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές (που μου έδειξε στο πίσω μέρος του κουτιού και για να είμαι ειλικρινης δεν τις συγκράτησα), θα αλλάζει τα λάδια αλλά δε θα σφραγίζει την εγγύηση
3) Χρέωσε 4lt λάδι (άνοιξε βέβαια και 4 μπουκάλια) αλλά πάλι στο manual διαβάζω ότι παίρνει με αλλαγή φίλτρου 3,6lt
4) τέλος όταν μου είπε να το ξαναπάω στα 5,000xlm, του είπα ότι το manual λέει για 10,000 και η απάντησή του ήταν αυτό ισχύει για την Αγγλία !!! Η Τ δεν ήξερε ότι θα εξάγει και εκτός νησιού το μηχανάκι. Συμφωνώ ότι ακούγεται ακραίο το 10,000χλμ για λάδια αλλά δεν θα έπρεπε να αναφέρεται κάπου ?
Τα μανιτάρια είναι πιο χρήσιμα από το κράνος ?