ανασα δεν εχω παρει τοσες μερες... ουτε ενα κειμενακι δεν προλαβα να γραψω... ειναι απο τα πολλα τα γκαζια μαλλον... δεν μπορω να συμμαζευτω πια...
εχω να δηλωσω τα εξης...
1. ηταν απο τα καλυτερα ταξιδια που εχω κανει ποτε.. κ εχω κανει πολλα...
2. iron butt κανονικα κ με το νομο!! 2000χλμ σε 4 μερες... σε επαρχιακους, σε δρομακια, παρολιγο σε λασποδρομους κ χωματοδρομους, σε λιμνες, ποταμια κ βουνα... σε εθνικες κ εγνατιες κ σε φραγματα κ σε ολα...
3. γνωρισα ανθρωπους που δεν ηξερα... κ ειναι σαν να τους ηξερα απο παντα... αγαπαω βεντετακι, λατρευω Κουκλι, ειχα πεθυμησει πανουλι, καινουριες φατσουλες θανασης, νικος κ αλεξης... υπεροχα πλασματα..
4. η καλυτερη σκουπα εβερ... jimdom λεμε!!!! μονο μαζι του θελω βολτα!!!!!
τα καλυτερα φωτα μεσα στην νυχτα... atn panos!! kai Tharis!!! συνδυασμος Φωτεινος!!!
5. η πρωτη βολτα με μηχανη για τον θαναση... ειμαι σιγουρη οτι θα του μεινει αξεχαστη!
6. βουβαλια, αλογα, γουρουνια, χελωνες, χηνες, βοδια, τα παντα!! γυρω μας!!
δαση, εκτασεις αχανεις... η φυση σε ολο της το μεγαλειο...
7. πιστα σερρων, δευτερα πρωι, ΟΛΗ δικη μας!!! με εναν ηλιο να σκαει σιγα σιγα για να στεγνωσει τα παντα...
8. βροχινος πανος σε συνδυασμο με κ***φαρδο βεντετακι... διπλα να βρεχει κ εμεις να ψηνομαστε στον ηλιο!!! παντα κ παντου... κ τις 4 μερες... ελαχιστο νερο, ελαχιστο κρυο... το ιδανικο!!!
9. αντμιν στην ξανθη, κ συμφορουμιτες απο τις γυρω περιοχες, Νικος στον Βολο... Χαρης στην Θεσσαλονικη που ηρθε σερρες... κυριακος κ στο φαι κ στην πιστα πανταχου παρων.... Πετραν που μας βρηκε να γραφουμε γυρολογια κ μπηκε να τερματισει την μπεμπα του κ να κανιβαλισει το λευκο τριπλακι... μας τιμησατε κ με το παραπανω!! ευχαριστουμε πολυ....
10. ..η εξατμιση του μητσου κ του πανου ειναι οτι πρεπει... μαλλον μπουμπουνιζαν περισσοτερο κ απ την δικη μου!!
11. η διαδρομη δραμα - φραγμα - παρανεστι - ξανθη... δεν υπαρχει λεμε!!!!! μου θυμησε πολυ τοσκανη...
12. ....ευχαριστω κ τους 6 σας για ολα .... γι αυτα που ξερετε κ γι αυτα που δεν θα μαθετε.. εισασταν πολυτιμοι...
13. η επομενη να ειναι στην πελοποννησο??
.τεεεεεεεελειααααααααα!!!