Αποβαση Κρητικων στσι Σερρες 16-17-18-19 Οκτωβρη

Re: Αποβαση Κρητικων στσι Σερρες 16-17-18-19 Οκτωβρη  

Από: nfot στις 13/10/2010 5:22 μμ.

NikosV"αν και οπως καταλαβαινεις μ'αρεσει η βροχη ..
θα το ευχαριστηθουμε "

Βιτσιοζε αντρα εσυ
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: dimchrist στις 15/10/2010 12:58 μμ.

Τελικά ο πρωινός καφές θα παίξει Λαμία ή παίζει να γίνει και πιο νωρίς?

Triple Way

Από: ATN PANOS στις 15/10/2010 4:25 μμ.

τα παιδια ειπαν να ερθουν για καφε το πρωι στο λιμανι,
αλλα ο νικος που εφτιαξε το προγραμα λεει οτι δεν εχουμε ωρα για χασιμο και καφεδες.

για πληροφοριες παρακαλω συνενοηθητε με το αφεντικο
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: NikosV στις 15/10/2010 4:37 μμ.

παιδια συγνωμη αλλα εαν ειχε λιακαδα θα καθομασταν ..
αλλα λογο αστατου καιρου δεν παρεκλινουμε .. υπαρχουν αλλωστε και ατομα που θα περιμενουν στα διοδια .. !!
ετσι κ αλλιως στις 19 θα βρεθουμε γιατι θα κατσουμε ολοι για μερες Αθηνα ..
για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις !!
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Από: doohan στις 15/10/2010 4:43 μμ.

..............
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:45, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: ATN PANOS στις 15/10/2010 6:38 μμ.

εγω παντως κραταω μια τσικουδια μαζι μου, για οποιον ερθει.

πετρο στα διοδια αφιδνων θα συναντησουμε τα αλλα παιδια και μετα μαλλον σταση στην λαμια.
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: tharis στις 15/10/2010 7:31 μμ.

Αντε καλο ταξιδι να εχετε παιδες !!!

Τα λεμε πανω !!
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: johnygalan στις 16/10/2010 8:47 μμ.

Καλό ταξίδι παιδιά και καλά να περάσετε

Πάνο τα λέμε στην επιστροφή
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: nfot στις 17/10/2010 6:49 μμ.

Βρεθηκα με τα παιδια στην Ελλασονα, κατα τις 5 το απογευμα του Σαββατου. Αφου τσιμπησαμε κατι ελαφρυ, πιτογυρα, ξεκινησαμε προς Κατερινη, με τελικο προορισμο τις Σερρες. Καλος καιρος γενικα, με εξαιρεση το βουνο πριν τις Σερρες, οπου παραδοσιακα ειχαμε λιγη βροχη και ομιχλη.
Φτασαμε Σερρες κατα τις 9.30 οπου βρηκαμε και τον μπαρμπα Κυριακο (Kyrkyriakos) και πηγαμε για σοβαρο φαϊ, σουβλακια, λουκανικα κτλ. Φαγαμε κι ενα παγωτακι special μετα και βου για το ξενοδοχειο, αφου η κουραση και η νυστα μας ειχαν βαρυνει αρκετα, παρολες τις επιμονες προσπαθειες των θυληκων υπαρξεων της περιοχης, να μας παρασυρουν για ποτο. Η Αναστασια αποδειχτηκε πολυ ανεκτικη τελικα...
Κυριακη πρωι, εγερτηριο στις 8, οχι για ολους ομως και κατα τις 9.20 ξεκινησαμε για Δραμα, για να βρουμε τους Admin, Theophilos και μερικους ακομη Triumphιστες. Καφεδακι και κουβεντα μπολικη. Μετα τον καφε οι δρομοι μας χωρισαν. Οι υπολοιποι συνεχισαν για Παρανεστι και Ξανθη και εγω κατηφορισα προς Βολο, μιας και εχω δουλεια αυριο.
Ευτυχως τα Τεμπη ανοιχτα, τα διοδια τα πιστολιασα ολα και εφαγα ελαχιστη βροχη λιγο πριν τη Θεσ/κη. Η κουραση ομως μεγαλη. Αξιζε τον κοπο μιας γνωρισα αρκετα ατομα που τα ηξερα μονο μεσω πληκτρολογιου. Με καποιους θα ξαναβρεθω στην Πανελληνια στη Λαρισα.
Αναστασια, Πανο, Νικο(χ2), Θαναση, Χαρη, Δημητρη χαρηκα πολυ και ελπιζω να τα ξαναπουμε. (Ελπιζω οτι δεν ξεχασα - μπερδεψα καποιο ονομα).
Το Street Του Πανου, ΡΑΒΕΙ.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: tharis στις 17/10/2010 11:03 μμ.

Πολυ καλα περασαμε στην κυριακατικη !!

Μαζευτικαμε μπολικα triumph και οχι μονο .. !!

Ειδα επιτελους κι αλλο ενα πορτοκαλι (ΑΤΝ Panos) και καταλαβα ποσο ωραιο ειναι το μηχανακι μου !!

Εχουμε και πολλες φωτο! Περισσοτερες πληροφοριες μετα απο μερικες ωρες υπνο ..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: maddog στις 18/10/2010 8:42 μμ.

ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ TRIUMPH ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ TRIUMPH ΜΑΖΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από: nfot στις 18/10/2010 11:08 μμ.

Σημερα τους βοηθησε ο καιρος και μπηκανε πιστα. Λεπτομερειες θα μαθω μαλλον αυριο, που θα περασουν απο Βολο, για σταση - καφε - τσιπουρο.

Από: nfot στις 19/10/2010 4:58 μμ.

Ηρθαν κατα τις 3 και εντελως τυχαια, σταματησαν εξω ακριβως απο τη δουλεια μου !!! (ειναι στην εισοδο της πολης)
Πριν καν προλαβουν να μου τηλεφωνησουν, ειχα περασει απεναντι το δρομο και τους καλωσοριζα

Ακυρωσαμε τα τσιπουρα, γιατι ειχαν δρομο μπροστα τους και η κουραση ηταν αρκετη. Ετσι πηγαμε για σουβλακια, 40 καλαμακια, 8 1/2 ατομα. 9 ειμασταν αλλα ο ενας εφαγε και prive μεριδα. Μερικες μπυρες για το καλο, πατατες, σαλατες κτλ. Κοινως, τσιμπησαμε ελαφρα και τα παιδια πηραν το δρομο προς Αθηνα.

Καλο δρομο να εχουν.

Από: dimchrist στις 19/10/2010 5:08 μμ.

Κατάλαβα... να ετοιμάζονται οι Αθηναίοι...

Triple Way