ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ ¶
Από: FZMAN στις 03/12/2010 11:21 μμ.
Προορισμός μου η δυτική Μακεδονία, η λίμνη Οχρίδα στην FYROM και κάποιο κομμάτι της Ηπείρου.
Η προετοιμασία έγινε σε πολύ λίγο χρόνο μιας και είναι πια γνωστή η λίστα με τα πράγματα που ετοιμάζονται πια σε χρόνο dt και έτσι:
Την Κυριακή 8/8 ξεκινάω το ταξίδι μου με προορισμό την πρώτη πόλη που θα διανυκτέρευα την Νάουσα.
Η διαδρομή απο εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης αποδείχτηκε ασύμφορη μιας και μέχρι την στροφή για Βέροια πλήρωσα συνολικά 8 διόδια.
Πλησιάζοντας λοιπόν την Βέροια έστριψα πρός Βεργίνα περνώντας απο τον και το φράγμα της ΔΕΗ νομίζω που έχει εκεί
Έτσι λοιπόν μετά απο λίγο έφτασα στη Βεργίνα όπου βέβαια επισκέφτηκα τον χώρο των αρχαίων βασιλικών τάφων..
Η συνέχεια με βρήκε να μπαίνω στην Βέροια και απο εκεί να στρίβω για το Σέλι με προορισμό το Κάτω Βέρμιο .
Περνώντας το Κάτω Βέρμιο πήρα την κατεύθυνση πρός Νάουσα μέσα απο υπέροχα καταπράσινα μέρη με πολλές πηγές.
Συνεχίζοντας λοιπόν πρός Νάουσα πέρασα απ΄την περιοχή του Αγ. Νικολάου όπου και υπάρχει μέσα στην φύση ένα πάρκο με λιμνούλες με πάπιες, πέστροφες, πλατάνια και ποταμάκι.
Κι έτσι μετά αργά το μεσημέρι έφτασα στην Νάουσα στο ξενοδοχείο όπου θα έκανα και την πρώτη διανυκτέρευση και που ευτυχώς είχε και πισίνα όπου έκανα και μπάνιο..
Εδώ η καλή μου :wub: ξεκουράζεται στο πάρκινκ.
Η πρώτη μέρα τελείωσε με περπάτημα πρός το κέντρο της Νάουσας όπου συνάντησα και
Τέλος της πρώτης μέρας λοιπόν και σε λίγο η συνέχεια.