Ξέρω πως ίσως να έχουμε αργήσει να κλείσουμε τα δωμάτια αλλά μην νομίζετε πως το θέμα έχει παραμεληθεί.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι αναζητήσαμε ξενοδοχείο με πάρκιν
κοντά στην πλατεία Ταξίμ.
Οι τιμές που έχω ήδη στα χέρια μου ξεκινούν από 150€
το δίκλινο την βραδιά .
Υπάρχουν ξενοδοχεία που είναι λίγο πιο φτηνά αλλά μας χρεώνουν τo πάρκιν από 5 εως 15€ την ημέρα.
Οι περιοχές που μπορούμε να μείνουμε είναι :
γύρω από την πλατεία Ταξίμ και την Ιστικλάλ ( παρέχει ασφάλεια και αστυνόμευση αλλά και είμαστε κοντά στην νυχτερινή ζωή) με υπερβολικές τιμές για ξενοδοχείο και πάρκιν
στην παλιά πόλη ΣουλτανΑχμέτ (εκεί που είχε προτείνει αρχικά ο Green) όπου βρίσκονται δίπλα ακριβώς όλα τα αξιοθέατα (Αγία Σοφία, Τop Kapi, αγορά μπαχαρικών, χαμαμ
,καραβάκια στο Eminonu κτλ.) με τιμές από 60 ίσως και 50 €
το δίκλινο ανά διανυχτέρευση. Για την μετακίνηση μας τα βράδια προς την Ταξίμ, μπορούμε να πάρουμε ταξί, είτε να χρησιμοποιήσουμε το τραμ (το θεωρώ πολύ καλή επιλογή)
Στην ασιατική πλευρά όπου θα βρούμε ξενοδοχεία 4* με 50 ευρώ, αλλά η μετακίνηση μας θα μας κοστίσει τόσο που καλύτερα να μέναμε στην Ταξίμ.
Περιμένω από 2 μέλη μας
(Dennis + Green) να μου δώσουν κάποιες τιμές και ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα να έχουμε καταλήξει έτσι ώστε την 1η εβδομάδα του Απριλίου να γίνουν και οι σχετικές κρατήσεις.
Επειδή έχω πάνω από 10 μέλη που μου έχουν στείλει πμ για πιθανή συμμετοχή τους,
θα παρακαλέσω με την ανάρτηση των ξενοδοχείων να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός.