Re: Εκδρομούλα Βυτίνα 26-27/9 ¶
Από: Native στις 28/09/2009 10:05 πμ.
Μια χαρα οι φωτος και η εκδρομη super. Να ευχαριστησουμε ολους τους συμμετεχοντες, τους φωτογραφους και τους χορηγους!
Από: dimchrist στις 28/09/2009 10:18 πμ.
Από: Chrysoyla στις 28/09/2009 6:20 μμ.
Από: Dennis G. στις 28/09/2009 7:24 μμ.
Chrysoyla"Καλησπέρα παιδιά!!!!!Πρώτο μου post στο Forum.....Φοβερη η εκδρομούλα.....όλα σούπερ ,διαδρομή, παρέα ,φαγητό.....Περάσαμε πολύ καλά!!!!Χάρηκα που σας γνώρισα όλους ,να κανονίζουμε πάντα τέτοια....Σαν συνεπιβάτης την πάτησε ο native...τώρα δεν θα αφήνω εκδρομούλα για εκδρομούλα θα έρχομαι και εγώ...χι χι χι χι!!!!Πότε θα πάμε την επόμενη?????"
Από: Space στις 28/09/2009 9:31 μμ.
Από: D_ArtaGian στις 28/09/2009 10:23 μμ.
ice"D_ArtaGian"Σαν τρίτος που σας πέτυχα χωρίς να με ξέρετε,ήταν ωραίο το θεμα των triumph μπροστα στην εκκλησια στη Βυτίνα "
εσύ πρέπει να είσαι αυτός με το όμορφο μπλε GS και φόραγες και ρούχα τις BMW έφυγες λίγο πριν από εμάς "
Από: Spaceoula στις 28/09/2009 10:25 μμ.
Από: johnygalan στις 29/09/2009 9:49 μμ.
Chrysoyla"Καλησπέρα παιδιά!!!!!Πρώτο μου post στο Forum.....Φοβερη η εκδρομούλα.....όλα σούπερ ,διαδρομή, παρέα ,φαγητό.....Περάσαμε πολύ καλά!!!!Χάρηκα που σας γνώρισα όλους ,να κανονίζουμε πάντα τέτοια....Σαν συνεπιβάτης την πάτησε ο native...τώρα δεν θα αφήνω εκδρομούλα για εκδρομούλα θα έρχομαι και εγώ...χι χι χι χι!!!!Πότε θα πάμε την επόμενη?????"
Spaceoula"Πω πω Native ( κλέφτη Nickname κ επένδυσης ) τη πάτησες!!!Μπράβο ετσι σας θελω, χαίρομαι που τα κοριτσια μας ακολουθουν στις εκδρομες ελπιζω να συνεχιστει αυτο, αντε και την άνοιξη να ετοιμαζόμαστε για Ιταλία ή Ισπανία
Γούσταρε η Χρύσα και τώρα άντε να πας εκδρομή μόνος σου!!! Έχει να πέσει ΤΡΕΛΗ παντόφλα
αχαχααχαχαχαχαχαα. Άντε να ξανάπαμε και να φέρετε πιο πολλές γυναίκες γιατί τη προηγούμενη Κυριακή
σας την έκανα τη χάρη και πήγατε μόνο άντρες "
Από: mixalakis στις 30/09/2009 1:22 πμ.
Sprinter"Ρε Διονύση, με τις βαλίτσες πάς βολτίτσα εσύ? Σου πέφτει ελαφρύ το Σπριντ και τις παίρνεις για σαβούρα? Ευτυχώς πουχες και το τανκ-μπαγκ για τα extra που δε χωρούσανε "
Sprinter"Ρε Μιχαλάκη................πάχυνες ρε σύ! Κάνε λίγο κράτει στα κοψίδια "
Από: Chrysoyla στις 09/10/2009 11:46 πμ.
Spaceoula"Πω πω Native ( κλέφτη Nickname κ επένδυσης ) τη πάτησες!!!
Γούσταρε η Χρύσα και τώρα άντε να πας εκδρομή μόνος σου!!! Έχει να πέσει ΤΡΕΛΗ παντόφλα
αχαχααχαχαχαχαχαα. Άντε να ξανάπαμε και να φέρετε πιο πολλές γυναίκες γιατί τη προηγούμενη Κυριακή
Από: Chrysoyla στις 09/10/2009 11:50 πμ.
johnygalan"Chrysoyla"Καλησπέρα παιδιά!!!!!Πρώτο μου post στο Forum.....Φοβερη η εκδρομούλα.....όλα σούπερ ,διαδρομή, παρέα ,φαγητό.....Περάσαμε πολύ καλά!!!!Χάρηκα που σας γνώρισα όλους ,να κανονίζουμε πάντα τέτοια....Σαν συνεπιβάτης την πάτησε ο native...τώρα δεν θα αφήνω εκδρομούλα για εκδρομούλα θα έρχομαι και εγώ...χι χι χι χι!!!!Πότε θα πάμε την επόμενη?????"Spaceoula"Πω πω Native ( κλέφτη Nickname κ επένδυσης ) τη πάτησες!!!Μπράβο ετσι σας θελω, χαίρομαι που τα κοριτσια μας ακολουθουν στις εκδρομες ελπιζω να συνεχιστει αυτο, αντε και την άνοιξη να ετοιμαζόμαστε για Ιταλία ή Ισπανία "
Από: johnygalan στις 10/10/2009 2:12 μμ.