Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Νο2. ¶
Από: FZMAN στις 14/05/2010 8:26 μμ.
Για φέτος λοιπόν το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Καταρχήν εκτός απροόπτου ξεκινάω στις 22/6 απο Αθήνα - Πάτρα και με το καράβι για Ανκώνα.
Άφιξη στην Ανκώνα την επόμενη 23/6 κατά τις 11:00 και αναχώρηση για την πόλη SUSA που βρίσκεται έξω απ΄το Τορίνο και κοντά στα σύνορα με την Γαλλία.Η απόσταση είναι περίπου 600 χλμ autostrada και εκεί θα γίνει και η πρώτη μου διανυκτέρευση εκτός Ελλάδας.
Η επόμενη μέρα 24/6 περιλαμβάνει την διαδρομή απο SUSA - είσοδος στην Γαλλία - LYON -DIJON -NANSY -METZ και είσοδος στο Λουξεμβούργο και διανυκτέρευση στην πόλη DUDELANGE που είναι κοντά στα σύνορα με την Γαλλία.Σύνολο χιλιομέτρων περίπου 700 απο autoroute.
Η επόμενη μέρα 25/6 περιλαμβάνει την διαδρομή DUDELANGE - LUXEMBOURG - είσοδος στο Βέλγιο - LIEGE -είσοδος στην Ολλανδία - MAASTRICHT -ARNHEMM - GRONIGEN - DELFZIJL που είναι και η πόλη στην Βόρεια Ολλανδία κοντά στην Βόρεια θάλασσα που βρήκα ξενοδοχείο μιας και λόγω του αγώνα moto gp στο ASSEN δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο πιο κοντά στο ASSEN (απόσταση περίπου 60 χλμ).
Η επόμενη μέρα 26/6 Σάββατο περιλαμβάνει την διαδρομή DELFZIJL - GRONIGEN - ASSEN για παρακολούθηση του αγώνα moto gp (ο αγώνας αυτός γίνεται Σάββατο) και επιστροφή πίσω στο DELFZIJL μιας και εκεί θα μένω.
Την επόμενη ημέρα 27/6 περιλαμβάνει αναχώρηση απο DELFZIJL και μέσω ALKMAAR - AMSTERDAM - DEN HAAG - ROTTERDAM - είσοδος στο Βέλγιο - ANTWERDEN και διανυκτέρευση στο BRUGGE απόσταση περίπου 550 χλμ.
Η επόμενη μέρα 28/6 περιλαμβάνει αναχώρηση απο BRUGGE - BRUXELLES - EINDHOVEN - είσοδος στην Γερμανία - DUSSELDORF και διανυκτέρευση στο LEVERKUSEN περίπου 400 χλμ.
Η επόμενη ημέρα 29/6 περιλαμβάνει την διαδρομή απο LEVERKUSEN - KOELN - NURBURG (εαν προλάβω)- KARLSRHUE - είσοδος στην Ελβετία και διανυκτέρευση στην BASEL. περίπου 550 χλμ.
Η επόμενη μέρα 30/6 περιλαμβάνει την διαδρομή BASEL - BERN - LAUSANNE - GENEVE- είσοδο στην Ιταλία απο MONT BLANC - και διανυκτέρευση στην AOSTA.Περίπου 400 χλμ.
Η επόμενη μέρα 1/7 περιλαμβάνει την διαδρομή AOSTA - MILANO -Λίμνη GARDA - VERONA -BOLOGNA και διανυκτέρευση στο FORLI. Περίπου 580 χλμ.
Η επόμενη και τελευταία μέρα 2/7 περιλαμβάνει λίγο SAN MARINO κι απο ANCONA επιστροφή στην Πάτρα.
Η επιστροφή μου στην Ελλάδα στις 3/7 περιλαμβάνει την επιστροφή απο Πάτρα - Αθήνα.
Συνολικά λοιπόν όλη η διαδρομή είναι περίπου 5000 χλμ τα οποία θα γίνουν σε 11 ημέρες ( μαζί με το καράβι).
Τώρα όσο αφορά τις ετοιμασίες καταρχήν εφοδιάστηκα καινούργιο μπουφάν ALPINESTARS (πολύ καλό αδιάβροχο αλλά και με καλό εξαερισμό αλλά καιμε καλή επένδυση εαν χρειαστεί) το οποίο θα αντικαταστήσει το παλιό IXS που είχα, παντελόνι έχω ένα καλό και αδιάβροχο IXS, γάντια εκτός απ΄τα καλοκαιρινά μου θα έχω πάλι μαζί μου και τα αδιάβροχα χειμερινά και βέβαια φέτος πήρα και ένα καλό σέτ αδιάβροχα της ALPINESTARS που μαζί με τις γκέτες που έχω θεωρώ ότι θα με καλύψουν σε μια καλή βροχή που λόγω γεωγραφικής τοποθεσίας είναι πολύ πιθανό να πετύχω.
Φέτος όπως έχω πεί πήρα και ΑΥΤΑ τα σαμάρια που έχουν και αδιάβροχο κάλυμμα και βέβαια όπως και πέρσι ετοίμασα την κάρτα ασφάλισης απ΄το ΙΚΑ, λάστιχα νέα στην μηχανή (θα μπούνε τέλος Μαίου) και βέβαια το τελευταίο σέρβις που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο.
Ήδη έχω κάνει και οδική ασφάλεια που με καλύπτει και στο εξωτερικό και θα έχω πάλι μαζί μου όλα τα σημεία service YAMAHA στην διαδρομή μου.Το GPS θα με συνοδέψει και φέτος μιας και πέρσι με βοήθησε πολύ ειδικά μέσα στις πόλεις πρός ανεύρεση των ξενοδοχείων.
Ρούχα θα πάρω και φέτος πιο βαριά μιας και περιμένω περισσότερα κρύα.
Τα εισητήρια των καραβιών είναι ήδη κλεισμένα ( με καμπίνα) και το εισητήριο της πίστας ήδη έχει αγοραστεί.Η διαδρομή έχει ήδη τυπωθεί και ανα μέρα εκτός απ΄τον χάρτη και σε φωτοτυπίες που θα βρίσκονται στο tank bag και η φωτογραφική μηχανή είναι έτοιμη μιας και έχω και μια extra μνήμη 4GB.
Αυτό πάντως που αισθάνομαι τώρα όσο πλησιάζουν η μέρες είναι ένα άγχος εαν όλα πάνε καλά.
Πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά.