Καφεδοσυνάντηση - Σάββατο 6/4/2013 ¶
Από: Theozed στις 02/04/2013 11:12 μμ.
Το Σάββατο που μας έρχεται έχουμε την πρώτη προκαθορισμένη συνάντησή μας για τον μήνα Απρίλιο. Στις 18:00, στο Hive (Γκάζι).
Αυτήν τη φορά, έχουμε πολύ σημαντικά πράγματα να πούμε!
Καταρχήν, να συζητήσουμε αν ψήνεστε να κάνουμε την κυριακάτικη βολτούλα (βασικά η εκδρομή θα γίνει όπως και να 'χει ) που αναφέρεται στο calendar εκδρομών για τον τρέχων μήνα. Και φυσικά, να μας πείτε σε ποιο μέρος θα σας άρεσε να την κάνουμε.
Εν συνεχεία, θα περάσουμε στα πραγματικά σημαντικά θέματα.
Ελάτε να σας πω τον πόνο μου που στράβωσε πάλι η μπροστινή μου ζάντα Λέτε αν την έβαφα μαύρη, να μην είχε πλέον θέμα με στραβώματα;;;
Ελάτε να μιλήσουμε για ελαστικά! Ε, δεν γίνεται η "ντροπή" το 800 να ξύνει μαρσπιέδες κι εγώ να κυκλοφορώ με τουριστικά λάστιχα
Και για να μη σας ζαλίζω άλλο με τα δικά μου, να υπενθυμίσω πως οι barwomen τα σπάνε Τώρα που ζέστανε κι ο καιρός, θα "ανάβουν" φωτιές
Μην αγχώνεστε με την ώρα. Για όσους ενδιαφέρονται, εγώ και κανα δυο φίλοι θα είμαστε εκεί από νωρίς. Και αν υπάρχει ζήτηση, θα κάτσουμε μέχρι αργά
Και μην ξεχνάτε πως:
Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
(Ειδικά τα δικάβαλα )
Γειά μας
Υ.Γ.: Όποιος καταφθάνει στον χώρο, παρακαλείται να μαρσάρει εντόνως (κόφτες κατά προτίμηση ) για να καταλαβαίνουμε ότι κάποιος έρχεται βρε αδελφέ!