Re: Κοπή πίτας 2013! 10/03/13 ¶
Από: Ecobill στις 11/03/2013 9:36 πμ.
Για να γνωρίζετε κι οι υπόλοιποι που δεν μπορέσατε να ήσασταν παρόντες…
Κόψαμε 2 πίτες (λόγω πλήθους μελών).
Τα φλουριά τα κέρδισαν ο georgevts και η γυναίκα του Bladerunner (νομίζω χιχιχι).
Για τον κόσμο μιλούν οι φωτό….
Για την εκδήλωση μιλούν τα μέλη….
Όπως ειπώθηκε και στην πίτα, έχει αρχίσει η αναδιοργάνωση των μελών του forum , η σύσφιξη σχέσεων μέσα από με τις πολυπληθείς πια καφεδοσυναντήσεις , τις εκδρομές μας, άλλες για σιδερόκ@λους και άλλες και για δικάβαλους, η προσπάθεια για μία ετήσια εκδρομή στο εξωτερικό (7 με 10 Μαίου στην Πόλη φέτος--- info για ξενοδοχεία σύντομα) και η διατήρηση όλων των πετυχημένων εκδρομών μας βλ γαλατόπιτα.
Επίσης στις 23 και 24 Μαρτίου θα διοργανωθεί διήμερη Grande Παϊδακιάδα στα ….βόρεια της Στερεάς Ελλάδας υπό την αιγίδα του Σάκη
Η επιτυχία όλων αυτών που έχουμε διοργανώσει μέχρι σήμερα ο Βαγγέλης και εγώ, μας δίνουν την δύναμη για να συνεχίσουμε κόντρα σε πολλές αντιξοότητες ….
Ομως μας ώθησαν στην πίεση προς τον Σάκη για την σύντομη υλοποίηση μιας δικιάς του ιδέας.
Ενός τόπου συνάντησης που θα πληρεί τα κριτήρια που είχαμε θέσει και για το HIVE.
Ενός μόνιμου τόπου συνάντησης για όλους εμάς που έχουμε στο μυαλό μας την Triumph.
Ενός τόπου συνάντησης που θα είναι Τriumph διακοσμημένος.
Ενός….. “T Point”.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάρει σάρκα και οστά και σύντομα να βρισκόμαστε εκεί.
Μερικές φωτό και από εμένα…