Κυριακή 18/4 Βολτίτσα?

Κυριακή 18/4 Βολτίτσα?  

Από: Sprinter στις 15/04/2010 6:16 μμ.

Είναι κανείς για βολτίτσα Κυριακή 18/4 καιρού θέλοντος?

Καμμιά Πελοπόννησο έλεγα...
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Re: Κυριακή 18/4 Βολτίτσα?  

Από: spyro στις 16/04/2010 11:34 πμ.

Την προηγούμενη Κυριακή την έγραψα την γυναίκα και πήγα βόλτα μόνος μου οπότε είναι στο χέρι της αν θα ακολουθήσω ή όχι. Εαν πεί ναι φύγαμε ....

παντόφλα time λεμεεεε

PS. Εσύ? Μονοκάβαλος?

Από: Sprinter στις 16/04/2010 1:43 μμ.

Και εγω για διπλός λέω (δυστυχώς)
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: spyro στις 16/04/2010 5:38 μμ.

ρε πειτε του κανείς άλλος ΝΑΙ για να δέσει η βόλτα μην περιμένει απο μένα μόνο ....

Από: spyro στις 16/04/2010 5:52 μμ.

ρε μην τον παρεξηγάτε είναι καλό παιδί αμα ξεπεράσετε τα μπινελίκια του ... κάνει καλή παρέα, χαβαλεδιάρης, με σβέλτο ρυθμό στον δρόμο .... θα σας λύσει και όλες τις απορίες στα Τεχνικά θέματα της καλής σας πίνοντας μια μπυρίτσα ....

....... 1,90 μπόι .. ωραίο σωματοδομή... αθλητικός... ευκατάστατος … με καλούς τρόπους … καλή ανατροφή .... πληροφορίες εντός

Από: Sprinter στις 16/04/2010 6:14 μμ.

Ρε δε μαμιέσαι λέω εγώ? Βρήκες τελικά λάστιχα για τα χαλίκια, δε μας είπες?

Εγώ αν μου καβλώσει τη βόλτα θα την πάω έρθει δεν έρθει κανείς.

PS. Πάσχω όμως στις μουαγιέν λόγω τσιγάρου

Από: spyro στις 16/04/2010 6:44 μμ.

Sprinter"Ρε δε μαμιέσαι λέω εγώ? Βρήκες τελικά λάστιχα για τα χαλίκια, δε μας είπες?

Εγώ αν μου καβλώσει τη βόλτα θα την πάω έρθει δεν έρθει κανείς.

PS. Πάσχω όμως στις μουαγιέν λόγω τσιγάρου"

Ποτε ξανα ΒΤ-016

και τα ROSSO και τα Μ3 που φοράω τώρα μια χαρά είναι. Βασικά το καλυτερο λάστιχο για μένα στον Τίγρη θα ήταν να είχα την γόμα του ROSSO και την κορώνα του Μ3 αλλά όλα καλά

Αυτά τα ρημάδια τα ROSSO ήταν σκυλιά. Τα είχα βάλει 3 φορές πίστα και ποτέ δεν ξεράθηκαν τελείως.

Εκείνα τα ΒΤ-016 μια φορά τα έβαλα στην πίστα (και αυτη ήταν σε μάθημα που δεν τσεκουρώναμε το γκάζι στην έξοδο) και παρέδωσαν αμέσως. Η βόλτα που είχαμε πάει στον Διάκο πέρσυ μαζί ήταν μετα απο εκείνο το CSS

αλλά η καλύτερη κορώνα για τον Τίγρη είναι του Μ3. Τέλος. Προοδευτικότατη χωρίς να σε τρομάζει πουθενά. Σου εμπνέει σιγουριά με την συμπεριφορά του και μόνο, χωρίς να ασχοληθείς με πρόσφυση. φυσικά πρέπει να πάς προσεκτικά στην αρχή ώσπου να ζεσταθούν αλλά εμένα δε με χαλάει καθόλου το ξέρω και προσέχω.

Από: Sprinter στις 16/04/2010 6:49 μμ.

Ναι απ' ότι λένε τα 16 πάσχουν σε βαρύτερα μηχανάκια. Για τα χαλίκια όμως δε μας είπες

Από: spyro στις 16/04/2010 6:59 μμ.

Sprinter"Ναι απ' ότι λένε τα 16 πάσχουν σε βαρύτερα μηχανάκια. Για τα χαλίκια όμως δε μας είπες "

Λάστιχα για τα χαλίκια του Διάκου δεν βρήκα .....

βρήκα όμως μηχανή που φυσάει .... ας όψονται τα τρελά έξοδα για τον επεικείμενο γάμο μου

viewtopic.php?f=12&t=1740

Από: Sprinter στις 16/04/2010 7:02 μμ.

Δε κάνει αυτό για σένα.. είναι για καλούς οδηγούς

Ρε, παντρεύονται τέτοιες εποχές στα πρόθυρα της γαμοκρίσης? Το σκέφτηκες καλά? Ωρα να μας πείς πώς πάς και για πιτσιρίκι.

Καλορίζικοι

Από: spyro στις 16/04/2010 7:20 μμ.

Sprinter"Δε κάνει αυτό για σένα.. είναι για καλούς οδηγούς "

Το αντίθετο θα έλεγα το μαμημένο είναι τόσο καλά στημένο που κάνει μάγκες και τους κουλούς

Sprinter" Ρε, παντρεύονται τέτοιες εποχές στα πρόθυρα της γαμοκρίσης? Το σκέφτηκες καλά? Ωρα να μας πείς πώς πάς και για πιτσιρίκι.

Καλορίζικοι "

Άστα Νικόλα την πατήσαμε. Αφου μπήκε στο πρόγραμμα πέρσυ πριν απο την κρίση είπαμε να μην κανουμε πίσω. Είδομεν ... κάνω τον μαλάκα στη δουλειά και ρίχνω πολλές ώρες μην μας βρει και καμια στραβή

Και όσο για το παιδί η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να αργήσω ...

Από: Taz5 στις 17/04/2010 12:16 μμ.

CSS Lvl.2 07:00-17:00, Μέγαρα.

Αν είστε κοντά μετά την βόλτα,περάστε να γνωριστούμε

12-13 Ιουνίου θα κάνω το lvl.3 στας Σέρρας,αν ενδιαφέρεται κανείς...

Από: Costas στις 17/04/2010 1:30 μμ.

Mεσα κι εγω!!!

Από: Sprinter στις 17/04/2010 2:56 μμ.

Σιγά μη ξαναπάω εκδρομη στη Πελ. με εσένα κουλάδι. Μου βγαλες τη ψυχή την άλλη φορά.

Τεσπα εντός του απογεύματος θα δημοσιεύσω που και πότε θα περιμένω το πρωί. Οποιος θέλει έρχεται. Δε περιμένω και πολύ γιατί ειμαι και σπαστικός. Με τη γυναίκα θα μαι γμτ. Κανα Καλάβρυτο λέω. Ιδέες ακούω μόνο αν περιλαμβάνουν κοψίδια.

Καιρού θέλοντος.

Από: spyro στις 17/04/2010 4:19 μμ.

Sprinter"Σιγά μη ξαναπάω εκδρομη στη Πελ. με εσένα κουλάδι. Μου βγαλες τη ψυχή την άλλη φορά.

Τεσπα εντός του απογεύματος θα δημοσιεύσω που και πότε θα περιμένω το πρωί. Οποιος θέλει έρχεται. Δε περιμένω και πολύ γιατί ειμαι και σπαστικός. Με τη γυναίκα θα μαι γμτ. Κανα Καλάβρυτο λέω. Ιδέες ακούω μόνο αν περιλαμβάνουν κοψίδια.

Καιρού θέλοντος."

3 ιδέες:

1. Αθήνα - Σπαθοβούνι - Δερβενακια - Αργος - Μυλοι - Τυρος - Αστρος - Κοσμάς - Τρίπολη - Αθήνα

2. Αθήνα - Κορινθος - Νεστάνη - Λεβίδι - Κλειτορία - Καλάβρυτα - Εθνική Πατρών/Αθηνών - Αθήνα

Και μια Σιδερόκολη:

3. Αθήνα - Κορινθος - Νεστάνη - Λεβίδι - 111 - Λαμπεία - Κουτσουρούμπας - Βασιλάκι - Λειβαδάκι - Λαγκάδια - Βυτινά -Λεβίδι - Νεστάνη - Αθήνα

Ακόμα όμως δεν ξέρω αν θα έρθω