Re: ΜΠΥΡΑ-ΚΑΦΕΣ-ΒΟΛΤΑ!!!!!!!! ¶
Από: Sprinter στις 28/06/2010 9:43 μμ.
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
Από: Sprinter στις 28/06/2010 9:43 μμ.
Από: Sprinter στις 28/06/2010 10:17 μμ.
jimdom"Παντως στην φωτογραφια βγηκαμε κουκλια!
Sprinter αν θελω να σε πω παπαρα πρεπει να παρω την αδεια σου πρωτα?"
Από: Sprinter στις 28/06/2010 10:20 μμ.
jimdom"θα με κανεις κ διασημο"
Από: makis30 στις 28/06/2010 10:25 μμ.
Από: ges7 στις 29/06/2010 12:03 πμ.
doohan"Δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα θεωρω οτι πρεπει!Ισως τα γραφομενα μου να ενοχλησουν αλλα οπως και να εχει εγω θα τα πω γιατι ετσι νιωθω και ετσι ειμαι σαν χαρακτηρας!!
Κατα αρχας χθες ηταν απο τις χειροτερες βολτες που εχω παει ποτε!Οχι λογω της παρεας αλλα λογω του ολου σκηνικου!Ενοχληθηκα παρα πολυ και φιλε ges7 δεν μπορεις να φανταστεις το σφυξημο που ενιωσα στο στομαχι οταν ο chris34 και ο maik30 μας ενημερωσαν(γιατι αυτοι το εκαναν)οτι δεν σε βλεπανε στους καθρεφτες τους!!
Ας τα παρω με την σειρα λοιπον
Αγαπητε Χρηστο και Μακη!Σας αγαπω και σας εκτιμω αλλα αν εχετε κοντρα-η καποια διαφωνια με τον polhmhxano δεν με ενδιαφερει προσωπικα οποτε τα παραπανω post
postchris34"Απο πιττα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει;
[quote="makis30":31qw7r4r]Απο πιττα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει; "
"
chris34"Υ.Γ Οσο για τον παπαρα(polymhxanos) μην του δινεις σημασια ειναι η μασκωτ του φορουμ!!!"
chris34"Τον κωλο σου κατω να χτυπας(ασε που μπορει να σου αρεσει κιολας ) δεν θα το μαθεις ποτε!!!"
Polymhxanos"Όπως βλέπεις μερικές απαντήσεις παραπάνω, αυτός που γράφεις, έχει θεωρίες ζωής μη-σκέψης, τύπου ''απο πίτα που δεν τρως'' οπότε τι ζητάς και εσύ... Ας πρόσεχες"
Polymhxanos"ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ; Ξέρει κανείς;"
Polymhxanos"Ας πρόσεχες, σα δεν ντρέπεσαι κιόλλας, τους χάλασες την βόλτα, α να χαθείς αλήτη...Για το γραφεις ετσι μαλλον εισουν και συ μαζι ε?Εκτος απο γνωσης μηχανολογιας αποκτησες και ψυχολογιας βλεπω!
"
Polymhxanos", αρχίζω υποψιάζομαι και γιατί σε παρατήσανε..."
ges7"με αφήσατε πίσω"Εδω εισαι Φαουλ!!Εμεινες απο μονος σου πισω γιατι οπως μου γραφεις σε πμ δεν ηθελες να πας πιο γρηγορα γιατι απλα ηταν πανω απο τα ορια σου!Και ρωταω τωρα εγω!Τι περιμενες δλδ να κανουν 7 μηχανες σε ορεινο δρομο με στροφιλικια!Την διαδρομη την γνωριζες!Γιατι δεν την ακολουθησες?
ges7"έφτασα μέχρι τον Βαρνάβα"
ges7"θεώρησα πως ήταν κοροιδία"
Από: vagtyrp στις 29/06/2010 2:10 πμ.
Από: chris34 στις 29/06/2010 7:21 πμ.
vagtyrp"επιπλέον όσον αφορά το μάκη και το χρήστο, ήταν οι μοναδικοί που κατάλαβαν ότι έλειπες και προσπαθούσαν να μας ειδοποιήσουν νωρίτερα αλλά εμείς το χαβά μας.....στροφιλίκι βλέπεις....
"
Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 29/08/2010 2:42 πμ.