Να πάρω θέση αφού στην τελικη εγώ θα φάω την παντόφλα εαν οι διαδρομές είναι χάλια
Διάβασα τα ποσταρίσματα όλων και τους ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια τους μιας και εγώ δεν ξέρω τις περιοχές (από το 83 έχω να ανέβω
)
Ο Tharis έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τις διαδρομές
Θα συμφωνήσω για την δυσκολία της 3ης μέρας αλλά εαν έχει πόλύ άσχημο καιρό (τα μερομήνια λένε
βροχές μέχρι 26-28) ίσως αναγκαστούμε να αλλάξουμε την διαδρομή.
Θα πρότεινα επίσης κάποιον ΜΟD
να κλειδώσει τα 2 ποστς για την πανελλήνια και να ανοικτεί ένα τρίτο με πρώτο ποστάρισμα, τις διαδρομές μιας και ελπίζω οι 4 μονοί να κλείσουν σύντομα κάπου.
Επίσης να συμφωνήσουμε κάποια σημεία που θα μπορούν (Βόριοι-Νότιοι-Κεντρώοι) που θα θέλουν να έρθουν έστω και μία μέρα μαζί μας να ξέρουν που μπορούν να μας βρουν και τι ώρα...και αυτό θα ποσταριστεί στο νέο (για να μην ψάχνουν που και σε ποιο ποστ) Εκτιμώ ότι εαν ο καιρός είναι καλός θα υπάρξει μονοήμερη μάζωξη την τελευταία στιγμή..ειδικά την τελευταία μέρα στο Μέτσοβο
Μέρα 1η
Θα μιλήσω για τους Νότιους (που δυστυχώς δεν μαζευτήκαμε αρκετά άτομα).
Επειδή μάλλον θα ξεκινήσω αφού έχει σηκωθεί ο ήλιος υπολογίζω ότι θα είμαι Γιάννενα κατά τις 5μμ
Θα έρθω από Κόρινθο-Ρίο-Αρτα-Γιάννενα για να ανέβω γρήγορα.
Λίγη ξεκούραση και θα πρότεινα την
1η συνάντηση να την κάνουμε στις 7μμ με αφετηρία την Αμφιθέα, να κατεβούμε στην πόλη για καφέ ή μαμ, να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα.
Θα έχουμε ακριβή γνώση του καιρού εκείνων των ημερών και θα ναι καλύτερα (σε περίπτωση κακοκαιρίας και καρεκλοπόδαρων) να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας έτσι ώστε ΕΜΕΙΣ να περάσουμε καλά και όχι όπως θέλαν να περάσουμε κάποιοι άλλοι.
Μέρα 2
Ωραία διαδρομή, βατή ...κανένα άλλο σχόλιο
Μέρα 3
Τα έγραψα πιο πάνω
Στην επιστροφή που βλέπω να ξεκινάμε κατά τις 7μμ θα έρθουμε από την διαδρομή που είχε ποσταριστεί αρχικά για να ανεβούμε.
Θα σας στείλω και το κιν για να υπάρξει καλύτερη συννενόηση..
Αυτά τα ολίγα