Re: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ 2013 ¶
Από: Theozed στις 28/08/2013 10:57 μμ.
2.maddog 2ατομα
3.ecobill
4.nfot
5.γιωργος-σουλα(admin)
6.Theozed
Δεν την παλεύω να κάνω κράτηση από τώρα
Αν δεν προλάβω, κανονίστε σε ποιούς τυχερούς θα φορτωθώ
Από: TERZO στις 28/08/2013 11:41 μμ.
Από: Costas στις 29/08/2013 1:16 μμ.
Από: TERZO στις 29/08/2013 3:06 μμ.
Από: Theozed στις 29/08/2013 4:32 μμ.
TERZO"Φίλε green-675 ,αν το ειρηνικό σχόλιο το έκανες για μένα προσωπικά,λυπάμαι πραγματικά γιατί δε με γνωρίζεις . Ζω στην Αριδαια και απλά θέλω να σας γνωρίσω. Αν πάλι δε κατάλαβα ,γράψε λάθος. Ελπίζω να γνωριστούμε απο κοντά ,όσοι μπορέσετε να έρθετε ."
Από: green-675 στις 29/08/2013 5:02 μμ.
TERZO"Φίλε green-675 ,αν το ειρηνικό σχόλιο το έκανες για μένα προσωπικά,λυπάμαι πραγματικά γιατί δε με γνωρίζεις . Ζω στην Αριδαια και απλά θέλω να σας γνωρίσω. Αν πάλι δε κατάλαβα ,γράψε λάθος. Ελπίζω να γνωριστούμε απο κοντά ,όσοι μπορέσετε να έρθετε ."
Από: galileos στις 29/08/2013 6:08 μμ.
Από: galileos στις 29/08/2013 6:32 μμ.
galileos"Προσωπικά, αν μου κάτσει η Πανελλήνια, θα είμαι Πειραιά Παρασκεύη νωρίς το πρωί, περίπου στις 8, και θα ξεκινήσω αμέσως για Αριδαία. Καιρού επιτρέποντως, θα οδηγήσω μόνο σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς καθόλου εθνική, με ελάχιστες στάσεις (βενζίνη, κολατσιό, κατούρημα) και υπολογίζω να είμαι στον τελικό προορισμό πριν τις 8 το βράδυ.
Όποιος θέλει μπορεί να συνοδέψει!! Δεδομένου της εποχής αλλά και της απόστασης, η διαδρομή θα έχει αρκετές απαιτήσεις.
Υ.Γ. Την διαδρομή θα την ποστάρω αργότερα."
Από: panos76gr στις 29/08/2013 8:47 μμ.
Costas"Επειδή μίλησα με το Γιώργο και παρά την ειρωνική διάθεση που είχε το μήνυμα περι του άρχοντα κάποιοι μπορεί να το πάρουν στα σοβαρά, το μήνυμα μεταφέρθηκε σε άλλη κλειδωμένη ενότητα.
Επίσης αλλάχτηκε το όνομα από admin σε Γιώργος οπότε έχει ο καθένας το όνομα του και μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα
Στο θέμα μας τώρα,
δεν έχω κλείσει δωμάτιο αλλά ξέρω οτι κάποιοι δε θα μπορούσαν να πανε εκδρομή χωρίς εμένα γι αυτό δηλώνω κι εγώ τη συμμετοχή μου
1. green - 675 (2 άτομα)
2.maddog 2ατομα
3.ecobill
4.nfot
5.γιωργος-σουλα(admin)
6.Theozed
7.Costas
8.panos76gr
Ελπίζω μόνο να μην τελειώσουν τα δωμάτια και καταλήξω να κοιμηθώ σε καμια αποθήκη αγκαλία με το Θοδωρή "
Από: kyrkyriakos στις 29/08/2013 8:50 μμ.
panos76gr"Costas"Επειδή μίλησα με το Γιώργο και παρά την ειρωνική διάθεση που είχε το μήνυμα περι του άρχοντα κάποιοι μπορεί να το πάρουν στα σοβαρά, το μήνυμα μεταφέρθηκε σε άλλη κλειδωμένη ενότητα.
Επίσης αλλάχτηκε το όνομα από admin σε Γιώργος οπότε έχει ο καθένας το όνομα του και μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα
Στο θέμα μας τώρα,
δεν έχω κλείσει δωμάτιο αλλά ξέρω οτι κάποιοι δε θα μπορούσαν να πανε εκδρομή χωρίς εμένα γι αυτό δηλώνω κι εγώ τη συμμετοχή μου
1. green - 675 (2 άτομα)
2.maddog 2ατομα
3.ecobill
4.nfot
5.γιωργος-σουλα(admin)
6.Theozed
7.Costas
8.panos76gr
9.Kyrkyriakos
Ελπίζω μόνο να μην τελειώσουν τα δωμάτια και καταλήξω να κοιμηθώ σε καμια αποθήκη αγκαλία με το Θοδωρή "
Μεσα και εγω αρρωστιες !!! Αν βεβαια μου εγκρινουν την αδεια ... "