Προγαλατόπια

Προγαλατόπια  

Από: HelenKoR στις 28/02/2012 1:28 μμ.

Τα προεόρτια της Γαλατόπιτας!

Το σενάριο είναι γνωστό απο την περσινή Γαλατόπιτα (βλέπετε [url=http://www.forumtriumph.gr/galatopita-sta-metewra-t3370.html?hilit=?a?at?p?ta#p41453:1vhtcdtw]ΕΔΩ και [url=http://www.forumtriumph.gr/alatopita-sta-metewra-xolia-wtografies-t3388.html?hilit=?a?at?p?ta#p41888:1vhtcdtw]ΕΔΩ για να σας ανοίξει η όρεξη )

Περιμένω προτεινόμενες ημερομηνίες!
Σάββατο έτσι; Δεν νομίζω τις Κυριακές να υπάρχει διαθέσιμη γαλατόπιτα..! Ας επιβεβαιώσει ο Dennis G.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Re: Προγαλατόπιτα  

Από: leonithastz στις 28/02/2012 1:36 μμ.

Σάββατο, Τετάρτη Παρασκευή.
δεν με πειράζει αρκεί να προλάβω αν ναι είμαι μέσα στάνταρ
[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Από: Ecobill στις 28/02/2012 3:03 μμ.

Βαλτή είσαι Ελένη πρωινιάτικα??????

Λοιπόν μιας και πέρσι είχε γίνει 25η Μαρτίου, θα πρότεινα να το καθιερώσουμε ένα Σαββάτο πριν ή μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Ετσι και τον χρόνο θα έχουμε να...προετοιμαστούμε και εναλλακτική λόγω καιρού θα έχουμε.

Ο καλός μας ο γιατρούλης άραγε θα μπορεί να μην εφημερεύει εκείνη την μέρα????

Καθώς και κάποια...στρατευμένα νιάτα (ονόματα δεν λέμε) να πάρουν άδεια??

Εγώ πάντως είμαι μέσα

Re: Προγαλατόπια  

Από: Costas στις 28/02/2012 3:13 μμ.

Επειδή το χάσαμε πέρσι δηλαδή να το χάσουμε και φέτος. Μανία με το Μάρτη

Από: acratosa στις 28/02/2012 3:14 μμ.

τι λες τωρα;;!!!
yessss

Από: HelenKoR στις 28/02/2012 3:37 μμ.

Ecobill"Λοιπόν μιας και πέρσι είχε γίνει 25η Μαρτίου, θα πρότεινα να το καθιερώσουμε ένα Σαββάτο πριν ή μετά από αυτήν την ημερομηνία.
"

Ακριβώς αυτό είχα κατά νου!
Και το έβαλα απο τώρα για να οργανωθούμε όλοι! ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ! Βορειοι, Νότιοι, Ανατολικοί, Δυτικοί! Ολοι!

Ομως, αν δεν κάνω λάθος, ο 15ος 36ωρος είναι αρχές Απρίλη. Και ξέρω οτι υπάρχουν παλικάρια που θέλουν γαλατόπιτα αλλά και 36 ώρες όργωμα της ελληνικής επαρχίας. Οπότε άνοιξα αυτό το θέμα να δούμε πώς θα το βολέψουμε το πράμα!

Αν ο 36ωρος δεν θα γίνει στις αρχές Απριλίου, παρακαλώ διορθώστε με.

Από: HelenKoR στις 28/02/2012 3:42 μμ.

Costas"Επειδή το χάσαμε πέρσι δηλαδή να το χάσουμε και φέτος. Μανία με το Μάρτη "

Πότε έρχεσαι εσύ;
Θα σου κανονίσω βόλτα σπέσιαλ μέχρι τον Άρχοντα (δυο στενά απο το σπίτι σου)

Re: Προγαλατόπια  

Από: Costas στις 28/02/2012 3:47 μμ.

Εγώ έρχομαι όταν έχω μηχανή που δουλεύει

Από: HelenKoR στις 28/02/2012 3:51 μμ.

Έτσι εξηγείται γιατί δεν έρχεσαι ποτέ!

Από: Glober στις 28/02/2012 4:03 μμ.

Helen απο μαρκετινγκ πας πολύ καλα... μας κέρδισες αμέσως το ενδιαφέρον (και μαζί μας έριξες αρκετά το σάκχαρο)...

Να ρωτήσω κάτι?

Θα το κάνετε μονοήμερο όπως και πέρσυ ή υπάρχει περίπτωση να γίνει διημερίδα φέτος έτσι ώστε να ισιώσουμε λίγο το κορμάκι μας ( ) πριν πάρουμε τον δρόμο του γυρισμού????

Από: HelenKoR στις 28/02/2012 4:38 μμ.

To πλάνο είναι να γίνει μονοήμερο (όπως και πέρσι). Είναι μια καλή προπόνηση για τον 36ωρο και να κρίνουμε μερικοί αν μπορούμε να συμμετάσχουμε σ'αυτόν (δεν υποννοώ τίποτα ).

Βέβαια το αν θα γίνει σε μια ή δύο μέρες, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός. Μπορείς αν θέλεις να επιστρέψεις την επόμενη μέρα! Αλλά ξέρω οτι η οικονομική κατάσταση πολλών είναι τέτοια που δεν θα προτιμήσουν την διανυκτέρευση.

Σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα, το πήγαινε ήταν περίπου 400χλμ και το έλα γύρω στα 350χλμ.
Ο Dennis G. έχει δηλώσει οτι αυτά τα χιλιόμετρα βγαίνουν μέσα σε μια μέρα. Αλλά αφού θα πάμε Σάββατο, θα έχουμε την Κυριακή να ξεκουραστούμε απο αυτή την γλυκιά κούραση της μηχανής αλλά και να ξεφουσκώσουμε απο τα νόστιμα γλυκά της περιοχής!

Από: Cpt. Haddock στις 28/02/2012 5:34 μμ.

HelenKoR"[...]

Ομως, αν δεν κάνω λάθος, ο 15ος 36ωρος είναι αρχές Απρίλη. Και ξέρω οτι υπάρχουν παλικάρια που θέλουν γαλατόπιτα αλλά και 36 ώρες όργωμα της ελληνικής επαρχίας. Οπότε άνοιξα αυτό το θέμα να δούμε πώς θα το βολέψουμε το πράμα!

Αν ο 36ωρος δεν θα γίνει στις αρχές Απριλίου, παρακαλώ διορθώστε με. "

Για το(ν) 36ωρο, υπολόγισε ενα μήνα μετά και είσαι μέσα
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: HelenKoR στις 28/02/2012 6:05 μμ.

Πολύ ωραία λοιπόν! 5 & 6 ΜΑΙΟΥ ο 36ωρος

Πάμε να δούμε πότε θα επισκεφτούμε τον Ιερό Τόπο της Θεσσαλικής Ζαχαροπλαστικής!

Προτείνω: Σάββατο 17 ή 24 ή 31 Μαρτίου

(Ξέρω Λεωνίδα οτι βιάζεσαι... αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά... Μόνον ίσως μια βόλτα σύντομα! Ξέρεις εσύ! )

Από: leonithastz στις 28/02/2012 6:17 μμ.

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
[size=200:1w8ajxcf]μη σκας για ότι μπορείς να διορθώσεις και για ότι, δεν μπορείς να διορθώσεις

Από: nfot στις 28/02/2012 6:49 μμ.

Μεσα εννοειται ...
Η απορια μου ειναι αν η αναφτρα θα ερθει, γιατι ολο μας ξεσηκωνει και μετα ...
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.