ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ 2011

ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ 2011  

Από: FZMAN στις 10/01/2011 8:28 μμ.

Χθές λοιπόν Σάββατο και μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλός είχα αποφασίσει να κάνω την πρώτη καλή βόλτα για το νέο έτος.
Προορισμός:
Η βόλτα μου λοιπόν ξεκίνησε κατά τις 9.30 το πρωί απο Αθήνα και απ΄την έξοδο του Σπαθοβουνίου ( 20 μέτρα πριν τα διόδια) πήρα τον δρόμο για Άργος και απο εκεί για Κίβερι, Άστρος,Τυρό και Λεωνίδιο.
Η διαδρομή πανέμορφη και βέβαια σε αυτό βοηθούσε και ο πολύ καλός καιρός (με λίγη ψύχρα βέβαια αλλά εαν είσαι σωστά ντυμένος κανένα πρόβλημα) πράγμα που με έκανε να πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει τα ωραία μέρη και βέβαια όπως καταλαβαίνεται ο ρυθμός μου ήταν πολύ αργός.
Βέβαια υπήρχαν και κάποια σημεία που δεν έβλεπε ο ήλιος που υπήρχε αρκετή υγρασία στο δρόμο πράγμα που ήθελε και αρκετή προσοχή.
Τα μέρη πάντως εκεί είναι πανέμορφα.

Μέχρι που τελικά έφτασα στο πανέμορφο Λεωνίδιο.

Αλλά αυτή την φορά αποφάσισα να μην κατευθυνθώ πρός Έλονα και πρός Κοσμά αλλά αποφάσισα αφού βγάλω μια δυο φωτογραφίες το Λεωνίδιο απ΄την πάνω πλευρά του να κατευθυνθώ πρός τα παραλιακά χωριά Πούλιθρα και Πλάκα

όπου και επιδώθηκα σε κακιές συνήθειες
Επιστροφή λοιπόν το απογευμα αφού είχα γεμίσει απο ωραίες εικόνες

και μετά απο μια στάση για καφέ στο παράλιο Άστρος

επέστρεψα στην Αθήνα μετά απο περίπου 450 χλμ που μου πρόσφεραν άλλη μια ευκαιρία να ξαναγεμίσω τις μπαταρίες μου.
Ελπίζω και εύχομαι σε όλους καλές βόλτες για το 2011
ΓΙΩΡΓΟΣ

Re: ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ 2011  

Από: doohan στις 11/01/2011 2:05 μμ.

.........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:46, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Sprinter στις 11/01/2011 2:50 μμ.

Που θα πάτε ρε βόλτες χωρίς κιβώτιο DCT? Κι αν χάσετε καμμιά αλλαγή? Κι αν αποσταθεροποιηθεί σε κάνα κατέβασμα η γεωμετρία της μηχανής? Κι αν κάνετε 150ms αντί για 75ms στο ανέβασμα? Ρε τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά? Που πάτε ρε γυμνοί στα αγγούρια?
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: doohan στις 11/01/2011 3:02 μμ.

..........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:46, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.

Από: jimdom στις 11/01/2011 3:26 μμ.

Sprinter"Που θα πάτε ρε βόλτες χωρίς κιβώτιο DCT? Κι αν χάσετε καμμιά αλλαγή? Κι αν αποσταθεροποιηθεί σε κάνα κατέβασμα η γεωμετρία της μηχανής? Κι αν κάνετε 150ms αντί για 75ms στο ανέβασμα? Ρε τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά? Που πάτε ρε γυμνοί στα αγγούρια?"

doohan"Αμ θες βολτα χωρις DCT ελα..... "

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: Billie στις 11/01/2011 3:28 μμ.

"Facts do not cease to exist because they are ignored" Aldous Huxley

Από: strani στις 11/01/2011 4:17 μμ.

μπραβο ρε φιλε ετσι να εισαι γερος να ταξιδευεις γιατι οταν θα φτασεις στην ηλικια μου τοτε θα καταλαβεις πως οτι κανεις σου μενει στο σκληρο του μυαλου σου

Από: Sprinter στις 11/01/2011 7:16 μμ.

Ρε φζμαν, ωραία βολτα ρε, αλλά να αλλάξεις μηχανάκι ρε παιδί μου..
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: FZMAN στις 11/01/2011 8:27 μμ.

Sprinter"Ρε φζμαν, ωραία βολτα ρε, αλλά να αλλάξεις μηχανάκι ρε παιδί μου..
"

FAZER = ΕΡΩΤΑΣ. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη μηχανή είναι ότι πιο sport touring στα κυβικά αυτά.
Σε αυτή την φάση πάντως δεν είμαι για παραπάνω κυβικά.
FAZER TOURING EDITION:
ΓΙΩΡΓΟΣ

Από: Sprinter στις 11/01/2011 8:32 μμ.

Μα δεν έχεις αναρωτηθει αμα σου περισσεύει κάνα κύλιντρο?

Από: black_power στις 11/01/2011 9:05 μμ.

και μη πίνεις κοκακόλα...
για να καταλαβεις ποση ζαχαρη εχει, μου πεσε ενα μπουκαλι ανοιχτο και αδειασε στο πατωμα ,επι μια βδομαδα που το σφουγγαριζα κολλαγε...
ασχετο αλλα σχετικο

Από: tharis στις 11/01/2011 9:22 μμ.

black_power"και μη πίνεις κοκακόλα...
για να καταλαβεις ποση ζαχαρη εχει, μου πεσε ενα μπουκαλι ανοιχτο και αδειασε στο πατωμα ,επι μια βδομαδα που το σφουγγαριζα κολλαγε...
ασχετο αλλα σχετικο"

Και καθε χρονο να κανεις κι ενα check up

Μπραβο πολυ ωραιες φωτο !!
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: Aris. στις 11/01/2011 9:45 μμ.

Φοβερη εκδρομη!! Αμα ειχες και κανα κεμπαπακι στο τραπεζι θα ηταν καλυτερη..

Υ.Γ. Οντως προτιμησε light cola! (12 κουταλιες ζαχαρη στα 500ml ειναι too much!)
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: rallakis στις 11/01/2011 11:30 μμ.

Α ρε πατρίδα!Πάντα τέτοια!!!
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Από: galileos στις 12/01/2011 8:57 πμ.

Πάντα τέτοια !!
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...