ΤΑΞΙΔΙΑ 2010.

ΤΑΞΙΔΙΑ 2010.  

Από: FZMAN στις 02/01/2010 7:21 μμ.

Αισίως μπήκαμε στο 2010 και όπως κάθε χρόνο έτσι πιστεύω και φέτος έχουμε κάποιες βλέψεις για το που θα ταξιδέψουμε φέτος.
Ελλάδα ή εξωτερικό;
Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας και τις ιδέες σας για φέτος.
Πάντως εγώ ήδη έχω κλείσει πάλι για εξωτερικό ( ήταν να μην πάρω φόρα).
Εαν είμαι καλά τέλος Ιουνίου αναχωρώ για Assen για το ομώνυμο moto gp.
Το ταξίδι μου θα είναι πάλι ίδιας διάρκειας με το περσινό ( περίπου 11 μέρες) με λίγο περισσότερα χιλιόμετρα (περίπου 4500 χλμ) και θα περάσει απ΄τις παρακάτω χώρες:
Ιταλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία.
Ήδη ξεκίνησα διαδικασίες για κλεισίματα ξενοδοχείων, καραβιών και εισητηρίων πίστας.
Εύχομαι να είμαι καλά και να πραγματοποιήσω άλλο ένα όνειρο μου.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Re: ΤΑΞΙΔΙΑ 2010.  

Από: ATN PANOS στις 02/01/2010 8:55 μμ.

μακαρι να μπορουσα να ερθω.
ειλικρινα.
ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: fpapad στις 02/01/2010 10:04 μμ.

Ρε φίλε καλησπέρα καταρχάς. . .

έχεις κάνει κάποιο υπολογισμό για το budget που θα χρειαστείς ?
Δηλαδή σύνολο ξενοδοχεία, βενζίνες, διόδια, καράβια, εισιτήρια εισόδου GP κλπ κλπ

Τουλάχιστον μια τάξη μεγέθους από πέρυσι....

Βασικά έχω μιλήσει με τον Βαγγέλη και είμαι σχεδόν βέβαιος για τη συμμετοχή μου σε ένα ταξίδι στην Β. Ιταλία την ίδια περίπου χρονική περίοδο (σε φάση κουβέντας είμαστε ακόμη) αλλά να δούμε το κόστος μήπως κάνουμε και κάτι όλοι μαζί ή έστω και ένα μέρος του ταξιδιού σου.

Να το μελετήσουμε το θέμα . . . . .
Δεν μπορώ τώρα.... !!!! είμαι στο forum . . .

Από: NikosV στις 02/01/2010 10:25 μμ.

ATN PANOS"μακαρι να μπορουσα να ερθω.
ειλικρινα.
ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!"

δηλαδη να μην σε εχω στα υπ'οψην ???

μεχρι και daytona εχω παραγγειλει για να μην νιωθεις ασχημα ..
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Από: ATN PANOS στις 03/01/2010 10:15 πμ.

nikosvergopoulos"
ATN PANOS"μακαρι να μπορουσα να ερθω.
ειλικρινα.
ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!"

δηλαδη να μην σε εχω στα υπ'οψην ???

μεχρι και daytona εχω παραγγειλει για να μην νιωθεις ασχημα .. "

αμα παρεις daytona,εγω θα ερθω και στα ιμαλαια!!!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: johnygalan στις 03/01/2010 11:39 πμ.

Φώτη το έχουμε μελετήσει το θέμα απλά έλεγα οτι είναι νωρίς ακόμα για να το γράψω αλλά με την ευκαιρία έχουμε και λέμε.

Μέρες συνολίκα 8-9 προορισμός Τοσκάνη Ιταλίας περίοδος απο 1 εως 25 Ιουνιόυ. Ξενοδοχεία 15 με 20 χλμ εξω απο την Φλωρεντία τιμές απο 65 εως 85 ευρω το δίκλινο. Πλοία τιμές απο 420 εως 445 για δυο άτομα με την μηχανή σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα(με επιστροφή)

Επιλέξαμε την Τοσκάνη για να μην έχουν παράπονο και οι γυναίκες οτι δεν τις πάμε κάπου ρομαντικά

Το πρόγραμα θα περιλαμβάνει ημερήσιες εκδρομές, θα ξεκινάμε κάθε πρωί απο το ξενοδοχείο και θα σαρώνουμε το πάντα σε ακτίνα 200 χλμ, επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ βολτούλα στην Φλωρεντία

Συμμετοχές μέχρι στιγμής
johnygalan + 1
vagtyrp +1
και μάλλον
native +1
space
fpapad

Περιμένω και άλλους πολλούς
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: FZMAN στις 03/01/2010 9:07 μμ.

fpapad"Ρε φίλε καλησπέρα καταρχάς. . .

έχεις κάνει κάποιο υπολογισμό για το budget που θα χρειαστείς ?
Δηλαδή σύνολο ξενοδοχεία, βενζίνες, διόδια, καράβια, εισιτήρια εισόδου GP κλπ κλπ

Τουλάχιστον μια τάξη μεγέθους από πέρυσι....

Βασικά έχω μιλήσει με τον Βαγγέλη και είμαι σχεδόν βέβαιος για τη συμμετοχή μου σε ένα ταξίδι στην Β. Ιταλία την ίδια περίπου χρονική περίοδο (σε φάση κουβέντας είμαστε ακόμη) αλλά να δούμε το κόστος μήπως κάνουμε και κάτι όλοι μαζί ή έστω και ένα μέρος του ταξιδιού σου.

Να το μελετήσουμε το θέμα . . . . . "

Λοιπόν άκου.
Με πληρωμένα όλα τα εισητήρια (πλοίου και πίστας), όλες τις βενζίνες ( υπολογισμός με κατανάλωση λίγο πάνω απο 6 ltr/100khm με τιμή 1.4 ευρώ/ λίτρο), όλα τα ξενοδοχεία, διόδια και φαγητά υπολογίζω χονδρικά 1800 ευρώ.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Από: alki_viades στις 05/01/2010 12:01 μμ.

Eπειδη εχω κανει τη γυρα μιλανο-φλωρεντια-τοσκανη-σιενα-πιζα-cinque terre-λιμνη como θα σας συνιστουσα να μην μεινετε ολες τις μερες σε ενα ξενοδοχειο αλλα σε τουλαχιστον δυο ωστε να εχετε λιγοτερα χλμ καθημερινα ειδικα αν θελετε να ανεβειτε προς βορρα (cinque terre και λιμνη como ειναι πανεμορφα). Συνιστω επισης ανεπιφυλακτα και το Passo del Muraglione: http://www.freevax.it/PASSI/PassoMURAGLIONE.htm

Οπου και να πατε παντως θα ειναι σουπερ, καλες βολτες!

Από: johnygalan στις 06/01/2010 6:20 μμ.

alki_viades"Eπειδη εχω κανει τη γυρα μιλανο-φλωρεντια-τοσκανη-σιενα-πιζα-cinque terre-λιμνη como θα σας συνιστουσα να μην μεινετε ολες τις μερες σε ενα ξενοδοχειο αλλα σε τουλαχιστον δυο ωστε να εχετε λιγοτερα χλμ καθημερινα ειδικα αν θελετε να ανεβειτε προς βορρα (cinque terre και λιμνη como ειναι πανεμορφα). Συνιστω επισης ανεπιφυλακτα και το Passo del Muraglione: http://www.freevax.it/PASSI/PassoMURAGLIONE.htm

Οπου και να πατε παντως θα ειναι σουπερ, καλες βολτες! "

Aλκη δεν μου τα είπες αυτά οταν πήγαμε εκδρομή, πρέπει να βρεθούμε θέλω οδηγίες και συμβουλές για τις διαδρομές
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: alki_viades στις 07/01/2010 11:18 πμ.

Στη διαθεση σας να προσθεσω επισης πως την περιοδο εκεινη πεφτει το gp στο mugelo

Από: johnygalan στις 19/04/2010 9:18 μμ.

alki_viades"Στη διαθεση σας να προσθεσω επισης πως την περιοδο εκεινη πεφτει το gp στο mugelo "

Aλκη πρέπει να βρεθούμε πλησιάζει ο καιρός

Από: alki_viades στις 20/04/2010 5:36 μμ.

Soy εστειλα κινητο σε πμ, να τα πουμε απο κοντα, καθημερνιες δυσκολο, και αυτο το σαββατο και κυριακη, χμμμ, wtf, αυριο τεταρτη νωρις (7) ; ή αργα (10+) ;