johnygalan"Φίλε polymhxane πιστεύω πως η καλοπροαίρετη πλάκα είναι καλοδεχούμενη, εξάλλου το κάνεις και εσυ, στην προηγούμενη σελίδα που πόσταρες οταν έμαθες για την πτώση. Αν και νομίζω οτι εκτος απο την πλάκα θα μπορούσες να πεις και ενα περαστικά στον Γιαννακη οπως έκαναν και οι υπόλοιποι! "
Καταρχήν, πίστευε και μη, ερεύνα! (ή ισοδύναμα, η πίστη είναι για τα μπάζα, η γνώση είναι που έχει θετική αξία)
Καταδεύτερον, στην γλώσσα των Κλίγκον τα γράφω;
Πάμε σε Κλίγκον: Τάχ πα! Τσετούχ!! Μπααααα, δεν μοιάζουν, ελληνικά τα γράφω τελικά
Δεν είπα κακό που έβαλες πλάκα, μπράβο σου και εγώ μαζί σου. 10 βάλε, όχι μία. Να είναι πλάκα όμως.... Κι αν όχι πλάκα, τουλάχιστον να βγάζει κάποιο νόημα. Κάτι...
Είπα δεν καταλαβαίνω, ΠΟΙΑ είναι η πλάκα σε αυτό που έγραψες. Ποιό θα ήταν το αστείο (τόσο ξεκαρδιστικό μάλιστα που έβαλες και >>>
) αν είχα πάει με αυτοκίνητο, αυτό σε ρωτάω. Έστω, τι νοιάζει οποιονδήποτε με τι όχημα κινούμαι εγώ; Δεν βγάζει νόημα, ή εγώ είμαι χαζός και δεν το πιάνω, δεν ξέρω, διαφώτισέ με τέλος πάντων...
grgasteus"φίλε polymhhanos,
θέλω να με πάρεις μαζί σου στη διαδρομή που περιγράφεις και να δω πως τα κατάφερες ;;;
χωρίς παρεξήγηση έτσι; αστειεύομαι, αν εσύ πέρασες καλά εμένα μου περισσεύει.
καλή σας μέρα"
...
Σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις τελικά, ούτε κι εσύ... Τα τριπλά
που κολλάνε; Τι ακριβώς κατάφερα που είναι μάλιστα ενδιαφέρον και για τους άλλους ; Και γιατί τελικά να παρεξηγηθώ, είχες μήπως κάτι κακό ή σχεδόν κακό στο μυαλό σου με τα γραφόμενά σου; Δεν σε πιάνω, διευκρίνισε αν θες
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html