ΤΕΤΑΡΤΗ 3/8 ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ"

Re: ΤΕΤΑΡΤΗ 3/8 ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ"  

Από: efthvag στις 30/07/2011 10 πμ.

ΛΑΜΔΑ"Eκτος συγκλονιστικου απροοπτου ειμαι μεσα.Βαγγελη να μιλησουμε απο Δευτερα μηπως παμε παρεα?Ειμαι κι εγω πρωτευουσιανος και δυστυχως δεν γνωριζω πολλα απο επαρχια "

Το συζητάς? Φυσικά και να πάμε παρέα, όποτε θες στείλε ΠΜ να κανονίσουμε!
Λίγο εσύ, λίγο εγώ, θα ρωτήσουμε και κανέναν στο δρόμο, πού θα πάει, θα το βρούμε
Ποτέ μη λες ποτέ και ποτέ μη λες πάντα..

Από: efthvag στις 30/07/2011 10:09 πμ.

crazyumpire"ΑΧΑ!!!!!..................ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!.................Κανονιζετε Τσιμπουσι......με το που θα φυγω?????
Δεν θα ξαναγυρισω?........δεν θα γινει η 3η ΠΑΙΔΑΚΙΑΔΑ?.......θα σας δειξω εγω!!!!.....Ως Τωρα κρατουσα πιρουνι μονο στο ενα χερι...για υπαρχει ενα Fair play......στο τραπεζι...Απο Εδω και στο Εξης....θα σας παιζω....με ενα πιρουνι ανα Χειρας!!
I'll Be Back!!!!!!!!!!................... "

Αντίποινα για τον ψυχολογικό πόλεμο με την αντίστροφη μέτρηση!
Κρίμα πάντως, θέλω κάποια στιγμή να δω αυτό το μοτεράκι να δουλεύει

Από: efthvag στις 30/07/2011 10:11 πμ.

bonnie"αν υπαρχει περιπτωση να μην δουλευω, θα το ξερω εκεινο το μεσημερι...
αναλογα με την δουλεια λοιπον.... "

Ε, καλά την Κυριακή το καταλαβαίνω είναι δύσκολο, αλλά την Τετάρτη χτύπα ένα ρεπουδάκι!
Θα τα βολέψεις εσύ, σου έχω εμπιστοσύνη!

Από: madbiker στις 30/07/2011 10:39 πμ.

παιδες κ γω μεσα ειμαι.στειλτε οι πειραιωτες ενα πμ να παμε παρεα...καλλιθεα εγω
[size=150:19cvyl53] its better to burn out, than to fade away

Από: Ecobill στις 30/07/2011 12:56 μμ.

crazyumpire"ΑΧΑ!!!!!..................ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!.................Κανονιζετε Τσιμπουσι......με το που θα φυγω?????
Δεν θα ξαναγυρισω?........δεν θα γινει η 3η ΠΑΙΔΑΚΙΑΔΑ?.......θα σας δειξω εγω!!!!.....Ως Τωρα κρατουσα πιρουνι μονο στο ενα χερι...για υπαρχει ενα Fair play......στο τραπεζι...Απο Εδω και στο Εξης....θα σας παιζω....με ενα πιρουνι ανα Χειρας!!
I'll Be Back!!!!!!!!!!................... "

ΑΜ πως.... θα ποστάριζα για φαί και να΄ήσουν εδώ???

Θα πεφτα έξω στις παραγγελίες μετά

Αντε με το καλό να μας έρθεις και κάτι θα κάνουμε και για σένα

Από: Ecobill στις 30/07/2011 12:59 μμ.

Και επειδή είμαι καλό παιδί, μέχρι την Τρίτη το πρωί θα σας ποστάρω εναλλακτικές διαδρομές για να έρθετε (κυρίως από Πειραιά μεριά ) , γιατί βλέπω πως τα ανατολικά προάστεια δεν τα έχετε τιμήσει όσο θα πρεπε

Από: efthvag στις 30/07/2011 2:27 μμ.

madbiker"παιδες κ γω μεσα ειμαι.στειλτε οι πειραιωτες ενα πμ να παμε παρεα...καλλιθεα εγω"

ΟΚ! Μόλις συννενοηθούμε οι Περαιώτες από Δευτέρα, θα έχεις ΠΜ να βρεθούμε κάπου στο δρόμο

Από: efthvag στις 30/07/2011 2:34 μμ.

Ecobill"Και επειδή είμαι καλό παιδί, μέχρι την Τρίτη το πρωί θα σας ποστάρω εναλλακτικές διαδρομές για να έρθετε (κυρίως από Πειραιά μεριά ) , γιατί βλέπω πως τα ανατολικά προάστεια δεν τα έχετε τιμήσει όσο θα πρεπε "

Νταξ μωρέ ένα αστειάκι είπα να κάνω κι εγώ μου κρεμάσατε κουδούνια

(ευτυχώς θα έρθουν κι άλλοι παρέα απ' ότι βλέπω )

ΥΓ: Βάλε, βάλε !

Από: Polymhxanos στις 31/07/2011 11:43 μμ.

Μικρή βοήθεια, έτσι να μην λέτε μερικοί: Η κανονική διαδρομή (με μωβ) και η ''εναλλακτική'' της ελληνίδας ρέπλικας της Amanda Plummer στο The Fisher King, με κίτρινη διακεκομμένη.

Ε2 είναι το τέλος-τέλος της αττικής οδού, όπου και η είσοδος για Μαρκόπουλο. Το σημείο ραντεβού στου Κουρτάκη είναι περίπου 250 μέτρα μετά το Ε2 επί της μωβ γραμμής, και για αυτό και δεν έβαλα ξεχωριστό σημείο, σε αυτήν την κλίμακα θα ταυτιζόταν σχεδόν.

Για την εναλλακτική της Ελένης, ΔΕΝ μπαίνουμε Μαρκόπουλο και συνεχίζουμε στον μεγάλο δρόμο. Περνάμε το Μαρκόπουλο στα αριστερά μας, και αφού περάσουμε οριστικά το στάδιο στα αριστερά, αναζητούμε μεγάλη διασταύρωση με φανάρια προς Ιππόδρομο (Δ1 στην εικόνα), όπου και κατευθυνόμαστε. Αφού περάσουμε τον Ενετικό πύργο στον λόφο δεξιά μας, στην διασταύρωση με φανάρια (Δ2 στην εικόνα) κάνουμε δεξιά. Ακολουθούμε τον δρόμο μέχρι που μας βγάζει τελικά στα πρώτα σπίτια του Πόρτο Ράφτη. Στην διασταύρωση (Δ3 στην εικόνα) κάνουμε σχεδόν 300 μοίρες δεξιά, δλδ ΠΟΛΥ δεξιά.

Μέσα στο Πόρτο ράφτη κινούμαστε Βόρεια μέχρι να βρούμε παραλία, μετά πάμε προς διασταύρωση Γέγος (ρωτάμε αν δεν ξέρουμε) και μετά ο Αποστολης είναι στα 300 μέτρα, κατεύθυνση προς Άγιο Σπυρίδωνα. Όλα είναι εύκολα, αρκεί να κινείται κανείς επί κυρίου δρόμου και βγαίνει, δεν χρειάζεται να σκεφτεί να μπει σε στενά και τέτοια πράγματα.
Πάτα χάρτη να τον δεις σε κανονική ανάλυση

Αν βρεθεί όρεξη και συμμετοχές για την εναλλακτική διαδρομή, πείτε κι έρχομαι πλοηγός πολύ ευχαρίστως.
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Από: bonnie στις 01/08/2011 3:42 πμ.

efthvag"
bonnie"αν υπαρχει περιπτωση να μην δουλευω, θα το ξερω εκεινο το μεσημερι...
αναλογα με την δουλεια λοιπον.... "

Ε, καλά την Κυριακή το καταλαβαίνω είναι δύσκολο, αλλά την Τετάρτη χτύπα ένα ρεπουδάκι!
Θα τα βολέψεις εσύ, σου έχω εμπιστοσύνη! "

ρεπο δευτερα τριτη...
αν αλλαξει κατι, μιλαμε...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Ecobill στις 01/08/2011 8:30 πμ.

Ωραία μας τα γραψες polymhxane..

Τώρα τα...αυτονόητα για όσους δεν ξέρουν

Οι παρακάτω διαδρομές είναι από το ΣΕΦ προς Κουρτάκη (σημείο προσυνάντησης)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1. ΣΕΦ => Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας => Αττική Οδός => Λεωφ. Μαρκοπούλου =>2ο φανάρι αριστερά κτλ κτλ κτλ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2. ΣΕΦ => Παραλιακή => (b plan Συγγρού => Λ.Βουλιαγμένης =>) τέρμα αριστερά στα Βλάχικα => Βάρης -Κορωπίου => Κορωπί δεξιά (φωτιστικά Μορφη) => 2ο φανάρι δεξιά Λεωφ. Μαρκοπούλου =>2ο φανάρι αριστερά κτλ κτλ κτλ

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Οτι θέλετε πάρτε τηλ ή στείλτε πμ.

Να ξέρω πόσοι θάρθετε για να κανονίσω??? εεεε??? μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι... Αιντε να σας δω

Από: efthvag στις 01/08/2011 10:12 πμ.

Polymhxanos"Μικρή βοήθεια, έτσι να μην λέτε μερικοί: ...........................................................
............Αν βρεθεί όρεξη και συμμετοχές για την εναλλακτική διαδρομή, πείτε κι έρχομαι πλοηγός πολύ ευχαρίστως."

Τώρα είσαι ωραίος! Απλά respect

Για την εναλλακτική θα δούμε, θα προτιμούσα να την κάνω καλύτερα μέρα, και σκεφτόμουν να μπούμε Μαρκόπουλο για να συναντήσουμε και τον Ecobill, αλλά κάτσε να δω και τι θα συννενοηθούμε με τους λοιπούς μαουνιέρηδες , δεν ξέρω τι πονηρούς σκοπούς μπορεί να έχουν
Αλλά μόνο πλοηγός? Να σου κρατήσουμε και θέση στο τραπέζι, έτσι;

@ bonnie: Ατυχία ρ γμτ, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Να ξεκινήσουμε μέτρημα για να ξέρει ο Βασίλης να κλείσει τραπέζι?

1+2. Ecobill
3. efthvag
4. ΛΑΜΔΑ
5. madbiker
6. ........

Από: Ecobill στις 01/08/2011 4:44 μμ.

1+2. Ecobill
3. efthvag
4. ΛΑΜΔΑ
5. madbiker
6. George
7.Teo

Από: tasos_sax στις 02/08/2011 12:42 πμ.

1+2. Ecobill
3. efthvag
4. ΛΑΜΔΑ
5. madbiker
6. George
7.Teo
8.Tasos_sax

Από: Ecobill στις 03/08/2011 8:36 πμ.

Λοιπόν...αφήστε τα φώφια στα πμ .. "δεν ξέρω αν θα προλάβω", "είναι μακρυά", "είναι βράδυ"!!!!! ..... αντε μην σας βγάλω στην σέντρα

Λοιπόν 9 παρα τέταρτο να είστε στον Κουρτάκη να ξεκινήσουμε...

Οποιος θέλει να πάει κατευθείαν, τα τραπεζάκια μας θα είναι κάτω από το στέγαστρο, στα κίτρινα φώτα

Το κοτοπίπουλο και το σουβλάκι του είναι ...φημισμένο.

Η παρέα καλή, για να περάσουμε φίνα...οι εναπομείναντες στον "κλείνον άστυ"..

ΥΓ
Για κάποιους παραπονούμενους από αααάλλες μαζώξεις, θα υπάρξουν και φωτό