Theozed"
Αν αυτό πήγαινε σε εμένα , έχω ήδη δηλώσει πως αν πάει και κανείς άλλος, θα έρθω (μπας και είμαι στην ίδια ομάδα με κανέναν γνωστό)
Θα πας Captain???
["
συγνωμη που επεμβαινω παλι
αλλα οι ομαδες ειναι μια αλλη ιστορια.
γενικα, ο καθενας πορευεται μοναχος του ή με την παρεα του χαλαρα (αν κ σιγουρα στην πορεια θα χαθουν!) ή με την παρεα που βρισκει στον δρομο κ ταιριαζουν "οδηγικα".
το να κανεις "ομαδα" στο 36ωρο, ειναι αλλη κατηγορια, οπως κ τα δικαβαλα, διαγωνιζεται ξεχωριστα, κ συνηθως ομαδες κανουν αυτοι που γνωριζονται καλα κ οδηγανε πανω-κατω ιδια (ταχυτητες, στασεις, κλπ) κ εχουν κ σχετικα κοντινα μηχανακια.
τεσπα.
αυτο που θελω να πω, ειναι οτι κ μονος σου να πας, ξυπνας ρε παιδι μου αυριο το πρωι κ αποφασιζεις να δηλωσεις συμμετοχη, παρεα ειναι το μονο σιγουρο οτι θα βρεις! εγω εκανα φιλους πολλους κ καλους, συνταξιδιωτες φανταστικους, κ γνωρισα κοσμο με εμπειριες φοβερες κ ιστοριες ακομα πιο ομορφες!!
η οδηγηση με την μηχανη μονο φιλους σου προσφερει, οχι εχθρους..
μονο καλα πραγματα κ θετικες εικονες εχεις να αποκομισεις, κ απολυτως τιποτα αρνητικο!
αρα, εχεις δεν εχεις γνωστους, φιλους που πανε κλπ, ( αν κ ειμαι σιγουρη οτι καποιον θα βρεις γνωστο εκει, στανταρ! ) , ξεκινα κ δεν εχεις να χασεις απολυτως τιποτα!