καλημερα κ απο μενα!
τελικα, καταλαβα πως αμα περνας καλα κ κανεις πραγματα που θελεις, τοτε ουτε κουραση υπολογιζεις, ουτε χλμ, ουτε τιποτα...
εχοντας κανει αυθημερον το σαββατο αθηνα-γιαννενα και Γισννενα-αθηνα, παω σπιτι, βιδωνω κοκοβιο, παιρνω το χαρτομανι μου και κοβοντας δρομο, φτανω πριν απο σας στο Αρβανιτσι κ ετοιμαζω το παιχνιδακι.
η στιγμη που αρχισα να σας ακουω να ερχεστε, ηταν μελωδια...
μαζευτηκαμε γυρω στα 40+ ατομα...
σε ενα μερος παραδεισενιο...
μεσα στην φυση...
μεσα στις αθλοπαιδειες....
μεσα στην κοιλαδα των Μουσων..
ελπιζω να στριψατε τα λαστιχα σας... (μερικοι τα αποτελειωσαν κιολας...
)
ελπιζω να περασατε καλα...
να νιωσατε λιγο αγγλοι τουριστες ξαπλωνοντας στο γρασιδι με μπυρες... (
)
να παιξατε με την παιδικη χαρα που υπηρχε εκει.. (καποιοι ξεπατωθηκαν στα παιχνιδια.. λογω ηλικιας μαλλον..
)
να φαγατε καλα... (...εδω ας μην πω τιποτα... μπροστα απο καποιους ειδα πιατελες γεματες απειρα κοκκαλα μονο...
)
να σας αρεσε η διαδρομη... (εναλλαγη τοπιων - φυσης - υψωματων...
)
να γνωρισατε κοσμο ... (προξενια triumph forum
)
να γουσταρατε γενικα, γιατι ηδη πλαναρεται η 3η Παϊδακιαδα, κατα σεπτεμβρη μερια, για να κλεισει ομορφα η σεζον!!
επισης, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε οσους δεν χαθηκαν!!!
ακομα κ ο σακης χαθηκε!! πως εγινε κ η σκουπα εφτασε σχεδον πρωτη απ ολους...δεν το καταλαβα!! ε, μετα τον καπτεν φυσικα... εννοειται....
αναλογα λοιπον την διαδρομη που ακολουθησε ο καθενας, η γενικη διαδρομη ηταν αυτη...
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 348083&z=9συνολο γυρω στα 300χλμ... ας με διορθωσει καποιος ακριβως, γιατι εγω πηγα απο αλλου...
ειχαμε παιχνιδακι, με γνωσεις, δωρα (σακης rulezzz) και διαφανεις διαδικασιες νικητων φυσικα!!
καθως κ αναμνηστικα της, διασημης πλεον, Παϊδακιαδας!
φαγητο νομιζω ηταν εξαιρετικο κ σε πολυ καλη τιμη... (υγ. εγινε διορθωση των 25 ευρω-καναμε λαθος την διαιρεση, αν καποιος δεν πηρε πισω τα 5 ευρω του, του τα χρωσταω εγω... μου περισσεψαν 5 ευρω.. )
η παρεα... τι να πω... καθε φορα κ ακομα καλυτερη... ελειπαν καποια προσωπα πολυ αγαπημενα βεβαια...
χαρηκα πολυ που ειδα πολλους καινουριους,
κ ας εχουν κ χρυση προικα πανω στο χαρχαλο τους!!!
μπραβο κ στα δικαβαλα!!
τεσπα, μιλαω πολυ γενικα.. φτανει..
βαζω φωτο...
κ κλεινω...
ηταν σουπερ, ισως καλυτερα κ απο την πρωτη, διαφορετικα σιγουρα παντως...
με το καλο κ στην τριτη, να μαστε ολοι καλα!!