[quote="TheFace":2vdshznj]
Cpt. Haddock"TheFace"[...]Μια προταση που θελω να κανω και ισως να βελτιωσει τυχων μελλοντικες εξορμησεις ειναι η δημιουργια γκρουπ με βαση τους οδηγους και κυριως τα μηχανακια. Ετσι ουτε οι γρηγοροι με τα υπερτουμπανα να χασμουργιουνται κοιτοντας συνεχεια τους καθρεφτες, αλλα ουτε και οι πιο αργοι με τα χαρχαλα να ανχονονται που δεν εχουν κυαλια μαζι τους.
Εκτος αυτου θα υπαρχει και καλυτερος ελεγχος του βασικου αγχους των διοργανωτων “ειμαστε ολοι εδω???”
[...]"
Είμαστε λιγα μηχανακια για να σπάμε και σε γκρουπ. Πώς θα διαχωρίσεις με βάση τον οδηγό; Μετα, καθε γκρουπ θελει οδηγό (που να ξερει ΚΑΛΑ τη διαδρομή) και σκούπα που να ειναι γρηγορος ωστε να τους προλαβαίνει όλους.
Εχοντας πάει σε 5 ετησιες του moto.gr όπου τα πράγματα ειναι πολύ πιο αυστηρα σε γκρουπ (αλλα δε γινεται αλλιως γιατι μαζευόμαστε 120-130 μηχανακια - τις καλες χρονιες και παραπανω), το χαρηκα καλυτερα την Κυριακή που μπορούσα να προσπεράσω και μπορούσα να κινηθώ στο ρυθμο που εγω ήθελα (αργά ή γρήγορα)
Άσε που το να χαθείς ειναι μέρος του παιχνιδιού "
Εγω μηλισα βαση αυτου που ειδα την Κυριακη... οτι δηλαδη φταναμε στους προορισμους σε δοσεις, οποτε σκεφτηκα οτι αν ειχαμε χωριστει ετσι αναλογα στην αρχη θα ειχαμε γλυτωσει (κυριως οι διοργανοτες) απο ενα μερους του αγχους. Οσο αναφορα τον διαχωρισμο σταθηκα κυριως στα μηχανακια... οπως και να ‘χει θεωρω κομματακι δυσκολο να συμβαδισουν για πολλα χιλιομετρα ενα Daytona με ενα thruxton για παραδειγμα χωρις καποιος να πηξει... εκτος αν το thruxton το οδηγει ο vale και το Daytona η θεια μου η κουλη (εκει κολλαει ο οδηγος που ανεφερα)…
One way or another, σεβομαι την εμπειρια σου σε τετοιου ειδους βολτες και δεν επιμενω.
Get one!
[/quote:2vdshznj]
Κι εγω παντως το βρισκω πολυ λογικο και πρακτικο να γινεται ενας διαχωρισμος οταν σε μια βολτα ειναι 30-40 μηχανακια, εστω κι εκεινη τη στιγμη χωρις ιδιαιτερη οργανωση.. Αλλωστε τα γκρουπ πολλες φορες δημιουργουνται κι απο μονα τους στο δρομο..