"Πανελληνια 2011"

Re: "Πανελληνια 2011"  

Από: green-675 στις 10/10/2011 5:30 μμ.

[quote="tharis":2ol5nxit]
kyrkyriakos"
kyrkyriakos"Κάπου διάβασα (δεν θυμάμε που) ότι θα έχει και άλλο φόρουμ- κλαμπ συγκέντρωση στα Γιάννενα το τριήμερο! "

https://www.facebook.com/event.php?eid=119952208107342"

Αχα!! Αυτος ηταν ο Στελιος που ειχε κανει κρατησεις στο Εξαρχος .. [/quote:2ol5nxit]

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΤΕΛΙΟΣ??????????????????????/ καλα ρε χαρη μην φωναζεις μπερδευτηκα....εγω ηθελα απο πεμπτη να την κανω μετα την δουλεια....αλλα λογω παρελασης..........
οσο για το εξω εγω θα βγω για τους υπερηλιξ δεν ξερω..........
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: green-675 στις 10/10/2011 5:32 μμ.

στο εξαρχος ειχαν κλεισει ολα τα δωματια?
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: Theozed στις 10/10/2011 8:54 μμ.

Ecobill"
Theozed"Και οι γηραιοί έχουν ψυχή βρε παιδιά!

Άσε που οι γηραιότεροι έχουν και μικρότερες ανάγκες σε ύπνο!

Εγώ τους νεότερους φοβάμαι! Δεν θα ξυπνάνε το πρωί!

Ελπίζω να μη μας μειώσουν και τη μέση ωριαία στις διαδρομές. Αμ πως, με 180 θα πηγαίνουμε ΜΟΝΟ; "

Τα ...σεμινάρια σ εχουν πειράξει πολύ εσένα μου φαίνεται....

Εχε χάρη που θέλω να βάλω αναδιπλώμενη πινακίδα, αλλιώς θα είχες μάθει απ έξω το νουμεράκι μου "

χαχαχα. λέγε μου τέτοια να φτιάχνομαι θα έρθω προετοιμασμένος

κι εγώ που νόμιζα πως είσαι όνομα και πράγμα και οδηγάς με πολύ...eco τρόπο
Darkness makes it easier to find the "Light"!

Από: Theozed στις 10/10/2011 9:06 μμ.

Αγαπητοί φίλοι Triumphers (και όχι μόνο),

η 4κλινη σουίτα που είχε μείνει κλείστηκε απο εμένα και τον Theofilo.

υπάρχει όμως χώρος για 1-2 ακόμα άτομα.

αν κάποιος έχει ξεμείνει και δεν τον ενοχλεί η συγκατοίκηση, είναι ευπρόσδεκτος.

όσο για τον ύπνο και την ξεκούραση, μας βλέπω να κουβαλάμε κανα playstation και να λειώνουμε στο gran tourismo μεχρι τα ξημερωματα

και μετά θα πάμε στα ζαγωροχώρια κάπως έτσι

χαχαχα

Από: tharis στις 10/10/2011 9:09 μμ.

Aμα σ ανεβασω στα 2000μ κι εχεις τη χαραδρα διπλα σου για καμια 50χλμ θα σου γινει το ματι γαριδα !!!!

. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: Ecobill στις 10/10/2011 9:35 μμ.

Theozed"Αγαπητοί φίλοι Triumphers (και όχι μόνο),

"

Τι λες τώρα?????? Ξεμείνατε από γκομενάκια???? Που είσαι Ντουφέ να πάρεις τ όπλο σου

Από: nfot στις 10/10/2011 9:45 μμ.

[quote="Kostas Daniilidis":21e6kz4z]
nf"
Kostas Daniilidis"
Αυτο περιμενα να το πει κανας ''γηραιοτερος'' Χαρη και οχι εσυ. "

Τι εννοας με το γηραιοτερος μικρε; Δε σε πιανω; "

Εννοω οσοι αισθανονται γηραιοτεροι Νικο,γι αυτο εβαλα τη λεξη σε εισαγωγικα.Αλλωστε αν ησουν γερος δεν θα οδηγουσες αυτη την κοκκινη ΜΗΧΑΝΑΡΑ [/quote:21e6kz4z]

Καλη η αποπειρα να το σωσεις
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: bonnie στις 10/10/2011 10:38 μμ.

αν κάποιος έχει ξεμείνει και δεν τον ενοχλεί η συγκατοίκηση, είναι ευπρόσδεκτος.

όσο για τον ύπνο και την ξεκούραση, μας βλέπω να κουβαλάμε κανα playstation και να λειώνουμε στο gran tourismo μεχρι τα ξημερωματα

χαχαχα "

λεγε τετοια, λεγε τετοια, να ξεκουνησω να διακτινιστω πανω μονο κ μονο για την σουιτα...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Ecobill στις 10/10/2011 10:55 μμ.

bonnie"

λεγε τετοια, λεγε τετοια, να ξεκουνησω να διακτινιστω πανω μονο κ μονο για την σουιτα... "

Από: Theozed στις 11/10/2011 1:34 πμ.

haris"Aμα σ ανεβασω στα 2000μ κι εχεις τη χαραδρα διπλα σου για καμια 50χλμ θα σου γινει το ματι γαριδα !!!!

"

θα φερω και 3D γυαλια για να τα βλεπω τριπλα μαν και να νοιωθω το δρομο φαρδυτερο

ελπιζω να εχει και λιγη υγρασια, οπως συνηθως για να τραβηξουμε και κανα βιντεο ωραιο και γρηγορο!

θα το ονομασουμε "Καγκουρες στην ομιχλη"

ο-χο-χο-χο-χο...ωχχχχχ!

Από: Theozed στις 11/10/2011 1:38 πμ.

bonnie"

χαχαχα "

λεγε τετοια, λεγε τετοια, να ξεκουνησω να διακτινιστω πανω μονο κ μονο για την σουιτα... "

κολλησες με το Playstation Bonnie ε???

μα καλα, ανταλλαξες το thruxton με το enterprise???

Από: Theozed στις 11/10/2011 1:40 πμ.

Theozed"
haris"Aμα σ ανεβασω στα 2000μ κι εχεις τη χαραδρα διπλα σου για καμια 50χλμ θα σου γινει το ματι γαριδα !!!!

"

θα φερω και 3D γυαλια για να τα βλεπω τριπλα μαν και να νοιωθω το δρομο φαρδυτερο

ελπιζω να εχει και λιγη υγρασια, οπως συνηθως για να τραβηξουμε και κανα βιντεο ωραιο και γρηγορο!

θα το ονομασουμε "Καγκουρες στην ομιχλη"

ο-χο-χο-χο-χο...ωχχχχχ!"

σοβαρα τωρα ομως, οι διαδρομες στα ζαγοροχωρια ειναι πανεμορφες, τρομερες και φοβερες. σαν κοτα θα πηγαινω

Από: green-675 στις 12/10/2011 10:07 μμ.

παιδες με ενημερωσε ο τυπος απο το αμφιθεα οτι καποιοι ακυρωσαν 4 δικλινα για το 3 ημερο εκεινο.....θα περιμενει μεχρι την κυριακη για οποιον θελει να κλεισει να επικοινωνησει με το ξενοδοχειο.....theozed και θεοφιλος ακυρωστε το 4 κλινο για να μην σας βγει και ακριβο και κλειστε δικλινο........θα ενημερωσω και τον θεοφιλο τηλεφωνικα..................αντε να μαζευομαστε αμφιθεα να περασουμε καλα........και το playstation ευπροσδεκτο............

Από: Theozed στις 12/10/2011 10:56 μμ.

green-675"παιδες με ενημερωσε ο τυπος απο το αμφιθεα οτι καποιοι ακυρωσαν 4 δικλινα για το 3 ημερο εκεινο.....θα περιμενει μεχρι την κυριακη για οποιον θελει να κλεισει να επικοινωνησει με το ξενοδοχειο.....theozed και θεοφιλος ακυρωστε το 4 κλινο για να μην σας βγει και ακριβο και κλειστε δικλινο........θα ενημερωσω και τον θεοφιλο τηλεφωνικα..................αντε να μαζευομαστε αμφιθεα να περασουμε καλα........και το playstation ευπροσδεκτο............ "

Green ευχαριστούμε μαν. Πήρα τηλέφωνο και μεταφερθήκαμε με τον Θεόφιλο σε δίκλινο

Όπως καταλαβαίνετε, η 4κλινη σουίτα στο Αμφιθέα είναι διαθέσιμη και πάλι για όποιους ενδιαφέρονται. Ο κος Γκόγκος θα την κρατήσει και αυτή για τις ανάγκες του φόρουμ μέχρι την Κυριακή.

Από: Ecobill στις 12/10/2011 11:28 μμ.

Theozed"
Green ευχαριστούμε μαν. Πήρα τηλέφωνο και μεταφερθήκαμε με τον Θεόφιλο σε δίκλινο

"