Άγγλος ασθενής..?

Άγγλος ασθενής..?  

Από: sf1n4k1 στις 05/07/2010 11:42 πμ.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν στο forum. Νεότατος Πατρινός 30ρης την ψάχνει να βρει και να δαμάσει μια τίγρη..τρόμαξα με μερικά θέματα που διάβασα..αλλά το test ride..αν και δεν ήταν πολύ, ήταν αρκετό για να με ψήσει. Η αντιπροσωπεία της Πάτρας είναι άλλος ένας λόγος που μ έκανε να το δώ καθώς έψαχνα για τελείως άλλη κατηγορία (bmw1200gs "παπαπά" ή KTM 990 adv "ωραίιιος"). To τιγρένιο τρικυλινδράκι ενώ εμφανησιακά μου θυμίζει κάτι μεταξύ fazer/tdm..οδηγικά και σα στήσιμο δεν έχει καμία σχέση. Κάνω κανα 30k km το χρόνο, είμαι φανατικός αντικουτάκιας, απόλυτος, νευρικός, με χιούμορ, χιλιομετροφάγος, άφραγκος συνήθως και ουσιαστικά θα δώσω το scooter μου (yamaha tmax 500abs "ναι και μ αυτό έφτασα 27.000km/χρόνο") για την νέα μου καλή...Υπέρ του μεταχειρισμένου πάντα το κοιτάω το ξανακοιτάω το ψάχνω το ξαναψάχνω έχω γραφτεί σε όοοολα τα φόρουμ απ τα μηχανάκια που κοιτάω. Με το τριγράκι έχει μείνει να το πάω βόλτα με το 1.70 ύψους έταιρον ήμιση να δω αν θα δουλεύει τους κόφτες ανάλογα με τον αέρα/χιλιόμετρα (έχει δικό της κόφτη και δε βγαίνει με τίποτα!)..και να στριμωχτώ για να το πάρω να πεταχτούμε μέχρι τη Βαρκελώνη ρ αδερφέ τον Άυγουστο. Να το πάρω όμως?Απο μοντέλα έχω βρει με τράμπα το scooteri 2008-2010..απο 8 έως 10 χιλιάρικα. Τα φτηνά δεν έχουν abs..και το χω θέμα καθώς κινούμαι και χειμώνα και έχω γλυτώσει κανα 10ρι φορές σε φρένα πανικού...τι να προτιμήσω ρε παίδες εκεί έως τα 9 χιλιάρικα σε τίγρη?Μοντέλα 2008-9 έχουν κάνει τσαλιμάκια σε κανέναν?

Σόρρυ για το μεγάλο post αλλά είπαμε να συστηθούμε..Α Θάνο με λένε αλλά και στο σφην γυρνάω.

Re: Άγγλος ασθενής..?  

Από: Cpt. Haddock στις 05/07/2010 12:32 μμ.

Μοντέλα απο 08 και πέρα και ΜΕ abs

"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: chris34 στις 05/07/2010 1:46 μμ.

Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: tharis στις 05/07/2010 6:09 μμ.

Cpt. Haddock"Μοντέλα απο 08 και πέρα και ΜΕ abs

"

μαλλον 09 και μετα ..

. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: bonnie στις 05/07/2010 6:22 μμ.

καλως τονα τον νεο με το ομορφο ποστ!
εγω δεν ξερω.. οι αλλοι εδω μεσα θα στα πουν καλυτερα.. οτι κ διαλεξεις, καλοταξιδο να ναι!
καλους δρομους!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: mixalakis στις 05/07/2010 6:47 μμ.

Με τον συνεπιβάτη θα έχεις πρόβλημα μετά τα 150km/h.

Δεν μου δίνεις εμένα το TMAX;

Από: Aris. στις 05/07/2010 8:20 μμ.

haris"
Cpt. Haddock"Μοντέλα απο 08 και πέρα και ΜΕ abs

"

μαλλον 09 και μετα ..

"

και '10 δεν θα 'ταν ασχημο! Μη σου πω '11 ...
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: ATN PANOS στις 05/07/2010 9:35 μμ.

καλως ηρθες.

τον νοεμβριο ερχεται το tiger 800
περιμενε λιγο και παρε το πρωτος!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: sf1n4k1 στις 06/07/2010 10:53 πμ.

Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Πάνο η σκέψη των 800cc πάντα μ άρεσε, κοιτούσα και το vfr..είδα οτι βγήκε και το fazer και γενικά οι εταιρίες θα στραφούν σ αυτή την κατηγορία καθώς έχει και ψηλά και χαμηλά ενώ τα χαμηλά λείπουν απ τα 600ρια (πλύν του 675). Αν αντέξω μέχρι τότε χωρίς αλλαγή (και πάω Βαρκελώνη με το t-max) τότε..σίγουρα θα το τσεκάρω.

Mixalaki να στο δώσω φίλε..πολυαγαπημένο μηχανάκι αλλά υπερεκτιμημένο απ τη μαμά yamaha..δεν κάνει kix πουθενά. Αν το σκέφτεσαι, πάρτο με abs πάντα.

Υ.Γ πολύ με αποτρέπετε απ την αγορά του tiger ρε σεις..και έχω συνηθίσει να μη μ αφήνει πουθενά το μοτόρι..(καλού κακού πάντα έχω εργαλεία πάνω μου)

Από: johnygalan στις 06/07/2010 10:58 μμ.

Καλώς ήρθες
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"