καλησπερα σε ολους

Re: καλησπερα σε ολους  

Από: tharis στις 17/09/2012 7:40 μμ.

Tigris3"Ισχύει και το εξής: η εξωτερική εμφάνιση συμβαβίζει (στο 99% των περιπτώσεων) και με την μηχανική κατάσταση. Αυτό σημαίνει πως είναι δύσκολο ένα μηχανάκι με θέματα στο κομμάτι της εμφάνισης να είναι διαμάντι στο μοτέρ. Όποιος προσέχει το μηχανάκι του, το προσέχει σε όλα τα επίπεδα και το αντίστροφο! Δύσκολο να είναι χάλι εξωτερικά, αλλά να είχε σχολαστική συντήρηση. Και παίζει επίσης ρόλο και η εμπειρία του κατόχου."

Σωστο και αυτο! Επισης αν βρεις πχ ιδιωκτητη μεσα απο φορουμ σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ενημερωμενος σχετικα με τη σωστη συντηρηση της μηχανης του αλλα και τον καταληλο μηχανικο που θα την εμπιστευτει!
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: NikosV στις 17/09/2012 7:56 μμ.

δηλαδης εμενα που μου αρεσει να οδηγαω στη βροχη .. και ως εκτουτου η μηχανη βρεχεται .. την εχω απλυτη και δεν εχω και παρκινγκ ή μεγαλο σαλονι για να την βαλω μεσα πανω στο κοκκινο χαλι .. εχει προβλημα ??

ενω ο αλλος που το μπαντιλικωνει απο φαναρι σε φαναρι (που η πλειοψηφια ειναι αυτοι με τους βγαλμενους καθρεφτες και τα λοιπα που λεγαμε ..) ειναι μια χαρα απλα να μην εχει γρατζουνια και να φυλασετε σε γκαραζ και να μην το εχει δει ο ηλιος χωρις αντηλιακο ??

δεν συμφωνω .. πιστευω οτι ειναι ο κανονας και πως υπαρχουν εξαιρεσεις ..

και αυτο το λεω για το συγκεκριμενο μηχανακι .. το TIGER που το εχουν παρει ολα τα καγκουρια γιατι εχει αντικαταστησει το TDM ..
(και οχι για STREET-SPEED-DAYTONA που ησως εκει να ισχυει και το αντιθετο )

και επισης το να σου εχει πεσει και να εχεις αλλαξει τα πλαινα πλαστικα με καινουρια αυθεντικα, δεν σημαινει πως ειναι και τρακαρισμενο (εξαρταται και απο την πτωση )

και τι παραπανω συντηρηση εκτος αποτ α service πρεπει να κανεις για να ειναι καλοσυντηρημενη (αντε αλυσιδα και αερα στα λαστοιχα .. )

μηπως ειμαι παραλογος
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Από: tharis στις 17/09/2012 8:47 μμ.

Ενταξει εγω καταρχην ανεφερα καποιους γενικους κανονες που θα ακολουθουσα αν εψαχνα ν αγορασω μηχανη ή αν επρεπε να διαλεξω μεταξυ δυο - τριων πχ.

Τωρα αν καποιος εχει τη μηχανη του πλυμενη ή την εχει σε γκαραζ ή δε την αφηνει στον ηλιο και τη βροχη με τις μερες.. ναι.. σιγουρα αυτο ειναι ενα +. Πιθανον τα πλαστικα του ή και τα φρενα/αλυσιδα του να ειναι σε λιγο καλυτερη κατασταση. Φυσικα δε λεει κανεις να ψαξεις μηχανη που δεν την οδηγαει ο ιδιωκτητης στη βροχη ή την πλενει καθε δυο μερες αλλα κι εσυ φανταζομαι αν ερθει καποιος να δει τη μηχανη σου δε θα του τη δειξεις με τις λασπες διαφορετικα θα βγαλει κι αυτος τα συμπερασματα του!

Κι οπως λες κι εσυ το σερβις ειναι κατι απλο γενικα στις μηχανες μας.. δε θελουν και πολλα πραγματα. Αλλα ενας ιδιωκτητης του φορουμ οσο να ναι θα ειναι πιο ενημερωμενος, ειτε για καποια καλα προιοντα που θα χρησιμοποιει, ειτε για καποια ανακληση/προβλημα που θα πρεπει να μεριμνησει, ειτε για το σωστο προγραμμα που πρεπει να φοραει και χιλιαδυο αλλα που θα μαθει εδω μεσα! Γι αυτο ειναι τα φορουμ αλλωστε!

ΥΓ και συμφωνω φυσικα κ σ αυτο που λες για τα "τρακαρισμενα".
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..