Λοιπόν, πλέον μπορώ να περάσω στο επόμενο επίπεδο (το πρώτο ήταν χαμόγελο χωρίς σχόλια για την boneville) που μπορώ και να μιλήσω...
Το όνομα μου είναι Νίκος (35yrs) και είμαι καλά, νέος κάτοχος μιας boneville white του 2010 με 1700 χλμ από Ηλιοφίλ.
Η πλάκα είναι ότι είχα βρεί πριν κανα μήνα ξανά στην Ηλιοφίλ το ίδιο μοντέλο με 6500 χλμ και την ημέρα που πήγα για να την κλείσω και την ώρα που περίμενα τον πωλητή να γυρίσει από την Τράπεζα, χτύπησε το τηλέφωνο και κάποιος από Θεσσαλονίκη ενημέρωσε την κοπέλα ότι κατέθεσε προκαταβολή για την ίδια μηχανή...
..έτσι εγώ ρούφηξα σε κλάσματα δευτερολέπτου τον καφέ που με κέρασαν και δρόμο. Τελικά βρέθηκε άλλη στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης και πλεόν αυτήν έχω στα χέρια μου.
Η εμπείρία που έχω απο οδήγηση μηχανής είναι ελάχιστη και αφορά παπί και δυο τρία νησιά.
Για να καταλήξω σε triumph συνέβαλε τα μέγιστα ένας κολλητός και ο γνωστός Φίλιππος...
Προς το παρόν η μηχανή είναι αραχτή γιατί δίνω για δίπλωμα την Τετάρτη και ευεπλιστώ να ταξιδεύει μαζί μου για Μυτιλήνη την επόμενη εβδομάδα.
Ουφφ τα πα.