Re: Νέος στο forum, παλιός στο moto ¶
Από: Polymhxanos στις 10/03/2017 6:06 μμ.
Οπότε έχετε υπόψην σου, όταν θα έχετε το μοτέρ λυμένο και τα εξαρτήματα στα χέρια, μπας και είναι το ίδιο και σωθείς φτηνά.
Από: Polymhxanos στις 10/03/2017 6:06 μμ.
Από: STAVROS στις 10/03/2017 10:25 μμ.
Από: sprint900 στις 12/03/2017 7:37 μμ.
Polymhxanos"sprint900"πάντα σβήσιμο με πατημένο συμπλέκτη"
Στο ξεκίνημα το καταλαβαίνω, για να μην έχει να γυρίσει παραπανίσια πράγματα η μίζα, οκ.
Στο σβήσιμο όμως, γιατί;"
Από: sprint900 στις 12/03/2017 7:54 μμ.
STAVROS"sprinr900 σ ευχαριστω πολυ . Με προβληματισε ιδιαιτερα αυτο που εγραψες για πατημενο συμπλεκτη .Δες τι μου συνεβη : Oπως εγραψα και παραπανω περυσι εκανα στο μηχανακι ενα μεγαλο service. Πολλα τα εκανα εντελως μονος μου, και ιδιαιρετα τα ηλεκτρολογικα . Μετα λοιπον που τελειωσα , το sprint μου επερνε μπροστα, μονο αν δεν κρατουσα συμπλεκτη .Ενω η βαλβιδα ειναι συνδεμενη σωστα , εξαλλου δεν μπορει να συνδεθει και αναποδα . Τελικα το αφησα ετσι , λεω και τι εγινε αφου παιρνει μπροστα χωρις συμπεκτη ,μια χαρα ειναι . Και τωρα μου εβγαλε αυτο το προβλημα .Εχει λες σχεση ? Συγνωμη αν κανω καταχρηση του χρονου σου .Σ ευχαριστω ."
Από: STAVROS στις 13/03/2017 2:59 μμ.
sprint900"Και αν χρειαστείς βοήθεια, όταν έρθει η ώρα φίλε ποστάρησε, χαρά μας να σε βοηθήσουμε, αν χρειαστεί να σου βρούμε ανταλλακτικό εδώ στην Αθήνα.
Στο τηλέφωνο τα συνεργεία συνήθως η μάλλον πάντα δεν έχουν χρόνο για αποστολή ανταλλακτικών.
"
Από: sprint900 στις 15/03/2017 9:40 μμ.
STAVROS"sprint900"Και αν χρειαστείς βοήθεια, όταν έρθει η ώρα φίλε ποστάρησε, χαρά μας να σε βοηθήσουμε, αν χρειαστεί να σου βρούμε ανταλλακτικό εδώ στην Αθήνα.
Στο τηλέφωνο τα συνεργεία συνήθως η μάλλον πάντα δεν έχουν χρόνο για αποστολή ανταλλακτικών.
"
Ευχαριστω παρα πολυ για τη μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγυη. Μενεις στην Αθηνα? Να εισαι καλα για τη βοηθεια. Παιζει το σεναριο να κρατησω το καλοκαιρι το μηχανακι οπως ειναι. Ο τεχνικος μου λειε οτι θα τη βγαλει μη λιγη προσοχη και το βαζουμε μεσα το φθινοπωρο οποτε το φτιαχνουμε με την ησυχια μας. Ετσι θα εχω και το χρονο για τα ανταλλακτικα."
Από: DimSTriple στις 16/03/2017 4:52 μμ.
Από: STAVROS στις 20/03/2017 2:16 μμ.
Από: sprint900 στις 20/03/2017 3:25 μμ.
STAVROS"Φιλε Δημητρη σε ευχαριστω πολυ. Την Παρασκευη ειχα μια καλη εξελιξη που δεν περιμενα . Πηρα τον Κοντη Σακη τηλεφωνο . Οι φιλοι στο forum μου ειχαν πει οτι ειναι ο καλυτερος και μου εδωσαν και τηλεφωνα . Του ειπα το προβλημα με το κομπλερ μιζας στο sprint 900 και μου λεει : Δες κατω απο το δεξι καρμπυρατερ .Αν εχει ενα επιπεδο καπακι με 8 βιδες, τοτε δεν χρειαζεται λυσιμο το μοτερ . Του λεω αυτο εχω Τοτε χρειαζεσαι ενα τεχνικο με μια μικροεπεμβαση ,θα σου τοποθετησει καινουριο κομπλερ . Μου συστησε και τον Στελιο τον Πετακακη στα Χανια , μιλησα και μ αυτον , μου λειε φερε το μια μερα να στο φτιαξω ! Μιλαμε επαγγελματιες και οι δυο εξαιρετικοι . Και το κοστος επισκευης στο 1/3 απο οτι υπολογιζω .
Να ειστε ολοι καλα γιατι ολη την ακρη απο εδω μεσα τη βρηκα και μπορει και το Σαββατο να εχω ετοιμο το sprint μου.
Καλα καλοκαιρινα τριπακια!!!"
Από: vpafi στις 20/03/2017 9:21 μμ.
sprint900"STAVROS"Φιλε Δημητρη σε ευχαριστω πολυ. Την Παρασκευη ειχα μια καλη εξελιξη που δεν περιμενα . Πηρα τον Κοντη Σακη τηλεφωνο . Οι φιλοι στο forum μου ειχαν πει οτι ειναι ο καλυτερος και μου εδωσαν και τηλεφωνα . Του ειπα το προβλημα με το κομπλερ μιζας στο sprint 900 και μου λεει : Δες κατω απο το δεξι καρμπυρατερ .Αν εχει ενα επιπεδο καπακι με 8 βιδες, τοτε δεν χρειαζεται λυσιμο το μοτερ . Του λεω αυτο εχω Τοτε χρειαζεσαι ενα τεχνικο με μια μικροεπεμβαση ,θα σου τοποθετησει καινουριο κομπλερ . Μου συστησε και τον Στελιο τον Πετακακη στα Χανια , μιλησα και μ αυτον , μου λειε φερε το μια μερα να στο φτιαξω ! Μιλαμε επαγγελματιες και οι δυο εξαιρετικοι . Και το κοστος επισκευης στο 1/3 απο οτι υπολογιζω .
Να ειστε ολοι καλα γιατι ολη την ακρη απο εδω μεσα τη βρηκα και μπορει και το Σαββατο να εχω ετοιμο το sprint μου.
Καλα καλοκαιρινα τριπακια!!!"
Και στο ποστάρισα, τα άσπρα μοτέρ θέλουν λύσιμο τα μαύρα όχι, ευχάριστο νέο εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε.
Άρα έχεις και keihin καρμπυρατέρ, όχι Mikuni που έσπαγαν βελόνες!
Αν έχεις τα 308mm δισκόφρενα και ρυθμιζόμενο μπροστινό και 17’’ αντί 18’’ που έχουν τα παλιά πίσω λάστιχο, έχουμε το ίδιο μηχανάκι.
Εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα! Καλά κάνεις και το προσέχεις σαν κόρη οφθαλμού και ας γέρασε κομμάτι.
"