νέο μέλος, νέος οδηγός 1050!καμιά εκδρομή θα πάμε?

νέο μέλος, νέος οδηγός 1050!καμιά εκδρομή θα πάμε?  

Από: vagtyrp στις 20/07/2009 5:51 μμ.

καλησπέρα παιδιά! νέος κάτοχος ενός 1050 άσπρου με abs! χαίρομαι που βρήκα ελληνικό site!είμαι νέος και σαν οδηγός τέτοιων μηχανών αλλά μετά απο΄αρκετές δοκιμές το πήρα!είμαι 34 ετών,ειδικεύομαι στην ορθοπαιδική, και προσπαθώ να ειδικευτώ και στη tiger!καμια εκδρομούλα θα κάνουμε????????

Re: νέο μέλος, νέος οδηγός 1050!καμιά εκδρομή θα πάμε?  

Από: denthnpalevw στις 20/07/2009 6:20 μμ.

καλωσηρθες και καλα και ασφαλη χλμ με τον τιγρη

οσο για την εκδρομη ριξε μια προταση και κανονιζουμε....
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: vagtyrp στις 20/07/2009 9:33 μμ.

έκανα τα πρώτα 5000χλμ, πετάχτηκα και μέχρι τη κεφαλλονιά σε ένα φίλο και το ευχαριστήθηκα! στην επιστροφή όμως συνάντησα ένα γκρούπ από μηχανές, καμιά 20αριά που πηγαίναν προς πάτρα και ζήλεψα! με χαιρέτισαν σχεδόν όλες και παραλίγο να γυρίσω πίσω. για κανα καφέ και κουβεντούλα μαζεύεστε καθόλου στην αθήνα? 11 ή 12 αυγούστου θα ανέβω θεσ/κη και χαλκιδική, να δω τους δικούς μου οπότε λίγη παρέα θα ήταν τέλεια!

Από: denthnpalevw στις 20/07/2009 10:01 μμ.

συχνα πυκνα (μη το δεσεις και κομπο ) γινονται κατι συναντήσεις Πορτο Ραφτη και οσο για εκδρομουλες λιγες, ως ελαχιστες αλλα αυτο εχει και το καλο του οτι εχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.....
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: Piki στις 20/07/2009 10:11 μμ.

ορθοπαιδική;;;;;
και καβαλάς μοτοσυκλέτα;;;;
κουράγιο!!!!
καλωσόρισες!!!!
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!

Από: vagtyrp στις 20/07/2009 10:43 μμ.

piki ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις! το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα χτυπήσω δεν θα πέσω σε κανα κομπογιανίτη, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, και θα με φτιάξουν οι δικοί μου συνεργάτες! προσπαθώ να προσέχω αλλά η μηχανή είναι άλλη φάση, δεν συγκίνεται με τους 4 τροχούς. βλέπω ότι είσαι και αγιοπαρασκευιότης! 22 χρόνια εκεί ήμουν μέχρι το 2003 που άρχισα να τριγυρνώ την ελλάδα για να τελειώσω την ειδικότητα.τώρα φ
ιλοξενούμαι προσωρινά πειραιά, αλλά από οκτώβρη μεριά ανεβαίνω πάλι στα μέρη μου! ελπίζω να συναντήσω καποιους από εσάς από κοντά! έχω άκρες για ένα καταφύγιο στα χάνια του πηλίου, οπότε κανονίζω διανυκτέρευση για μέχρι και 40 άτομα σε χαμηλή τιμή. από εκεί μπορούμε να πάμε και λίμνη πλαστήρα, τρίκαλα να ανεβούμε στο χιονοδρομικό,( απίστευτο φαγητό!), να ανεβοκαταιβούμε το πήλιο, νομίζω ότι λέει! τα χω κάνει αυτά με το αμάξι όταν ήμουν αγροτικος γιατρος στη περιοχή, και πιστεύω οτι είναι ένας καλός προορισμός και για δικάβαλο.ίσως και κανά ταξιδάκι ιταλία για κανα moto GP.σας τα έπρηξα νομίζω!!!!!

Από: ATN PANOS στις 20/07/2009 11:14 μμ.

καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας.
καλα χιλιομετρα και αχρειαστος νασαι
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: vagtyrp στις 20/07/2009 11:44 μμ.

ευχαριστώ για τις ευχές σου atn panos! η κρήτη σου είναι ο προορισμός μου από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι για 15 μέρες με τη κοπέλα μου, πρώτα ο θεός.....

Από: jimmisk στις 21/07/2009 9:50 πμ.

Καλωσήρθες στην παρέα μας. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις. Και οπως προαναφέρθηκε αχρείαστος να εισαι (αν και εγω χρειάστηκα 2 φορες ορθοπαιδικό )
Εγώ θα είμαι 13-16 Αυγούστου Χαλκιδική, αλλά μάλλον με το αυτοκίνητο

Από: Costas στις 21/07/2009 10:25 πμ.

Καλημέρα!Κ καλώς ήρθες στην παρέα μας

Btw δεν είναι ορθοπεδική αντί για ορθοπαιδική ή εγώ το έχω στο μυαλό μου λάθος;;

Από: coot στις 21/07/2009 10:34 πμ.

Βρε καλώς το γιατρό! Με τον piki θα έχετε πολλά κοινά
[color=red:2cjktgro] Driving with my darling
faster than I should
Driving with my darling
Forever if we could

Από: vagtyrp στις 21/07/2009 10:49 πμ.

καλημέρα costas! είναι ορθοπαιδική μετά από πάρα πολλές συζητήσεις! η ορθοπαιδική βγαίνει από το ορθος και το παιδίον( παιδι). εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1741 από έναν γάλλο γιατρό. το 1997 μετά από συζητήσεις αποφασίστηκε να γράφεται με αι καθαρά για ιστορικούς λόγους, αν και οι δύο όροι είναι σωστοί, αλλά κανένας δεν καλύπτει το πλήρες φάσμα της, σήμερα.
jimmisk καλημέρα! ευχαριστώ για τις ευχές σου! ελπίζω να είσαι εντάξει τώρα! τώρα έχεις έναν ακόμα ορθοπαιδικό οπότε μη δυστάζεις να ρωτήσεις ότι θες. εγώ θα σας πρήζω με ερωτήσεις για τον τίγρη μου! πές μου πού θα σαι να έρθω να σου δώσω το τίγρη μου να πας καμιά βόλτα να μη ξεχάσεις!!! εγώ θα ξαναπάρω το αυτοκίνητό μου άμα βρέξει καρεκλοπόδαρα ή φτάσει τουλάχιστον δεκέμβρης!!!!

Από: vagtyrp στις 21/07/2009 10:55 πμ.

γειά σου coot! γιατί το λές αυτό?

Από: chris34 στις 21/07/2009 11:02 πμ.

Πειραια που εισαι φιλε μου;
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: vagtyrp στις 21/07/2009 11:07 πμ.

γειά σου chris34! κερατσίνι, στη πλατεία δημοκρατίας! εσύ?