Re: Σχετικά με το TripleStreet675 ¶
Από: grgasteus στις 28/07/2015 12:30 πμ.
Από: HelenKoR στις 28/07/2015 7:45 πμ.
Από: orange στις 28/07/2015 1:23 μμ.
Από: Pneuma στις 29/07/2015 4:09 πμ.
HelenKoR"Επειδη τα ματακια μας εχουν δει πολλα, δεν μπορουμε παρα να ειμαστε προσεκτικοι.
Ρε Πνευμα, ο αλλος απο πανω ειπε τα καλυτερα για ενα μηχανημα που γνωριζει καλα. Εγω σου ειπα ενα ξερο "οχι" και ουτε που ρωτησες γιατι το ειπα... Δηλαδη αν σου ελεγε καποιος "ναι, παρ'το" θα πηγαινες στα τυφλα και θα το αγοραζες; Μπλεκεις στην κουβεντα TDM & Tiger... Μπηκες στα Τεχνικα και στις ανακλησεις; Το πρωτο (και ισως πιο σημαντικο) θεμα που παρουσιαζουν Daytona & Street triple (που ειναι συγγενικα) ειναι ο ανορθωτης. Πες μας και δυο λογια βρε ανθρωπε!! Ψαχνεις πρωτη μηχανη... Τι αλλες μηχανες εχεις κατα νου; Εχεις εμπειρια απο δικυκλα;
Μηπως εισαι σε ντεμι φαση; Τυπου "ναι μωρε, μ'αρεσει αλλα νταξ'...δεν τρελαινομαι κιολας". Παραδεξου το. Δεν ειναι κακο! [emoji14]"
Από: Pneuma στις 29/07/2015 4:16 πμ.
range"pneuma,
οι περισσότεροι Έλληνες διακατέχονται από σημαντικό ποσοστό άγνοιας περί μοτοσυκλέτας και από αρνητικές ή θετικές προκαταλήψεις. Μεγάλο ποσοστό αγνοεί χωρίς να ξέρω το γιατί, ότι υπάρχει ακόμα η Triumph και ότι φτιάχνει πραγματικά καλά μηχανάκια, και αρκετά από αυτά για ενθουσιώδης οδηγούς. Οι περισσότεροι θεωρούν τις BMW τις πιο αξιόπιστες μηχανές. Και ότι η Honda φτιάχνει τα καλύτερα μηχανάκια. Τίποτα από αυτά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλά μηχανάκια, καλά, αξιόπιστα, δυνατά, κλπ κλπ...
Εμείς εδώ δεν μπορούμε ούτε να σε πείσουμε να το πάρεις ούτε να σε αποτρέψουμε. Δεν έχω ιδέα το πόσο αξιόπιστο είναι το TDM γιατί δεν δίνω μία για την ύπαρξή του. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Αλλά πολλοί πρώην κάτοχοι TDM έκαναν γνωστή την Triumph στον Έλληνα μέσω του Τίγρη. Και αυτό μου είναι αδιάφορο γιατί δεν ζω από τα Triumph!
Από κει και πέρα όμως δεν νομίζω ότι θα έλεγε κάποιος το πόσο αξιόπιστο ήταν το TDM ή το πόσο δεν είναι ο Τίγρης. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.
Ρίξε μια ματιά στα τεχνικά του forum κι αν έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο έλα να το συζητήσεις. Δεν αγοράζει κάποιος το street triple για την αξιοπιστία του. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΡΙΚΟ!
Το αγοράζει για τον τρόπο λειτουργίας του, για την απόδοσή του, τις ικανότητές του και γιατί όχι... την εμφάνισή του."
Από: orange στις 29/07/2015 11:54 πμ.
Pneuma"Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε σχετικα με το triple αν είναι σαν τον τίγρη που λένε οτι είναι ζημιαρικο (στα ηλεκτρικά κλπ,κλπ.)Θα ηταν καλή επιλογή για πρωτη μου μηχανή;"
Από: HelenKoR στις 29/07/2015 1:38 μμ.
Pneuma"range"Ούτε κι η Ελένη αναφέρθηκε στα αναλώσιμα. "
μα αναφέρθηκε για τακάκια.."
range"
Pneuma, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά μήπως ήρθες για να μας πουλήσεις πνεύμα;
"
Από: GOGOS στις 29/07/2015 5:24 μμ.
range"pneuma,
οι περισσότεροι Έλληνες διακατέχονται από σημαντικό ποσοστό άγνοιας περί μοτοσυκλέτας και από αρνητικές ή θετικές προκαταλήψεις. Μεγάλο ποσοστό αγνοεί χωρίς να ξέρω το γιατί, ότι υπάρχει ακόμα η Triumph και ότι φτιάχνει πραγματικά καλά μηχανάκια, και αρκετά από αυτά για ενθουσιώδης οδηγούς. Οι περισσότεροι θεωρούν τις BMW τις πιο αξιόπιστες μηχανές. Και ότι η Honda φτιάχνει τα καλύτερα μηχανάκια. Τίποτα από αυτά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλά μηχανάκια, καλά, αξιόπιστα, δυνατά, κλπ κλπ...
Εμείς εδώ δεν μπορούμε ούτε να σε πείσουμε να το πάρεις ούτε να σε αποτρέψουμε. Δεν έχω ιδέα το πόσο αξιόπιστο είναι το TDM γιατί δεν δίνω μία για την ύπαρξή του. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Αλλά πολλοί πρώην κάτοχοι TDM έκαναν γνωστή την Triumph στον Έλληνα μέσω του Τίγρη. Και αυτό μου είναι αδιάφορο γιατί δεν ζω από τα Triumph!
Από κει και πέρα όμως δεν νομίζω ότι θα έλεγε κάποιος το πόσο αξιόπιστο ήταν το TDM ή το πόσο δεν είναι ο Τίγρης. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.
Ρίξε μια ματιά στα τεχνικά του forum κι αν έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο έλα να το συζητήσεις. Δεν αγοράζει κάποιος το street triple για την αξιοπιστία του. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΡΙΚΟ!
Το αγοράζει για τον τρόπο λειτουργίας του, για την απόδοσή του, τις ικανότητές του και γιατί όχι... την εμφάνισή του."
Από: HelenKoR στις 30/07/2015 12:35 μμ.
Pneuma"Υπάρχει μια ανάλογη εμπειρία διότι ο κύκλος των φίλων μου περιτριγυρίζεται απο μηχανες θέλοντας και μη έχω γιατί μου αρεσουν κιόλας! οδηγώ απο τα 14 και είμαι 21 θα τσεκαρω και τα τεχνικά για μια πιο πλήρη γνωμη"
Από: grgasteus στις 12/11/2015 5:41 πμ.