Το'κλεισα!!!

Re: Το'κλεισα!!!  

Από: ATN PANOS στις 14/06/2010 9:40 μμ.

καλως ηρθες
καλα χιλιομετρα να εχεις,και να θυμασαι οτι ολα φτιαζουν!

νομιζω οτι ο καθε εξουσιοδοτημενος μηχανικος
υποτιθεται οτι ξερει πολυ καλα
που υποφερει το tiger και θα κανει τους απαραιτητους
ελεγχους!!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: johnygalan στις 14/06/2010 10:09 μμ.

Καλώς ήρθε φίλε
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: tooljim13 στις 15/06/2010 12:20 πμ.

Καταρχας να ευχαριστησω τους Chris34,Johnygalan,ATN PANOS,Makis30 για το καλωσορισμα και τον doohan για τις ευχες του..
Απο κει και περα εχω να πω πως επειδη ειναι οντως η πρωτη μου μηχανη θα ακολουθησω τις συμβουλες του Aris σχετικα με ελεγχο των κιβωτιο ταχ.,πιστονια,κομπλερ μιζας και ηλεκτρικα..Πολυ σωστα μιλησε και ο Sprinter οσων αφορα τις ζαντες μιας και γνωριζω πως το συγκεκριμενο μηχανακι εχει αλλαξει την μπροστινη απο τα πρωτα κιολας χλμ. λογω εργοστασιακης στραβωμαρας η οποια φυσικα περασθηκε στην εγγυηση..
Τελος,θα ηθελα γνωμες(οποιος μπορει κ θελει να πει) για την τιμη στην οποια το εκλεισα,ποσο που ανερχεται στις 8.550 εουρος..Υπενθυμιζω πως ο τιγρης που εκλεισα ειναι του 11/07',απο 1ο χερι,αγρατσουνιστο,φυλαγμενο σε γκαραζ,μπλε "ελεκτρικ" οπως λεει και η κοπελια μου,με abs και 12.500χλμ..

Οριστε και το link:http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/715926/

Την Τεταρτη τα υπολοιπα νεα με τον ελεγχο της μηχανης για αγορα αυτης..

Ευχαριστω για τον χρονο σας...

Από: bonnie στις 15/06/2010 1:57 πμ.

καλοταξιδος κ παντα ορθιος! να χαιρεσαι την ομορφη απροβληματιστα..
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: denthnpalevw στις 15/06/2010 8:15 πμ.

ΚΑλως ηρθες συναδερφε......... Καλες και ασφαλεις βολτες ευχομαι.
Ενα ειναι σιγουρο θα τον χαρεις τον Τιγρη...
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: jimmisk στις 15/06/2010 11:25 πμ.

Από: chrisB στις 15/06/2010 11:33 πμ.

καλως ηρθες φιλε μου καλοριζικο το τιγρακη και καλα χλμ!!!

Από: makis30 στις 15/06/2010 12:11 μμ.

Τελος,θα ηθελα γνωμες(οποιος μπορει κ θελει να πει) για την τιμη στην οποια το εκλεισα,ποσο που ανερχεται στις 8.550 εουρος..Υπενθυμιζω πως ο τιγρης που εκλεισα ειναι του 11/07',απο 1ο χερι,αγρατσουνιστο,φυλαγμενο σε γκαραζ,μπλε "ελεκτρικ" οπως λεει και η κοπελια μου,με abs και 12.500χλμ..

καλη ειναι η τιμη αφου εχει και abs αλλα μηπως με τα ιδια χρηματα εβρισκες λιγο νεωτερο μοντελο πχ 08-09 που ειχε λιγοτερα μικροπροβληματα,αν τωρα εσενα σου αρεσει παρτο.

Από: ATN PANOS στις 15/06/2010 3:50 μμ.

κοιτα,ευκαιρια δεν την λες, ουτε ομως οτι σε πιασανε κ κοροιδο

θεωριτικα αγοραζεις απο ιδιωτη για να γλυτωσεις τα χρηματα του εμπορου.

να θεωρησω οτι στην δικη σου περιπτωση τα του εμπορου θα τα παρει ο ιδιωτης?

βασικα δεν μπορουμε να εχουμε αποψη για τον λογο οτι δεν το εχουμε δει απο κοντα!!

αν σου εκοβε τα 550 θα ηταν ιδανικα.
καμια μεταβιβαση τουλαχιστον να σου κανει??

Από: tooljim13 στις 16/06/2010 4:32 μμ.

Το'χω και το καμαρωνω πλεον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βonnie,denthnpalevw,jimmisk και chrisB ευχαριστω για τις ευχες σας και ανταποδιδω με καλως σας βρηκα και ορθοιοι επισης..

Μακαρι να υπηρχε φιλε μου Makis 30 λιγο πιο καινουργιο μοντελο με αναλογα λεφτα αλλα οσα βρηκα ειτε απο εμπορους ειτε απο ιδιωτες ειχανε 19.000-25.000-30.000χλμ και σαν'να μην εφτανε αυτο,τα ζητουσανε με 9.000 και πανω. . .!!!!Εκτος απο ενα που ειναι Κρητη(08',8.000ευρο-25.000χλμ αν θυμαμαι καλα) αλλα το ταξιδακι πηγαιν-ελα,ο ελεγχος και η μεταφορα της μηχανης ηταν απαγορευτικα εξοδα..

ΑΤΝ PANOS,καλα θα ηταν στα 8 χιλιαρικα αλλα με ειχε απορριψει πριν κανα μηνα και αναγκάστηκα να επιστρεψω με 8,4 στο χερι για να το κλεισουμε με 8,5 και δικη μου η μεταβιβαση ....

Αξιζει ομως παιδια,ελεγξα οσα μου ειπατε στον αντιπροσωπο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα(ημουν παρων μεσα στο συνεργειο).Εχει 4-5 μηνων λαστιχα,δε θα'χω τελη μεχρι να'ρθει το 2013 και ελπιζω να ασχοληθω ξανα μαζι του στα 20.000χλμ!!!!! (Μονο σπρέ'ι' γρασου καθε 500 μου ειπανε να ριχνω στη αλυσιδα..

Και παλι ευχαριστω για τον χρονο σας....

Από: ATN PANOS στις 16/06/2010 6:41 μμ.

καλα χιλιομετρα!

Από: chris34 στις 16/06/2010 7:50 μμ.

Παντα ορθιος να εισαι και καλα χιλιομετρα να εχεις φιλε μου!Καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι.
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: johnygalan στις 16/06/2010 10:03 μμ.

Καλά χλμ να έχεις και πάντα με ασφάλεια
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Γιωργος στις 17/06/2010 4:37 μμ.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας . Μην φοβάσαι τίποτα, έκανες μια από τις καλύτερες επιλογές. Αντε και καλά ταξίδια

Από: tooljim13 στις 17/06/2010 9:35 μμ.

Pano,Chris34,johnygalan και admin ευχαριστω πολυ..Οι πρωτες βολτες χθες και σημερα(χωρις ασφαλιση στο μηχανακι ) ηταν γ@μ@τες...Φευγω για γενετειρα με καλοκαιρινη αδεια 23 μερες!!!Θα το ΛΙΩΣΩ!!!!!!!!
Καλα μπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!