Υποψήφιο νέο μέλος . ¶
Από: faraway στις 18/07/2013 3:15 μμ.
Κάποιοι μπορεί να με ξέρετε από τη συμμετοχή μου σε άλλα φόρουμ , οπότε καλώς σας βρήκα και με βρήκατε και εδώ , και κάποιοι όχι , που είστε και τυχεροί μιας και δεν χάνετε και τίποτα .
Πρόλογος
Επί της ουσίας δεν έχω triumph και δεν είμαι και βέβαιος αν θα αποκτήσω , αν και υπάρχουν πολλές πιθανότητες .
Είχα ένα caponord το οποίο ένας συμπαθής μπάρμπας πριν 3 μήνες στη λίμνη Κρεμαστών μου το έκανε σε 2 ή 3 μέρη ( δεν θυμάμαι ακριβώς ) και αφού έστειλε και μένα σε 2 νοσοκομεία για 20 μέρες κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να με αφήσει χωρίς μοτοσυκλέτα .
Ο καιρός περνάει , τα κόκαλα έδεσαν , οι πόνοι εξαφανίστηκαν ....και έρχεται και ο καιρός ( μέσα στους επόμενους μήνες δλδ ) να εισπράξω την αποζημίωση μου .
Και δω ξεκινούν τα δύσκολα .
Κυρίος θέμα
Τα υποψήφια μηχανάκια πολλά . Το τιγράκη μου κάνει κλικ . Μου κάνει κλικ και λόγο τιμής και λόγο απλότητας στη κατασκευή του . Ούτε ride by wire , ούτε 3 χάρτες , oύτε tc ...ktl,ktl , με full όμως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις , με ένα ελαστικό κινητήρα διαμάντη για τα ελληνικά ορεινά , με μονόμπρατσο ( πανέμορφο ) και με το tune ecu που μου έχει μείνει παρακαταθήκη από την εποχή του caponord .
Το πρόβλημα τώρα θα μου πει κάποιος , πιο είναι ?? Είναι ότι στις αναζητήσεις που κάνω το τελευταίο καιρό περί τίγρη πέφτω συνέχεια πάνω στο γνωστό πρόβλημα . Όσο και να θες να μην σε επηρεάσει κάτι τέτοιο , στο τέλος δεν γίνεται ....και αναρωτιέσαι "που πας να μπλέξεις ?"
Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά με αυτό το θέμα ? Το έλυσαν ποτέ ή φούμαρα ? Ακούω πως και σε μοντέλα 2011 παρουσιάζεται ακόμα . Γιατί να μην παρουσιάζεται και στο νέο ?
Εν τέλει είναι ένα ρίσκο που πρέπει να το αποδεχτεί ο κάθε υποψήφιος αγοραστής ή είναι φαντάσματα του παρελθώντως που στοίχειωσαν τα φόρουμ δεξιά και αριστερά ?
Όλες οι πληροφορίες δεκτές !!
Επίλογος
Μπορεί αυτό το πόστ να είναι το πρώτο εκατοντάδων που θα γράψω τα επόμενα χρόνια ή ένα από τα λίγα που θα γράψω τις επόμενες μέρες .
Όπως και να χει περιμένω με αγωνία τις τοποθετήσεις σας και τις συμβουλές σας , ως γνώστες και σας ευχαριστώ και εκ των προτέρων .
Και αν δεν πάρω triumph τελικά , καλή καρδιά που λένε !!