neos απο ολες τις αποψεις

neos απο ολες τις αποψεις  

Από: antreas_675_2010 στις 03/06/2010 2:44 μμ.

Γεια χαρα σε ολους!νεουδι κ εγω στο forum κ κατοχος street triple 2010 mod to opoio το εχω κανει μηχανακι τουρισμου αφου σε 2,5 μηνες 3500 χλμ ειν<αι καλα θεωρω εε?κ που ειμαστε ακομα θα του πιω το αιμα πιο ταξιδιαρικο κ απο τα πιο ταξιδιαρικα που λεει ο λογος κ 2καβαλο παει στα τερματα...special!!!θα βαλω κ καμμια φωτο απο το μωρο μου κ τα ταξιδακια που εχω κανει..ελπιζω να μην μεινουμε ολοι μονο στο διαδυκτιακο μερος αλλα ν ακανονισουμε κ τπτ συγκεντρωσεις εστω για καμμια μπυρα κ χοτ ντογκ κ ac dc για μουσικη υποκρουση...χαιρετιζω ολους-ες!καλως σας βρηκα, να ειμαστε ολοι καλα κ παντα ορθιοι σε ολους τους τομεις..

Re: neos απο ολες τις αποψεις  

Από: Aris. στις 03/06/2010 3 μμ.

Καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα!

Τιποτα σε ταβερνα , κεμπαπ , μπρουσκο κοκκινο και Τσιτσανη δεν σου κανει ?
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: jimmisk στις 03/06/2010 3:11 μμ.

και πάντα όρθιος...

Από: makis30 στις 03/06/2010 3:37 μμ.

Από: ATN PANOS στις 03/06/2010 3:40 μμ.

καλως ηρθες

κοιτα μη λες οτι το street triple ειναι τουριστικο,γιατι
θα τα ακουσει η TRIUMPH και θα βγαλει και το μασκακι!!

να σου γνωρισουμε την αναστασια,που και αυτη
νομιζει οτι το κρεβατι τις ειναι η σελα!!

καλα χιλιομετρα!
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: chris34 στις 03/06/2010 4:56 μμ.

Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: bonnie στις 03/06/2010 5:10 μμ.

καλως ηρθατε φιλτατε! εχουμε ιδια συμπτωματα... χιλιομετρουμε απείρως!!
καλους δρομους να εχεις με το ομορφακι σου!

ρε παιδια, αντε να κανονισουμε τιποτα οντως.. καιρο εχουμε να βρεθουμε..
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Γιωργος στις 03/06/2010 7:22 μμ.

Kαλώς ήρθες φιλαράκι στην παρέα μας.
Θα σε στεναχωρήσω όμως γιατί...........................................................................................
εμείς όταν πάμε βόλτα ή έχουμε συνάντηση,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ούτε τρώμε , ούτε πίνουμε

Από: johnygalan στις 03/06/2010 8:59 μμ.

Καλώς ήρθες φίλε
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"