New...Tiger

New...Tiger  

Από: Billakos στις 07/02/2010 7:18 μμ.

καλη σπερα και καλως σας βρηκα.Με λενε Βασιλη και ειμαι επιδοξος αγοραστης TIger μαλλον λευκου εχοντας αποκλείσει TDM kai KTM. Εχει πεσει αρκετο διαβασμα και το τελικο κομματι ειναι το τεστ drive για να δω αν τελικα μου ταιριαζει και περα απο τα χαρτια.Διαβαζω πως το μοντελο το αλαζει σε "σε πολυ βαθος χρονου" οποτε ειμαι οκ(δεν θα ηθελα να παρω τωρα ενα μηχανακι και σε λιγους μηνεςνα αλλαξει το μοντελο ) η ερωτηση μου ειναι (μιας και δεν κρατιεμαι μεχρι να παρω τηλ ααυριο να ρωτησω) τι τιμες παιζουν και που περιπου κινητε μια εκδοση με ABS(αξιζει πιστευω) και ποια θεωρητε την καλυτερη εκδση σε αποδοση money/value ?

Re: New...Tiger  

Από: johnygalan στις 07/02/2010 10:36 μμ.

Kαλώς ήρθες φίλε Βασίλη καλύτερα πάρε αύριο τηλέφωνο
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Billakos στις 07/02/2010 10:59 μμ.

ναι το καταλαβα

Από: doohan στις 08/02/2010 12:34 πμ.

.............
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:42, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: ATN PANOS στις 08/02/2010 5:38 μμ.

καλως ορισες
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: chris34 στις 09/02/2010 8:26 πμ.

Καλως ηρθες!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: makis30 στις 09/02/2010 10:40 πμ.

Από: Billakos στις 09/02/2010 2:38 μμ.

να σται καλα. Ευχαριστω για το καλως ορισμα.μολις γυρισα απο τον αντιπροσωπο του πειραια.Ευγενεστατος και πολυ εξυπηρετικος ο κυριος Νικος.Οι τιμες μου φαινεται ειναι λιγο διαφορετικες απο αυτες που ποσταρε ο φιλος( διαφορετικες πρς τα πανω νομιζω αλλα πρεπει να παω στο αμαξι γιατι ξεχασα την προσφορα) αυτο που με προβληματισε ειναι οτι ενω το μηχανακι ειναι του 2010 δεν διαθετει το "face lift" που αναφετετε σε σχετικο ποστ εδω μεσα και το εχει και η εταιρια στο site της.Εκεινη την ωρα ετυχε να ειναι στο καταστημα και ο ...καποιος απο την κεντρικη triumph... και μου ειπε πως δεν εχει κυκλοφορισει ακοομα το μοντελο ετσι...σκεφτομαι οτιδε θελω να παρω τωρα το μηχανακι και σε δυο μηνες να του κανει τις οποιες μικρες ή μεγαλες διαφοφρες...τι παιζει ρε παιδια?

Από: Barkos στις 09/02/2010 2:53 μμ.

ο doohan έχει δίκιο για τις τιμές:
http://www.triumphmotorcycles.com/media/AD_Tiger_09.pdf

τώρα τι σου λέει ο καθένας...
εκτός αν σου δίνει και πακέτο exra.

για το face lift νομίζω οτι αφορά το dash board μόνο.

Από: Billakos στις 09/02/2010 3:23 μμ.

Barkos"ο doohan έχει δίκιο για τις τιμές:
http://www.triumphmotorcycles.com/media/AD_Tiger_09.pdf

τώρα τι σου λέει ο καθένας...
εκτός αν σου δίνει και πακέτο exra.

για το face lift νομίζω οτι αφορά το dash board μόνο."

ναι δεν αμφιβαλω πρεπει να κοιταξω πρωτα τι μου εγραψε ο ανθρωπος.οταν λες dash board?

Από: doohan στις 09/02/2010 5:43 μμ.

Οταν λες διαφορετικες προς τα πανω τι εννοεις?Αυτες που σου ειπα εγω δεν νομιζω!Μπορει να σου χρεωνει πινακιδες,τελη και εξοδα φακελου και προετοιμασιας!!Η να σου εκανε αλλο πακετο με τιποτα εχτρα!π.χ χουφτες,καγκελα,συναγερμο κτλ κτλ!!Γνωμη μου ειναι να πας και σε αλλον αντιπροσωπο για μια δευτερη προσφορα!!Κανε και ενα τηλ στον Κοντη στο πολυγωνο!!Εγω το πηρα απο εκει γιατι μου εκανε την καλυτερη προσφορα απο ολους τους εξουσιοδοτημενους!!
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:42, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.

Από: chris34 στις 09/02/2010 5:46 μμ.

Billakos"οταν λες dash board?"

Eννοει το καντραν με τα οργανα και τις ενδειξεις!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: Billakos στις 09/02/2010 6:42 μμ.

ευχαριστω doohan μηπως εχουμε τηλεφωνο?αξιζει λετε να περιμενω τον μπντελο με τα νεα οργανα?

Από: doohan στις 09/02/2010 6:48 μμ.

Σιγουρα θα σου κανει κατι καλυτερο!210-6437773!Εμενα παντως δεν με χρεωσε με μ@λ@ιεςπινακιδες τελη κτλ κτλ!Βεβαια κανε και καμια βολτα και απο αλλους ωστε να δεις τι ειναι καλυτερο για σενα

Από: Billakos στις 09/02/2010 6:50 μμ.

ευχαριστω πολυ.Θα παω αυριο κιολας