TRIUMPH OWNER... WANNABE! ¶
Από: glampro στις 30/03/2011 10:42 πμ.
Μπορεί ακόμα να μην έχω Triumph αλλα από πάντα είχα ένα κόλλημα με αυτή την εταιρία... Τα τελευταία 2,5 χρόνια οδηγάω ένα BMW R1200GS το οποίο και υπεραγαπάω αλλά είναι περίπου 10 ημέρες που έχουν μπει περίεργες σκέψεις στο μυαλό μου... ...
Ο λόγος είναι ότι εδώ και 10 μήνες έχουμε γίνει 3 στην οικογένεια... και ο χρόνος για ταξίδια όπως καταλαβαίνετε έχει περιοριστεί... ή μάλλον έχει εξαφανιστεί. Η σκέψη μου λοιπόν πήγε στις triumph και συγκεκριμένα στις "κλασικές" για να αλλάξω λίγο παραστάσεις... Μετά από λίγο ιντερνετικό ψάξιμο λοιπόν (bonneville, thruxton, scrambler κλπ...) κλικ μου έκανε το ... thunderbird (900cc)!!! και γιατί είναι ΠΟΛΥ όμορφο και γιατί σκέφτηκα ότι αφού σκέφτομαι να δώσω την BMW, ας γλιτώσω και κάποια χρήματα στις δύσκολες εποχές που βρισκόμαστε... (μιας και ένα μεταχειρισμένο thunderbird είναι σαφώς πιο οικονομικό από τα υπόλοιπα που είναι πιο καινούργια...).
Τώρα όμως θα ήθελα την γνώμη σας - σαν πολύ πιο έμπειροι από εμένα - σχετικά με κάποιες εκδόσεις και σχετικά με το πόσο περίπου θα είναι μια καλή τιμή για:
Το απλό του 98 με 5 ταχύτητες ή
Το Sport του 2000 με 6 ταχύτητες??
Ποιες είναι οι πραγματικές διαφορές τους??
Συγνώμη αν σας κούρασα με το μέγεθος του post, αλλά οι απορίες είναι πολλές όπως φαντάζεστε...
Γιώργος
υ.γ: Συγχαρητήρια για το υπέροχο forum!!