Re: ΑΞΕΣΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ FOROYM!! ¶
Από: redfoot στις 10/06/2011 10:09 πμ.
Cpt. Haddock"TAKS"Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα απ την αρχη:"
Nα τα πάρουμε μπας και το δεις πιο ψύχραιμα.
Κατ' αρχην το καλοσώρισμα ήταν μια χαρα.
Στο επιμαχο θρεντ τώρα, η ερώτηση που έκανες ήταν αρκετά άκυρη. Το μηχανάκι βγηκε πριν 5 μηνες κι εσυ ρωτας να σου πούν οι παλιοι κατοχοι τι αντιμετώπισαν.TAKS"Ως νεος κατοχος του tiger 800 abs θα ηθελα να ρωτησω τους παλιοτερους κατοχους:"
Δε στο κρύβω οτι μ' επιασαν τα γέλια. Οι παλιότεροι εχουν εμπειρία 4 μηνών και 1000 χιλιομέτρων. Τι να σουπ πουν δηλαδή;
Ο σπριντερ σου έκανε την - σαφως ειρωνικη- ερωτηση "ποσο παλιοι δλδ" εννοώντας προφανως αυτο που σου είπα πιο πάνω.Sprinter"Πόσο παλιούς κατόχους ψάχνεις δηλαδή? "
Στο καπάκι απάντησες "παρμένος"TAKS"Κοιταξε να δεις φιλε : Εγω ειμαι και καινουριος κατοχος αλλα κ νεος στο φορουμ .
Αμα δεν θελεις να απαντησεις γραψε με στα @@.
Αλλα φτηνες εξυπναδες τωρα "
Θα έλεγα οτι βιαστηκες "
θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι εισαι λαθος κάπταιν ως προς τα εξης:
- η ερωτηση δεν ηταν ακυρη, αστοχη μπορει, ακυρη όχι. Αλλα και το αστοχη είναι υπο συζητηση γιατι ναι, εστω και σε 5 μηνες πολλοι κατοχοι μπορουν να βγαλουν τα πρωτα συμπερασματα, αν οχι ασφαλη παντως ενδεικτικά. Σε 4-5 μηνες μπορει καποιος να χει κανει 5000 χιλ και βαλε οποτε τα πρωτα σημαδια φαινονται.
- δε ρωτησε να του πουν οι παλιοί τι αντιμετωπισαν, ρωτησε να του πουν οι ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ . Εχει διαφορα. Κατι που προηγηθηκε εστω και εντος μηνων θεωρειται παλιοτερο, οποτε με την κυριολεκτικη εννοια εχει δικιο.
- και αστοχη ερωτηση να κανε, θεωρεις οτι πρεπει να αντιμετωπιζει την ειρωνία Ή το χλευασμό απο τους παλιους (ή παλιοτερους ) Ειδικα που ειναι ενα νέο μέλος?
ως προς την αντίδραση του βεβαιως εχεις δίκιο, υπερβολική και βιαστική. Μαλλον εν βρασμώ ψυχής . Αν καθησει λιγο παραπανω και διαθέτει ευστροφία θα διαχωρίσει την ήρα απο το στάρι και θα φερθεί αναλόγως.