Re: Μόνο forum δεν είναι!!!!!!!!!!!!! ¶
Από: chris34 στις 16/03/2009 1:55 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 16/03/2009 3:30 μμ.
Από: Costas στις 16/03/2009 4:36 μμ.
Από: maik30 στις 16/03/2009 5:41 μμ.
HelenKoR":banned
ει boys ηρεμα !
Απο την μια Μιχαλη : μπορει ο Αντωνης να μην γραφει ξεκαθαρα οτι εχει απογοητευτει απο το forum της Triumph αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται και μπολικη φαντασια για να το καταλαβει κανεις .
[quote:os1ws7l4]Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος σε αυτό το forum είχα την αίσθηση οτι θα βρώ ενα κλίμα εξίσου καλό!
Και οι λόγοι που το πίστευα αυτό είναι απλοί. Η αγάπη για ένα μηχανάκι που πάρα πολλοί δεν εκτιμάνε (αυτοί χάνουν) και επειδή τα μέλοι είναι πιο λίγα σε σχέση με τα άλλα forum. Λέγοντας λίγα εννοώ ότι μπορούν να γνωριστούν πολύ πιο εύκολα οπότε και το δέσιμο σαν forum θα έιναι καλύτερο και πολύ πιο παρε'ί'στικο.
Μετά από 6 μήνες κατάλαβα οτι έπεσα έξω. Η έννοια του forum εδώ για μένα έχει χαθεί!"
Polymhxanos"maik30"φιλε πολυμηχανε τι ακριβως δεν καταλαβες ειναι απολυτα σαφες αυτο που γραφει μηπως δεν θελεις να καταλαβεις?"
Οι εξυπνάδες που έλεγε και ο Αντώνης.
"
Από: antoine στις 17/03/2009 12:28 πμ.
chris34"antoine"
Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να κάνει παρέα με κάποιον, και εννοείται ότι το φόρουμ δεν είναι (προσωπική άποψη) ιδιοκτησία κανενός (ή αν είναι δεν θα πρέπει να δείχνει έτσι). Καταλήγοντας λοιπόν να πω ότι και εγώ δεν πάω όλους τους κωλόγαυρους στην επικράτεια, αλλά τι να κάνω, έχω συνηθίσει να μου τα ζαλίζουν για τη μπάλλα!
"
Να που ερχομαστε στα λογια του Αντωνη για συμπεριφορες κτλ κτλ!!
Καλα κανεις και εισαι οτι ομαδουλα θες να εισαι αλλα μην βριζεις τους αλλους γιατι αμα αρχισω και εγω τα καντηλια τοτε σιγουρα θα μας πεταξουν εξω απο αυτο εδω το φορουμ!!"
Από: chris34 στις 17/03/2009 7:13 πμ.
antoine"
Δεν έπιασες τον τόνο μου, αλλά δεν πειράζει... κωλόγαυρε!! "