Re: CSS στα ΜΕΓΑΡΑ - Σάββατο 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ¶
Από: voyager1970 στις 11/06/2014 1:20 μμ.
Βλέπεις, για μερικούς έχω ειρωνικό υφάκι και βγάζω αρνητισμό!
Λες και με όλη την θετική μου ενέργεια θα πείσω την Εισαγγελεία να γίνει άρση της σφράγισης του χώρου! Λές και εγώ δεν θέλω να ανοίξει η πίστα να πάω να ξεδώσω και να το ευχαριστηθώ το μηχανάκι μου!
"Κοντός ψαλμός... αλληλούια".Το Σάββατο είμαι πολύ περίεργος τι θα γίνει.
Πληροφοριάκα, μίλησα με τον υπεύθηνο του CSS (Σ. Κούτρας) και μου ανέφερε πως είχε προφορική και γραπτή επιβεβαίωση απο τον Αναστασιάδη (είναι ο διαχειριστής της πίστας) σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Αναστασιάδη , πως θα μπορεί στις 14/6 να κάνει το CSS μόνο την σχετική εκδήλωση του σχολείου. Βάση αυτού, το CSS θα γίνει!
Και επαναλαμβάνω, "εάν κάποιος κάνει καταγγελία στο Α/Τ Μεγάρων στις 14/6, θα πάει εκεί η Αστυνομία και θα γίνει ΤΟ Πανηγύρι"!
Και για να τα κάνω λιανά, η Αστυνομία είναι η εκτελεστική εξουσία του κράτους. Εάν οι οργανωτές δεν έχουν ΕΓΓΡΑΦΟ της Εισαγγελείας που κάνει άρση (έστω προσωρινή), τότε θα τους σταματήσουν και στην συνέχεια θα "μαζέψουν" τους οργανωτές για παραβίαση Εισαγγελικής εντολής!
Και δεν νομίζω πως ο Δήμος Μεγάρων μπορεί να εκδώσει προσωρινή άδεια που να αντικαθιστά ή να ανερεί την σχετική Εισαγγελική εντολή.
Ρωτήστε έναν ποινικολόγο για περαιτέρω διευκρινίσεις!!