28 Απριλίου 2012Απο τις πιο όμορφες μέρες μου! Δύσκολη αλλά υπέροχη!
Δύσκολη διότι το πρωινό ξύπνημα σε συνδυασμό με τον ανεπαρκή ύπνο και τον πονοκέφαλο που μου κράτησε συντροφιά απο το μεσημέρι.
Υπέροχη διότι έμαθα πράγματα, προσπάθησα να τα εφαρμόσω, δεν έπεσε κανείς και λόγω παρέας!
Έφτασα στο ραντεβού μου με τους Montechristo, ΛΑΜΔΑ, PTiger 800, Starsailor και triplelover οριακά. Πήγαμε κατευθείαν πίστα για την επίσημη γνωριμία, την εγγραφή, τεχνικό έλεγχο, πιέσεις (σε ευχαριστώ Πολύκαρπε - μ'αυτό το μηχανάκι μου ρύθμισες τις πιέσεις των ελαστικών χωρίς να μετακινήσω την μηχανή - η τεμπέλα!)
Το lvl 1 το είχαν χωρίσει σε 2 γκρουπάκια. Ο Γιάννης, ο Πάνος κι εγώ ήμασταν στο ίδιο γκρουπ χρώματος Πράσινου ενώ τον Θωμά τον είχαμε στείλει στην εξορία, στους Κίτρινους. Μείωση ανταγωνισμού.
Το πρόγραμμα μου φάνηκε πολύ βολικό. Θεωρεία για το lvl 1, στην συνέχεια έμπαινε το Κίτρινο γκρουπ για εξάσκηση ενώ το Πράσινο έκανε διάλειμμα. Μετά ήταν η δική μας σειρά να μπούμε πίστα και το Κίτρινο να ξεκουραστεί. Και κάπως έτσι κύλησε η μέρα μας. Τον Σπύρο και τον Πολύκαρπο ελάχιστα τους είδα.
(Τα δύο πρώτα sessions ήταν χωρίς να πατάμε φρένα!!!)
Αίσθηση έκαναν απο το Κίτρινο γρουπ ενα λευκό χαγιαμπούσα - λέγαμε με τα παιδιά οτι πατάει φρένα/δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε αλλιώς το γεγονός οτι πήγαινε τόσο γρήγορα και είχε τ'αντερα να το κάνει αυτό! - και απο το Πράσινο (τι ήταν αυτό;) μαυρο cbr600 (;;;). Αυτόν τον τύπο τον έβλεπα μέσα στην πίστα να με προσπερνά με χαρακτηριστική άνεση αλλά όταν βγαίναμε έξω ήμασταν στο "τρέξιμο" οπότε επικεντρωνόμουν αλλού.
Εκεί γνωρίσαμε κι άλλα παιδιά και καναμε παρέα κατά την διάρκεια της ημέρας. Πάνο, Γιάννη, αν κάποιος έχει κρατήσει τηλ. επικοινωνίας, πέτε το διότι εγώ δεν ...
Γενικά ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα με θεωρεία, εφαρμογή, crosses, βλέμμα, πάπια, γνωριμίες, συζητήσεις επι συζητήσεων, γέλια, lucozade εξ ουρανού! Αυτά και άλλα πολλά που δεν θα τα αναφέρω διότι θα νυχτώσουμε!
Κι όταν έμπαινα πίστα ξέχναγα πονοκεφάλους και αέριδες που πάγωναν τον λαιμό μου. Απλώς ξέχναγα τα πάντα, ένιωθα άψογα και προσπαθούσα να κάνω τις ασκήσεις όσο πιο σωστά γινόταν και να μάθω/συγχρονιστώ με την μηχανή μου!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο το αποτέλεσμα!Η μέρα έκλεισε όμορφα με τον δικό μας Γιάννη(triplelover) να παραλαμβάνει τον τίτλο του καλύτερου (εκ των συνολικά τριών) μαθητή!
Συγχαρητήρια!!! Πάντα τέτοια!!! Πέρασα πραγματικά πολύ όμορφα! Το ίδιο εύχομαι και για τους υπόλοιπους!
Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα!!! Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο!Υγ. Περιμένω την ομαδική φωτό που κρατά ο Πολύκαρπος στην φωτογραφική του μηχανή!