Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέο μέλος, το όνομά μου είναι Μάνος και διαβάζω αρκετά τον τελευταίο καιρό τόσο αυτό όσο και άλλα φόρουμ του εξωτερικού σχετικά με triumph. Έχω καταφέρει να αντλήσω αρκετές πληροφορίες σχετικά με την μηχανή που με ενδιαφέρει και έχω μιλήσει με τον κο Κόντη, τον οποίον τον έμαθα μέσω του φόρουμ και μου έχει δώσει σημαντική βοήθεια.
Έχοντας λοιπόν κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στο θέμα της μηχανής, περνάμε τώρα και στο κομμάτι του εξοπλισμού. Γράφω σε αυτό το topic για να μην ανοίγω καινούριο και ρωτάω το εξής:
Στην δουλειά μου χρειάζεται συχνά να είμαι ντυμένος με πουκάμισο/παντελόνι ή πολλές φορές και με κοστούμι. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί/εταιρεία που να βγάζει είτε δερμάτινα είτε κορντούρες, που να είναι "συμβατά" με τέτοιου τύπου ένδυση ; Το λέω αυτό καθώς η πλειοψηφία των μπουφάν, φέρνουν λίγο σε power ranger ή είναι γεμάτα με τεράστια logo dainese/spidi κτλ. Μήπως υπάρχει η επιλογή να φοράω ένα απλό δερμάτινο μπουφάν και απο μέσα/πάνω κάποιον αποσπώμενο εξοπλισμό ασφαλείας ;
Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, μην με παρεξηγήσετε αν λέω κάποια χαζομάρα. Απλά λόγω πολλών εξωτερικών επαγγελματικών ραντεβού, η μηχανή θα με εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό στην δουλειά μου. Απο την άλλη, για αυτονόητους λόγους, πρέπει να διατηρώ κάποιο παρουσιαστικό. Οπότε εν ολίγοις, ψάχνω μια ισορροπία μεταξύ ασφάλειας/προστασίας και κομψότητας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
https://www.youtube.com/user/ekroyalty/videos