ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ+ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ+ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......  

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 17/11/2010 12:11 πμ.

σε καθε φωτογραφια γραφω τι ακριβως εχει το κρανος οπου τελικα αποδεικνυεται οτι ειχα δικιο οτι εμπαζε αερα!!!
Το κρανος χασκει στον αεραγωγο(φωτο1+2)το πιεζω με το χερι μου για να ειναι σωστη η εφαρμογη(φωτο3) μου κολησαν το εξτρα υποσιαγωνο(φωτο11) που πρεπει να αφαιρειτε το καλοκαιρι!!! Μου γεμισαν θερμοκολα το πισω μερος του αεραγωγου(φωτο6+7) και φυσικα αυτος ¨πετσικαρισε"(φωτο1+2) με τοση θερμοκολα που ειχαν βαλει!!! Στο φελιζολ μπροστα απο το σαγωνι(φωτο κολλησαν κατι λαστιχακια ολο τεχνη για να μην μπανει αερας μωρε!!! επισης οι3 βιδες που δενουν τον αεραγωγο(φωτο5) πανω στο κρανος εχουν πετσικαρει και δεν σφιγγουν αφου οι τρυπες(φωτο6+7) που στηριζονται εγιναν σαν την τρυπα της τζουλιας στην φοβερη ταινια της!οσο για τις χαρτοταινιες(φωτο9+10) που εχουν βαλει για να κολησουν την δερματινη απο τα μαξιλαρακι πανω στο φελιζολ τι να πει κανεις!!! στο προηγουμενο s1 που ειχα ειχε δερματινη γυρω γυρω!!!
ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΛΕΜΕ!!!!!
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Γ_-_-_ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!!

Re: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ+ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......  

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 17/11/2010 12:14 πμ.

συνεχεια φωτογραφιων........
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Γ_-_-_ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!!

Re: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ+ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......  

Από: tooljim13 στις 17/11/2010 1:12 πμ.

Σουρωτήρι το κάνανε οι π@π@ρες...

Ήθελα να'ξερα,αυτός που έκανε αυτή τη μόντα θα το φορούσε ποτέ για να πηγαίνει ασφαλής στη δουλειά του?

Δεν υπάρχει τσίπα και πρέπει να φυλαγόμαστε απο 300 μεριές μου φαίνεται...

Τσάμπα και τα φράγκα που επένδυσες και για το κράνος ρε γμτ...

Σκοπεύεις να κάνεις κάτι όμως ή θα το περάσεις στο ντούκου?