καταστημα για τραμπα ελαστικων ¶
Από: TheFace στις 09/12/2013 2:10 πμ.
Αρχικα να αναφερω οτι εβαλα πριν 3 μηνες στον τιγρη τα dunlop sportsmart. Απο την αρχη δεν μου αρεσε η συμπεριφορα τους. Τωρα, μετα απο 2000 χιλιομετρα η αισθηση παραμενει η ιδια. Επαιξα λιγο με τις πιεσεις κατεβαινοντας πιο χαμηλα, αλλα δεν ειδα καμια σοβαρη βελτιωση.
Πιο συγκεκριμενα εχουν μια αισθηση "τσιμεντου" και στα πλαγιασματα δε μου δινουν εμπιστοσυνη. Επισης εχουν πολυ αποτομο γλυστριμα, οταν αυτο γινεται ακουσια ή εκουσια (βλεπε παντες ). Το μονο καλο ειναι η γρηγορη κορωνα τους.
Καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο λαστιχο ειναι μεν πολυ καλο μιας και το προτιμανε αρκετοι και στην πιστα, ΑΛΛΑ δουλευει καλα σε χαμηλα μηχανακια (ss) λογω σχεδιασης του σκελετου των ελαστικων.
Anyway, για να μπω στο προκειμενο, θελω να τα αλλαξω με καποιο πιο πισταδικο λαστιχο που να ανταποκρινεται σε πιο σπορ οδηγηση, αλλα θελω (αν υπαρχει) καποιο μαγαζι που να παιρνει ελαφρως μεταχειρισμενα σαν τα δικα μου και να αφαιρει τη διαφορα απο τα καινουργια. Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικα, παρακαλω να με διαφωτισει.
By the way, διαβασα τις εντυπωσεις του tigrisss για τα metzeler interact K3 και εχω ψηθει ασχημα...