κρανοs scorpion exon 900 ¶
Από: strani στις 30/12/2009 6:07 πμ.
Από: Cpt. Haddock στις 30/12/2009 10:27 πμ.
Από: Sprinter στις 30/12/2009 10:31 πμ.
Από: Sprinter στις 31/12/2009 12:34 μμ.
Από: ATN PANOS στις 31/12/2009 8 μμ.
strani"ρε συANT PANO πλακα μου κανεισ σεδω σοθυ λεω οτι δεν τα φερνω βολτα με αυτα τα κολω γραμματα και εσυ γρφεισσ αυτες τισ ψειρεςPLEASE..... [/size]"
Από: strani στις 06/01/2010 7:58 πμ.
doohan"scorpion 900!!!Oλα τα λεφτα!για τα λεφτα του ειναι κορυφη!Εχει πολυ καλυ εφαρμογη,ειναι αθορυβο,σχετικα φθηνο,πολυ ευκολη αλλαγη ζελατινας,μεγαλη γκαμα αξεσουαρ,η επενδυση του αφαιρουμενη πληρως(οταν ειναι να το πλυνεις)αερισμος πολυ καλα σχεδιασμενος και επισης εχει το pump system που με μια τρομπα φουσκωνει εσωτερικα και εφαρμοζει ακριβως στο κεφαλι!!!Επισης το κελυφος του ειναι φτιαγμενο απο κορυφαια υλικα και ειναι ενα ενιαιο κομματι..το βαρος του ειναι 1250+-50gr.Ειμαι κατοχος ενος arai-shoei τα οποια ειναι ακριβα κρανη αλλα η επομενη αγορα μου θα ειναι αυτο.Το εχει ο κουμπαρος μου και το χρησημοποιω συνεχεια εγω .Μια δοκιμη θα σου λυσει ολες τις απορειες....ΥΓ Ητιμη αυτου ειναι 340ευρο πανευρωπαικα και ειναι η πιο ακριβη εκδοση.....υπαρχουν και πιο φθηνες σειρες εξισου καλες...."ΦΙΛΕ DOOHAN ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ MOTOM ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ.ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ.Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑ Ι270EURO Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ AIRFIT????