alki_viades"Καλησπερα, μεχρι τωρα οποτε παω μια βολτα ή εκδρομη τη βγαζω με τζην, πραγμα που μεχρι στιγμης ευτυχως μου εχει κοστισει μονο σε κρυο . Θελω λοιπον ενα παντελονι που:
- Να εχει προστατευτικα σε γονατα και γοφους
- Να ειναι ανετο
- Να εχει casual εμφανιση, δηλ. να μοιαζει οσο το δυνατο περισσοτερο σε νορμαλ παντελονι, πχ κατι σε ..πως τα λενε...στρατιωτικο; με τσεπες; cargo;
- Να μην ειναι αδιαβροχο (εχω), να αντεχει λιγες σταγονες βροχης (αρα οχι "ενισχυμενο τζην"), να φοριεται καλοκαιρι (πχ αν εχει ανοιγματα με φερμουαρ και διχτακι απο μεσα βοηθαει)
- Στα προεραιτικα η αφαιρουμενη επενδυση
Αυτα τα λιγα θελω , εχει καποιος κατι υποψη;;;"
Θέλεις πολλά
, αλλά θα σου πω κάποιες επιλογές...
α. Υπάρχουν παντελόνια casual καθημερινα, με τσέπες στο πλάι κλπ, ΠΛΗΡΩΣ αδιάβροχα, αλλά όχι μηχανης. Στα καταστήματα ορειβατικών ειδών.
β. Υπάρχει το τζην σε μαύρο χρώμα που βγάζει η triumph και το οποιο έχει ενισχύσεις, έχει επένδυση και είναι και αδιάβροχο.
γ. Καποιες εταιρίες (και η triumph) βγάζουν παντελόνια μηχανής σε στρατιωτική παραλλαγή.
Το (β) έχει τα πιο πολλά απ' οσα ψάχνεις μια και όλα δε νομίζω να τα βρεις. Ενδεικτικά σου λέω οτι έχω:
α) Ενα δερματινο παντελόνι μηχανής M-Tech
β) Ενα παντελόνι κορντουρα μηχανής Ixon με χειμερινή επενδυση
γ) Eνα καλοκαιρινό παντελόνι μηχανής της Triumph.
d) Ενα τζην της triumph, το απλο το μπλε, όχι αυτο που αναφέρω πιο πάνω
Ετοιμάζομαι να πάρω είτε το μαυρο τζην της triumph είτε το ορειβατικό αδιάβροχο (είτε και τα δύο
)
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."