ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ  

Από: starsailor στις 21/12/2009 10:32 πμ.

Καλημερα σε ολους,

Εχω ενα κρανος SHOEI XR 1000.Το προβλημα μου ειναι οτι απο αρκετα χαμηλη ταχυτητα,ακομα και με κλειστους αεραγωγους,ακουω ενα ενοχλητικο σφυριγμα το οποιο οσο αυξανονται τα χιλιομετρα αυξανεται και αυτο ...με αποτελεσμα να γινεται πολυ ενοχλητικο και να αισθανομαι οτι παιρνει αερα και προκαλει καποια ελαφρια ταλαντωση στο κρανος.Δεδομενου οτι το μεγεθος ειναι σιγουρα σωστο (small size,εχω υψος 1.83 ,87 κιλα και δεν μου χωραει με τιποτα μικροτερο) επσαχνα να βρω τι φταει.Απο την αριστρη πλευρα κανενα προβλημα ουτε θορυβοσ ουτε τιποτα.Βρηκα λοιπον οτι στιν δεξια μερια υπαρχει ενα μικρο κενο μεταξυ του λαστιχου και της ζελατινας ..για καποιο λογο δεν παταει καλα.Καπου διαβασα οτι μπορω να το ρυθμισω αυτο και να κανω την ζελατινα να εφαπτεται στο λαστιχο.

Μπορει κανεις να βοηθησει?
the steps we take all leave footprints...

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ  

Από: Cpt. Haddock στις 21/12/2009 10:50 πμ.

Εκεί που διάβασες οτι μπορείς να το ρυθμίσεις, δε σου λέει και πως;

(προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τη σύνδεση ύψους και κιλών με το μέγεθος του κρανους... )
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: starsailor στις 21/12/2009 10:57 πμ.

Sorry αν ακουστηκε ασχετο αυτο που ειπα αλλα φανταζομαι οτι καποιος με υψος 1.83 και 87 κιλα μαλλον δεν θα μπορει αν βαλει ενα κρανος μεγεθους extra small...Μπορει να κανω και λαθος.

Σχετικα με τις οδηγιες,ρωτησα μηπωσ καποιος μου πει αναλυτικα πως και απο που γινονται οι ρυθμισεις.

Ευχαριστω

Από: kyrkyriakos στις 21/12/2009 11:12 πμ.

Από την μεριά που έχεις το πρόβλημα ,βγάλε την ζελατίνα και με ένα κέρμα (το κατσαβίδι θα αφήσει σημάδια ) ξεσφιξε τις βιδούλες που έχει και μετακίνησε την βάση λίγο ,σφίξε βάλε την ζελατήνα και δοκίμασε.
Ενδεχομένος να θέλει να σκαλίσεις και την "καλή " μεριά.

Από: starsailor στις 21/12/2009 11:16 πμ.

Ευχαριστω Κυριακο,

Θα το δοκιμασω το απογευμα και αν δεν καταφερω να το φτιαξω τα ξαναλεμε.

Από: ATN PANOS στις 21/12/2009 3:03 μμ.

kyrkyriakos"Από την μεριά που έχεις το πρόβλημα ,βγάλε την ζελατίνα και με ένα κέρμα (το κατσαβίδι θα αφήσει σημάδια ) ξεσφιξε τις βιδούλες που έχει και μετακίνησε την βάση λίγο ,σφίξε βάλε την ζελατήνα και δοκίμασε.
Ενδεχομένος να θέλει να σκαλίσεις και την "καλή " μεριά."

συμφωνω και εγω με αυτην την λυση
αν και ειναι καθαρα θεμα τυχης ποτε θα το βρεις ακριβως.
μια παρομοια λυση που θα σου προτεινα,
ειναι με την ζελατινα πανω,λασκαρεις τις 2 πλαινες βιδες με κερμα παντα
και κατεβαζεις τερμα κατω την ζελατινα μεχρι να παταει παντου καλα

μετα απλα ξαναβιδωνεις με προσοχη ωστε να μην κουνισουν οι βασεις και εισαι οκ!!!

ευχαριστω ευχαριστω...
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: patapios στις 21/12/2009 6:36 μμ.

kyrkyriakos"Από την μεριά που έχεις το πρόβλημα ,βγάλε την ζελατίνα και με ένα κέρμα (το κατσαβίδι θα αφήσει σημάδια ) ξεσφιξε τις βιδούλες που έχει και μετακίνησε την βάση λίγο ,σφίξε βάλε την ζελατήνα και δοκίμασε.
Ενδεχομένος να θέλει να σκαλίσεις και την "καλή " μεριά."

Σωστοοος αυτο εκανα κ εγω κ ολα μια χαρα!

Δεν ειναι τιποτα συμβαινει!

Από: kyrkyriakos στις 21/12/2009 7:24 μμ.

ATN PANOS"[

συμφωνω και εγω με αυτην την λυση
αν και ειναι καθαρα θεμα τυχης ποτε θα το βρεις ακριβως.
μια παρομοια λυση που θα σου προτεινα,
ειναι με την ζελατινα πανω,λασκαρεις τις 2 πλαινες βιδες με κερμα παντα
και κατεβαζεις τερμα κατω την ζελατινα μεχρι να παταει παντου καλα

μετα απλα ξαναβιδωνεις με προσοχη ωστε να μην κουνισουν οι βασεις και εισαι οκ!!!

ευχαριστω ευχαριστω... "

Σ'αυτό που λές έχεις δίκιο ,αλλά εγώ όδες φορές το δοκίμασα ,στο σήκομα της ζελατίνας έφευγε πάλι από την θέση του ....Πρέπει να χαλαρώσεις πολύ λίγο τις βίδες