Προσφορά Xenon για Tiger, τι λέτε???

Προσφορά Xenon για Tiger, τι λέτε???  

Από: Glober στις 23/08/2011 12:31 μμ.

Παιδιά πήρα την παρακάτω προσφορά για Xenon για το Tiger.

Πως σας φαίνεται?

Γειά σας, και σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία,
Kάντε τον κόπο και δειτε τα παρακατω χρησιμα σχετικα με την επιλογή σας

Στην αγορά θα βρείτε πολλές επιλογες σε κιτ με τις τιμές τους να ειναι εξαιρετικά χαμηλές, αλλά πέρα από την αντίστοιχα χαμηλή ποιοτητα-αξιοπιστία απόδοση, ειναι αυτά που μας ενοχλούν από απέναντι οταν οδηγούμε!
Επίσης υπάρχει μια άποψη οτι όλα είναι ίδια, ενω φυσικά δεν ισχύει κατι τέτοιο.
Η επιλογή λοιπόν ενος σωστού συστήματος ειναι αυτή που διασφαλίζει την αξιοπιστία και την ποιότητα σε φως για ουσιαστική αναβαθμιση των φωτων και ξεκούραστη οδήγηση την νυχτα.

Δείτε τι σας προτείνουμε για το Tiger..

Τύπος μηχανισμών Σειρά Χ.Τ.R Μικρού μεγέθους
Λάμπα LowUV-W μεσαία & μεγάλη σκάλα*
Θερμ. λειτ.λάμπας α) 4400 εως 4600 >> Λευκό με ελαφρά απόχρωση πρός το κίτρινο
β) 5800 εως 6000 >> Ουδέτερο λευκό
Θέσεως 2 χ smd led
Τροφοδοσία Από την original φισα καλωδίωση 25cm
Κατανάλωση 60W+ Κατα την 1η εκκίνηση και για τα πρωτα 10-15'' δεύτερα.
37W+-2W σε συνεχή λειτουργία
Εγγύηση.. Γραπτή 1 χρόνου μηχανισμοί & λάμπες (Πανελλαδική κάλυψη)
Τιμή 100 Ευρώ για τη μεσαία σκάλα, εαν και μεγάλη 170 Ευρώ συνολικά
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Διευκρινήζουμε οτι..
-Η σειρά XTR των κιτ της XenonHellas βρίσκετε στην αγορά από το 2006, είναι συνδιασμός πολύ ποιοτικών εξαρτημάτων που έχουν δώσει αποδεδειγμένη αξίοπιστία και πολύ υψηλή απόδοση !

-Χαρακτηριστικο του παραπανω ειναι το Καθαρό.. Κρυστάλινο.. Διαυγές φώς, σε οποιαδήποτε απόχρωση (Kelvin) επιλεγεί, όπως και πολυ σωστη κατανομη δέσμης που δεν ενοχλει τους απέναντι ερχόμενους οδηγούς

Σχετικά με την μεγάλη σκάλα..*
Με την τοποθετηση xenon στην μεγάλη σκάλα, θα πρέπει να αποδεχθείτε την απαραίτητη καθυστέρηση στην αποδοσή τους κατα το 1ο άναμμα των φώτων.!
Οι λάμπες xenon πρέπει να ερθουν στην θερμοκρασία λειτουργείας τους για να αποδώσουν το 100% της φωτεινότητος..!
Για την ακρίβεια στην μεγάλη σκάλα το σύστημα αποδίδει ακαριαία σινιάλο και περιπου το 50% σε φωτεινότητα ενώ το υπόλοιπο σταδιακά μεσα σε 8''

Σχετικά με την εγγύηση της μοτο..
Γενικά δεν εχει υπάρξει κανένα απολύτως θεμα μη κάλυψης εγγύησης απο καποια αντιπροσωπεια.. Συνηστούμε ομως να ρωτήσετε την αντιπροσωπεία ωστε να είσαστε απόλυτα καλυμενος.

Αγορά & τοποθέτηση.. εχετε 2 επιλογές..
α) Απευθειας αποστολη αντικαταβολή με courier και επίδοση σε μια ημέρα χωρίς άλλη χρέωση, και να το τοποθετήσετε σε καποιον τεχνικό της εμπιστοσύνης σας.
β) Τοποθετηση απο συνεργάτη μας.. Πείτε μας την περιοχή σας ωστε να σας συστησουμε καποιον συνεργατη μας κοντα σας κατα το δυνατόν
*Οί τιμές είναι με ΦΠΑ και χωρίς τοποθετηση (Από 35Ε περίπου)

Εγγύηση & υποστήριξη..
Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο προιόν, καθώς δεν εχει κανένα νόημα εάν ο πελάτης βρίσκετε διαρκώς με προβληματα και αλλαγές χωρίς χρέωση μεν, ΑΛΛΑ με ενα αναξιόπιστο προιόν που θα σκέφτετε να κανει ενα ταξίδι την νύχτα πχ.!!
Κάθε κιτ της XenonHellas έχει εγγύηση καλής λειτουργίας από 1 έως 2 χρόνια αναλόγως τον τύπο του κιτ. (Το παραπανω διαστημα σε καμία περίπτωση δεν καθορίζει και τα όρια καλής λειτουργείας του συστήματος.!)
Η εγγύηση έχει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΙΣΧΥ και καλύπτει τα ανταλλακτικά και την εργασία της όποιας επισκευής προκειμένου να αποκατασταθεί η καλή λειτουργεία του συστήματος.
Σε περίπτωση προβλήματος αρκεί ένα τηλεφωνημά σας ώστε να σας συστήσουμε τον πλησιέστερο συνεργάτη μας, οπουδηποτε στην ελλάδα, ο οποίος θα διαγνώσει την όποια βλάβη και θα φροντίσει για την αποκατάστασή της.

Μετά την τοποθέτηση σας παρέχουμε..

Υποστήριξη όπου στην Ελλάδα μέσω των συνεργατών μας.
Εκπτωση 35% επί των τιμών λιανικής γιά την υποστήριξη του συστήματος σε ανταλλακτικά.

Σας ευχαριστούμε, και στην διαθεσή σας για ότι περισσότερο..
Xρήστος Τσιρογιάννης - XenonHellas

Re: Προσφορά Xenon για Tiger, τι λέτε???  

Από: chris34 στις 23/08/2011 5:37 μμ.

Φιλε μου παντα προσωπικη μου αποψη αυτο που θα πω αλλα 100 Ε 1 σκαλα 170 Ε η 2η ειναι πανακριβα για μενα παντα ετσι.
Εγω πηρα περιπου 25 Ε την 1 σκαλα Η7 και την εβαλα μονος μου κατι που ειναι πανευκολο!
Μετα απο 3.5 χρονια που πουλησα την μηχανη δεν μου ειχε κανει το παραμικρο!!!
Δες και εδω topic483.html
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: ΘΩΜΑΣ-1050 στις 22/04/2012 6:39 μμ.

παιδια σαν νεος στην παρεα να ρωτησω για φωτα xenon στον τιγρη μου. εχει μεγαλη διαφορα η οχι; δηλαδη αξιζει να πειραξεις τα ηλεκτρικα;και αν βαλω πρεπει και στις δυο σκαλες;

Από: nfot στις 22/04/2012 7:37 μμ.

Κρινοντας απο τα φωτα ( ;;;;;;;;;;;) του Daytona θα ελεγα οτι αξιζει, αλλα μονο στη μεσαια σκαλα.

Ο λογος που δεν αξιζει στη μεγαλη, ειναι οτι η καθυστερηση μεχρι να φεξει ικανοποιητικα, δημιουργει προβλημα σε σημεια που θες τη μεγαλη σκαλα για 2-3 δευτερολεπτα, δλδ σε ορεινες διαδρομες με αρκετες στροφες ή σε μικρες ευθειες του εθνικου δυκτιου.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Glober στις 24/04/2012 3:22 μμ.

nf"Κρινοντας απο τα φωτα ( ;;;;;;;;;;;) του Daytona θα ελεγα οτι αξιζει, αλλα μονο στη μεσαια σκαλα.

Ο λογος που δεν αξιζει στη μεγαλη, ειναι οτι η καθυστερηση μεχρι να φεξει ικανοποιητικα, δημιουργει προβλημα σε σημεια που θες τη μεγαλη σκαλα για 2-3 δευτερολεπτα, δλδ σε ορεινες διαδρομες με αρκετες στροφες ή σε μικρες ευθειες του εθνικου δυκτιου."

+1050

Από: ΘΩΜΑΣ-1050 στις 01/05/2012 11:09 μμ.

Glober"
nf"Κρινοντας απο τα φωτα ( ;;;;;;;;;;;) του Daytona θα ελεγα οτι αξιζει, αλλα μονο στη μεσαια σκαλα.

Ο λογος που δεν αξιζει στη μεγαλη, ειναι οτι η καθυστερηση μεχρι να φεξει ικανοποιητικα, δημιουργει προβλημα σε σημεια που θες τη μεγαλη σκαλα για 2-3 δευτερολεπτα, δλδ σε ορεινες διαδρομες με αρκετες στροφες ή σε μικρες ευθειες του εθνικου δυκτιου."

+1050"

ευχαριστω πολυ να σαι καλα αδερφε....ξερεισ κανεναν καλο μαστορα και αν γνωριζεις και τιμη θα με βοηθουσε πολυ....

Από: xaotikos στις 01/05/2012 11:15 μμ.

Εγώ έβαλα την μεσαία στο Γιώργο στην Λ. Ηρακλείου.
Κάνε ένα search στο forum γιατί δεν θυμάμαι στοιχεία. Τιμή ~40-50 ευρώ και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Χωρίς τρύπες χωρίς τίποτα.

Εγώ χωρίς xenon δεν εβλεπα την μύτη μου. Τώρα την βλέπω!!! Αλλά μην περιμένεις και πολλά λόγω projector.

Από: ΘΩΜΑΣ-1050 στις 02/05/2012 7:52 μμ.

xaotikos"Εγώ έβαλα την μεσαία στο Γιώργο στην Λ. Ηρακλείου.
Κάνε ένα search στο forum γιατί δεν θυμάμαι στοιχεία. Τιμή ~40-50 ευρώ και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Χωρίς τρύπες χωρίς τίποτα.

Εγώ χωρίς xenon δεν εβλεπα την μύτη μου. Τώρα την βλέπω!!! Αλλά μην περιμένεις και πολλά λόγω projector."

ευχαριστω πολυ νασαι καλα...

Από: ΘΩΜΑΣ-1050 στις 06/05/2012 8:41 μμ.

παιδια εκτος απο τον μαστορα που προτεινε ο xaotikos και τον ευχαριστω ξερεται κανεναν αλλον καλο;;;;